Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
SAS gjorde seg vanskelige men dere ga aldri opp!! Nesten 1 og 1/2 år senere fikk vi endelig pengene vi hadde krav på 😃 Vil virkelig anbefale dere på det sterkeste! Det var tydelig, profe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
www.lentoapu.fi
Flyhjelp - Bringing justice to travelers
Geschreven door het bedrijf

- Ingen utgifter
- Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
- Høy utbetaling
- Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
- Full erstatning
- Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
- God kundeservice
- Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.
Contactgegevens
Holmbladsgade 133, 2300, København S , Denemarken
- service@flyhjelp.no
- flyhjelp.no
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
bare tull
bare tull , dette fant ikke engang flyplassene jeg reiste fra og til ,
Tok saken ved krav om erstatning for flyforsinkelse.
Tok saken - informerte underveis og vant fram med kravet mot flyselskapet. Litt lang tid på å besvare spørsmål vedrørende direkte henvendelse fra fyselskapet til meg, men i sum 5 stjerner.
Veldig fornøyd
Det er 1,5 år siden forsinkelsen skjedde, men flyhjelp har holdt ut siden start, og nå har jeg fått pengene tilbake! Tusen takk! Veldig veldig fornøyd
God hjelp, og penger tilbake 9 mndr etter flyforsinkelsen
Vi fikk god hjelp og forholdsvis rask tilbakemelding på mail underveis i saken. Kunne gjerne fått litt hyppigere status på hvordan saken lå an og hva som skjedde underveis. Saken drøyde veldig ut i tid før det kom en avgjørelse, og vi fikk penger tilbake. Flyforsinkelsen var i juni, og vi fikk penger tilbake i mars året etter.
Kjapt og effektivt!
Kansellert fly, med alt det medfører. Fikk tips om Flyhjelp og sendte alt inn. Raskt og effektivt, penger inn på konto knapt 1 mnd etter kansellering 👌
Dette fungerte faktisk
Dette fungerte faktisk, jeg fikk hjelp, løpende informasjon underveis, og et resultat som var meget positivt. Det tok tid, men jeg hadde faktisk ikke forventet det gode resultatet i det hele tatt.

Antwoord van Flyhjelp
Jeg fikk refusjon for flyreisen
Flyhjelp hjalp meg å innfri kravet mitt til flyselskapet. Flyhjelp kan imidlertid bli bedre på den initielle opplevelsen, ettersom de var svært trege med å komme formelt i gang med å fremme kravet til flyselskapet. Jeg mottok heller ikke noen spesifikasjon på hvor mye flyselskapet betalte i refusjon, kun hvor mye selskapet trakk i gebyr og mums.

Veldig fornøyd
Bra service. Hadde aldri klart å få kompensasjonen på egen hånd. Tok litt tid, men bra oppfølging underveis.

Tok tid men leverte
Tok tid men leverte. Og, kostet ingenting, de tar en fornuftig andel av det de henter inn.
Lurer du på om du har krav på noe, sjekk med disse. Opplevelsen var entydig positiv 👍

Antwoord van Flyhjelp
Profesjonell hjelp som ga resultater
Jeg kontaktet Flyhjelp etter en lang flyforsinkelse og er utrolig glad for at jeg gjorde det. De tok hånd om hele prosessen og holdt meg oppdatert underveis. Jeg slapp å krangle med flyselskapet selv, og til slutt fikk jeg full kompensasjon. Veldig profesjonelt og effektivt!

Jeg vant!
Fikk først avvist kravet mitt fra flyselskapet. Jeg kunne sikkert fortsatt å forfølge det selv, men det ville krevd tid (og kompetanse) og jeg valgte derfor flyhjelp. Fantastisk oppfølging fra teamet, oppdatering underveis og enkelt å sende inn ny info når det var relevant. Jeg kommer garantert til å bruke dem igjen, om det skulle være nødvendig.
Liker at de har en portal som er enkel å logge seg på, der man kan sende inn dokumenter og oppdatere opplysninger. Man får også en fin oversikt over hvor saken "ligger i løypa"

Antwoord van Flyhjelp
SAS gjorde seg vanskelige men dere ga…
SAS gjorde seg vanskelige men dere ga aldri opp!!
Nesten 1 og 1/2 år senere fikk vi endelig pengene vi hadde krav på 😃
Vil virkelig anbefale dere på det sterkeste!
Det var tydelig, profesjonell og konsistent kommunikasjon under hele prosessen.
Jeg ser noen klager på honoraret deres men der er jeg uenig i kritikken.
Honoraret er velfortjent og ikke er det høyt heller med tanke på at dere gjorde all jobben på våre vegne 😃
På egen hånd hadde sikkert jeg og reisefølget mitt gitt opp for lenge siden prøve å få kompensasjon så det er gull verdt!

Enkelt og bruke
Enkelt og bruke, god kommunikasjon hele veien. Var en opplevelse over forventningene. Anbefaller denne til venner og bekjente.

Antwoord van Flyhjelp
Utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk
Utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk! fikk informasjon og oppdateringer hele veien!

Veldig bra bistand
Det har vært god informasjon fra Flyhjelp underveis, til tross for at det tok lang tid å få saken avgjort. Til sist vant de fram med saken og jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått. Anbefales !

Antwoord van Flyhjelp
Fikk løst saken med positivt resultat.
Fikk løst saken med positivt resultat,

Standhaftig og seriøst
God informasjon og standhaftig overfor flyselskapet. Kan anbefales

Veldig enkelt og raskt
Veldig enkelt og raskt. De gjør all jobben. Tar en bit av kaken, men det er bare fortjent.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.