Bedrijf heeft geantwoord
Jag hade dåligt uplevelse, jag köpte en biljet Skavsta - T-centraletmed den sista resa klockan 21:25. Ingen annat buss efter den tiden. Min Flygplan var försenat 1 timme men det fans buss ändå ut... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag tycker att ni är fantastiska, jag tyckte det var roligt när bussföraren sa till mig att det är bara en halv biljett för QR-koden var så liten, och bussföraren var proffs och sa att han kan bli li... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vy flygbussarna trafikerar flygplatserna Arlanda, Skavsta, Landvetter, Malmö, Västerås och Visby (sommartid). Res tryggt och bekvämt med oss i fossilfria bussar, med gratis Wi-Fi och ladduttag vid varje plats. Köp din biljett på webben eller i appen för bäst pris.
Klarabergsviadukten 72, 111 64, Stockholm, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag åkte med en buss från er idag från Landvetter till Kungsportsplatsen. Bussen avgick från Landvetter 11 min. över 11 (20/4 2026).
Jag lyfte in min väska i utrymmet på den högra sidan i bussen, men eftersom fler och fler kom på, så flyttade föraren min väska till den andra sidan i bussens bagageutrymme.
Detta gjorde i sin tur att jag bad om hjälp av föraren vid Kungsportsplatsen. Han ville först inte öppna bagaget där väskan var, utan sa att jag får åka med till Åkareplatsen. Jag protesterade då detta skulle bli betydligt mera bökigt för mig. Han följde med ut och flyttade på något som stod framför min väska och sa att jag får göra resten själv. Och ja, jag lyckades få ut min väska efter att jag flyttat runt några andras väskor.
Men eftersom jag reagerar på denna förares bristande intresse för hjälpsamhet så vill jag veta följande:
Är det jag/vi passagerare som bestämmer avstigningsplats eller är det föraren??
Ingår det att föraren inte bör hjälpa passagerare även om föraren själv placerat/flyttat väskan längst in?
Jag vill betona att jag tycker att det är självklart att alla ska få åka med och att man hjälps åt för att ge varandra utrymme. Men jag gillar inte att föraren i detta fall tar sig rätten att avgöra saker för mig. Dessutom vet han inget om hur det är för mig att böka runt i bagageutrymmet och dra i andras väskor.

Antwoord van Vy flygbussarna
Awful, buses are often late, app crashes all the time, customer support claims nothing is wrong. Incompetent company all around, better use cheaper Flixbus or Arlanda Express trains

Antwoord van Vy flygbussarna
Appen är katastrof sedan den uppdaterades. Använda biljettter ligger kvar trots att det står att man har resor kvar på biljetten. Har du köpt flera biljetter har du ingen aning om vilka är använda för appen uppdateras inte! Sen står du där o dividerar med en chaufför som säger att biljetten inte gäller! Någon kundservice tycks inte heller existera när man reklamerar per mejl. Priset är också fel i appen så tog bort appen o bytte till Flixbuss!

Antwoord van Vy flygbussarna
Som vanligt så dyker inte bussen upp, sista gången man åker med det här skitbolaget

Antwoord van Vy flygbussarna
Väldigt missnöjd med flygbussarna. Det krävs en gedigen utredning och utforskning och maps och annat för att ta reda på vilken busshållsplats bussen åker. Dessutom står flygbussarna på bussen som slutdestination vilken gör saken inte alls mycket lättare. Jag missade bussen till följd av detta och fick ta en taxi för drygt 800kr.
Inte bra alls.

Värsta mardrömmen!
Den 15 februari 2026 börjar vår sportlovsresa kl. 05:00 med Flygbuss från Linköping till Skavsta. Flyget har vi kl. 08:40.
En mamma med två barn . Vi kliver på bussen som är iskall, lika kallt som utomhus, minus 19 grader. Det är 4 till passagerare och bussföraren. Jag frågar varför är det så kallt och inget värme på. Föraren förklarar att de haft lite problem med den bussen, men det kommer att värmas när bussen åker iväg och att det kan ta några minuter innan det blir varmt. Vi åker redan 20 min och temperaturen i bussen är fortfarande minus 19 grader. Svinkallt, hemskt, hela kroppen fryser och vi känner inte tårna och fingrarna. Föraren försöker sätta på och vrida olika knappar men värmen fungerar inte. Då ringer han någon som är ansvarig och förklarar situationen så bra han kan ( hans svenska är inte så bra) . Den andra personen lyssnar och lägger på. Ingen förklaring. Bussföraren fryser och darrar och förklarar att vi måste åtminstone komma till Norrköping. Det värsta är att det blir mer och mer is på både in-och utsidan på förarens vindruta och han kan knappt se vart han kör. Barnen på bussen börjar må riktigt dåligt. Vi vuxna med. Bussen kommer till Norrköping resecentrum och då ringer föraren igen och den gången pratar vi passagerare med. Ingen förklaring vad som kommer att ske. Tiden går vi fryser rejält. Efter 10 min fick vi veta att de skickar ersättnings taxi med det kommer att dröja 20 min till enligt Föraren. Hur ska vi klara oss, hur ska vi överleva? Barnen? Inger värme i närheten, allt ät ständigt. Jag ringer 112. De kan inte och ska inte göra något, för att " företaget borde skicka ersättningsbuss" . Ingen taxi kommit. Det slutade med att vi , passagerare bokar själva två taxibilar som kommer inom 20 min och åker vidare.
Detta händelse kommer att anmälas . Det var omänskligt hemskt, ett företag i Sverige, 2026. Värsta mardrömmen. Aldrig mer i livet ska någon resa med dem. Ingen ersättning kommer att täcka vårt upplevelse, vår stress och våran hälsa!!!

Antwoord van Vy flygbussarna
Helt förskräligt, trodde aldrig att något liknande skulle hända i Sverige 2026. Vi går på bussen klockan 05:00 en söndag morgon, temperaturen ute är ca -20 grader. När vi går på bussen märker vi direkt att det är väldigt kallt inne i bussen, vi frågar chauffören ifall det finns värme och vi får ett svar att det kommer finnas alldeles strax. Efter 15 minuter av lidande är det fortfarande ingen värme inne i bussen. Vi frågar chauffören och han säger att det är något problem, inne i bussen är det -19 grader…. Inte bara det men bussen har stått ute under hela natten. Nu börjar vi märka att vi inte kommer få någon värme under hela resan. Det finns mammor med små barn på bussen….. Vi åker sammanlagt i 40 hela minuter stillasittande i en buss där det är -20 grader, och när jag säger det menar jag verkligen det. Chauffören kunde se temperaturen inne i bussen och han sa själv att det var -20 grader. När vi kommer fram till första stoppet säger vi till chauffören att detta inte går, detta är livshotande. Flertal passagerare på bussen började tappa känslan i sina kroppsdelar, folk vart bleka i ansiktet och flertal var nära på att svimma pågrund av kylan. Under denna tur ber chauffören oss flertal gånger om vatten då han inte kan se ut något genom rutan, det är fullt med is på rutan som inte smälter. Vi ligger på E4an och det är mörkt ute…. När vi då kommer fram till det första stoppet ber jag chauffören att ringa ledningen, då vi inte kan nå de själva pågrund av att det är så tidigt på morgonen. Han ringer de och de säger att de inte kan göra något åt det, helt sjukt. Jag ber honom ringa upp de igen så att jag som passagerare kan berätta situation för de. Jag förklarar för mannen i telefon vad som händer och jag säger att något måste göras, tex. ersättningsbuss eller liknande. Jag nämner även för honom hur allvarligt detta är, människor liv sätts i fara, delvis för att vi har en chaufför som inte ser något genom rutan men även kylan inne i bussen. Svaret jag får är att HAN LÄGGER PÅ. Vi står nu ute och ingen vet vad vi ska göra, går inte att gå in och värma sig någonstans just för att det är så tidigt en söndag morgon. Nu har det sammanlagt gått strax över en timme sen vi gick på bussen, och det finns fortfarande ingen lösning. Nu börjar passagerare få panik på riktigt, då detta är livshotande. Efter ca en halvtimme ute i kylan, lyckas chauffören tillslut komma fram till ledningen i telefon. Nu säger de att de har fixat ersättningstaxi till oss och att den kommer om ca 10 minuter. Den taxi dök såklart aldrig upp, vi väntade i ca 20 minuter och chauffören fortsätter säga ”en kvart”. Det vart så illa så att två passagerare fick gå fram till en främling som stod med bilen parkerad lite längre bort, och be om att få komma in och värma sig i någon minut. Vi börjar sedan ringa upp olika taxi firmor, men eftersom det är så tidigt går det inte att hitta en taxi. Till slut lyckas vi dock hitta en taxi. Vi hade inget val, då allas flyg som satt på den bussen gick om mindre än 1 timme och 30 minuter. Nu återstår det att se ifall vi blir återbetalde/ ifall vi får ersättning av flygbussarna, men med tanke på hur det har sätt ut hittills ser det rätt mörkt ut…..Summan av kardemumman, kommer jag aldrig i mitt liv sätta min fot på dessa äckliga bussar igen och rekommenderar ingen att göra det!!!!!!!! (Detta var bussen från Linköping till Skavsta flygplats, 15 februari 2026 med avgång 05:00 från Linköping.

Antwoord van Vy flygbussarna
I took Flygbussarna from Kista Centrum to Arlanda, and it was a total disaster. The bus was delayed, and the driver drove extremely slowly. I planned my trip according to their timetable, but because of their terrible service, I missed my flight after the total delay was +80 minutes.
They only offered 50% refund for the bus ticket, not for the flight I actually lost.
This is honestly the worst bus company ever. I don't see any positive things related to them, only negative:
- Expansive tickets
- Buses don't come on time
- Customer support have 0 comuncation skills
- Drivers drive like a turtle, as if they are not already late
I already told them I will share this online so ppl know how bad you are, and they said they don't care. So, they just care about getting their money only and nothing else.
Take them if and only if you want to miss your flight.
YOU HAVE BEEN WARNED ⚠️

Antwoord van Vy flygbussarna
Ockerpriser på biljetterna. Jag hoppas alla som reser använder ett annat alternativ.
Hade det kostat 110kr och ingått minst 20 minuters resa med västtrafik så hade jag valt er men ni väljer att skita i folk.

Antwoord van Vy flygbussarna
Visited Stockholm for 1 wk 20-27/12/25. Used this airport bus both ways, I had no problems, significantly cheaper than the Arlander Express, however I was concerned about the security of my suitcase, particularly at other stops en route, on my trips the bus drivers never got out to supervise loading/unloading suitcases, their presence on the pavement would be enough to determine opportunists.

Antwoord van Vy flygbussarna
On m'a traité comme un chien ...je suis désolé mais je suis obligé d'employer ces mots-là. Je demande un renseignement au chauffeur en lui montrant mon téléphone en lui disant que je ne parlais pas anglais ni suédois et je voulais savoir si c'était JUSTE le bon bus pour aller à l'aéroport de Arlanda Stockholm il m'a sorti moi et ma valise du bus a fermer la porte et il est parti...ils se prennent pour qui??? il faut qu'il redescende je peux vous dire vous vous êtes un opérateur Pourri !!! j'ai vraiment été énervé et humilié je déteste ça ! !!
Plus jamais chez vous 🫡🫡🫡
PS : Je suis restée très poli moi !
Jeter les gens comme des chiens Bravos 👏🏻👏🏻👏🏻

Antwoord van Vy flygbussarna
Så bekvämt o praktiskt! Lugn o fin bussfärd av serviceminded chaufför.

Antwoord van Vy flygbussarna
Glömde min keps på bussen (Landvetter-Göteborg), skev formulär till hittegods, inget svar, ringde 2 ggr, de förklarade att jag måste vänta max 3 veckor för svar, skrev igen, inget svar alls. Skrev klagomål via mejl, fick en bekräftelse, men inget svar alls, ingen respons på mina frågor /klagomål.

Antwoord van Vy flygbussarna
Andra gången i rad nu som jag är med om att ingen flygbuss från Arlanda T4 mot Liljeholmen kommer, utan någon information.

Antwoord van Vy flygbussarna
Väntade på buss från Göteborg C till Landvetter som skulle gå 07:20, den kom aldrig, nästa buss kl 07:40, ja den kom inte den heller. Det blir lite pulsökning när man har flyg att passa men inga bussar kommer……

Jag hade dåligt uplevelse,
Min Flygplan var försenat 1 timme men det fans buss ändå utan att informerar att busssen kan vänta eller inte.
Jag har kontaktat kundtjänsten men ändå de kan inte hjälpa med återbetala biljetten.
Jag kan inte lita på flygbussarna längre...

Antwoord van Vy flygbussarna
Förseningar, stannat i depån, sajten för att klaga och reklamera är inte kompatibel med safari. Resan tog närmare en timme. Rekommenderar taxi.

Antwoord van Vy flygbussarna
Lees meer over geverifieerde reviews.