Fly penge vandt min sag efter en lang kamp med flyselskabet som kontinuerligt var svære at komme i kontakt med. Mange tak til Flypenge!!!
Flypenge styrede på overbevisende hel processen Selv havde jeg aldrig kunne føre sagen til ende. Jeg er meget tilfreds og vil bestemt bruge firmaet igen - måtte det blive nedvendigt
Bedrijf heeft geantwoord
Flypenge er svindel - brug det ikke. Pas på IKKE at oprette en sag, for så fanger bordet og tusindvis af kroner skal betales - også selvom sagen ikke køres. Kør din sag direkte med flyselskabet - me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aflyst fly fra Frankfurt ( Lufthansa ) . Flypenge skaffede økonomisk erstatning - varmeste anbefalelser herfra ! Virkelig god service og super god kommunikation .
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!
Flypenge.dk
Geschreven door het bedrijf
- Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
- Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.
No Cure No Pay!
En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.
Ørestads Boulevard 73, 2300, København S, Denemarken
- 44 22 40 80
- info@flypenge.dk
- flypenge.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det tog lang tid
Det tog lang tid, at få mine penge retur fra flyselskabet. Men flypenge gjorde en kæmpe indsats, og holde mig løbende opdateret

No cure no pay
Jeg prøvede en sag sammen med Flypenge, hvor mit fly fra Kastrup til Aalborg var forsinket. Jeg gav dem det, de skulle bruge, og de meldte tilbage, at der desværre ikke var noget at hente.
Det er definitionen af “no cure, no pay”, og jeg vil helt klart bruge dem igen, hvis uheldet opstår!

Antwoord van Flypenge.dk
Har haft en sag hos Flypenge siden juli…
Har haft en sag hos Flypenge siden juli 2025 og har lige fået min kompensation. Har været glad for servicen hele vejen igennem, og de har været gode til at opdatere mig undervejs. Det gjorde det meget nemmere ikke selv at skulle stå med det hele. Kan klart anbefale dem

Efter knap 4,5 år fik jeg kompensation
Efter knap 4,5 år fik jeg kompensation. Tak for kampen. Vil til enhver tid anbefale Flypenge.dk

Antwoord van Flypenge.dk
Jeg har aldrig i mit liv oplevet en så…
Jeg har aldrig i mit liv oplevet en så ulækker forretningsgang som jeres! Tænk at tjene penge på at snyde og svindle. Jeres evige reklamer og klik bate alle steder inviterer forbrugeren ind på jeres hjemmeside og i lover at det intet vil koste, hvis der ingen sag er.. jeg fandt hurtigt ud af da jeg læste jeres betingelserne at jeg ikke ville kunne få erstatning, men der havde jeg oprettet mig. Så, selv om det var tilfældet..at I intet arbejde skal gøre. Så får jeg stadig en opkrævning!!

Antwoord van Flypenge.dk
Tilbagebetaling af flybilletter og garanti ved forsinkelse
God service og nem kontakt. Langt mellem opdateringerne men henvender man sig får man det tjept uagtet om der sket noget eller ej.

Antwoord van Flypenge.dk
Pas virkelig på med Flypenge.dk.
Pas virkelig på med Flypenge.dk.
Jeg oprettede en sag, fordi de reklamerer med “No Cure, No Pay”, “det koster dig ikke en krone”, “ingen skjulte gebyrer” og “risikofrit”. For mig lød det som om, man kun betalte, hvis de faktisk fik en kompensation hjem.
Men min sag blev aldrig engang sendt videre til flyselskabet.
Alligevel endte jeg med at modtage en regning og senere inkasso, fordi jeg ikke havde svaret på deres standard mails. De mener så, at de kan kræve penge for en sag, de aldrig gennemførte.
Det værste er næsten måden de skriver på bagefter. Alt handler bare om deres “handelsbetingelser”, mens de fuldstændig ignorerer, hvordan de markedsfører sig over for almindelige mennesker. Når man prøver at finde et rimeligt kompromis, bliver der bare presset videre med inkasso og standardformuleringer.
Jeg føler mig ærligt talt snydt og vildledt som forbruger.
Efter min mening er deres markedsføring ekstremt misvisende, og jeg ville ønske nogen havde advaret mig inden jeg brugte dem.
Læs ALT med småt, hvis du overvejer at bruge dem. Jeg kommer aldrig til at bruge dem igen

Antwoord van Flypenge.dk
Lad endelig være med at bruge…
Brug IKKE Flypenge/TravelRefunds.
Fik selv en faktura på 560 kr. De har intet arbejde udført. Jeg afbrød processen. De fik ikke dokumentation til at gennemføre.
Så oprettede jeg for 100 kr. en sag hos Nævnenes Hus. De valgte to dage efter at kreditere den ulovlige faktura, da de (og jeg citerer) ikke ville bruge mere tid på min faktura.

Føler mig snydt
Lagde oplysninger ind på deres hjemmeside for at undersøge mulighederne for kompensation.
Valgte en anden operatør men blevet senere afkrævet penge fra " Flypenge" for ikke at tilføje flere oplysninger.
Sag nr FP79828
Du skal ikke ringe mig op, Alma.
Jeg ønsker ikke nogensinde at have noget med jer at gøre igen. Der findes heldigvis mange ordentlige selskaber på markedet.
Dette er åbenbart min mulighed til at svare på nedenstående, så det gør jeg.
Der var en fejl i sagsnr. Det korrekte er: 79829.
Det ændrer ikke på de ufine metoder i bruger og som mange andre end mig har oplevet. Det normale og ordentlige ville være tydeligt at lade det fremgå at man skal forvente en faktura fra jer hvis man selv dropper sagen før den er påbegyndt. Jeg flyver ca. 20 gange om året og har benyttet mig af andre firmaer , men aldrig oplevet noget lignende. Det er derfor med glæde at jeg kritiserer jer offentligt og advarer andre fra at gå i samme fælde.
At i sætter mit navn i citationstegn og dermed også mistænkeliggør mig og min oplevelse lægger blot mere til det billede folk allerede har af jer.

Antwoord van Flypenge.dk
Hej jeg har haft fly problem det har…
Hej jeg har haft fly problem det har hjulpet mig flere penge tusind tak det var rigtig godt hilsen fra Horsens

Antwoord van Flypenge.dk
Vores fly var forsinket over 3 timer…
Vores fly var forsinket over 3 timer mellem jul og nytår. Vi kontaktede flypenge og har hele vejen igennem fået besked om, hvad der skete. Vi kan kun anbefale Flypenge herfra. Gitte og Per

Antwoord van Flypenge.dk
Jeg kan ikke forstå beløbets størrelse
Jeg kan ikke forstå, at jeg ikke får en opgørelse, som viser hvordan beløbet er beregnet og hvad I beholder af beløbet som I har fået fra flyselskabet.
Jeg mener, at jeg skulle have haft godt 6.000 kr.?

Antwoord van Flypenge.dk
God service og altid hurtig svar når…
God service og altid hurtig svar når jeg har henvendt mig - og det har jeg gjort mange gange da det har taget 4 år opnær 2 måneder før jeg fik mine penge - og kun halvdelen af hvad jeg forventede.
Derfor kun 4 ⭐️ og ikke 5 ⭐️

Antwoord van Flypenge.dk
Fik hjælp mod Air India efter mange…
Fik hjælp mod Air India efter mange henvendelser fra Flypenge til Air india og en retsag fik vi vores kompensation.
Det havde vi ikke selv klaret

Jeg fik 9.600 kr retur fra Iceland Air
Jeg fik 9.600 kr retur fra Iceland Air. Havde ikke selv magtet at tage kampen og vidste nok heller ikke at jeg kunne få så meget.
Kampen for at få pengene tog 3 mdr., men flypenge.dk er gode til at holde mig orienteret om status

Tak for godt resultat
Super god info undervejs i forløbet og resultatet var perfekt - tak for hjælpen 🤗

Brug Flypenge - kan varmt anbefale dem
Vil anbefale alle at bruge Flypenge - de har været meget behjælpelige - har fået mine penge

Antwoord van Flypenge.dk
Hold dig langt væk fra Flypenge når du…
Hold dig langt væk fra Flypenge når du skal have erstatning efter et aflyst fly!!!
Der et firma der bruger mafialignende metoder - de opkræver penge de ikke har ret til ved at sende et faktura og når du så ikke betaler “sælger” de det opkrævede sum til Debtia, hvilket er i bund og grund det samme firma. Debtia er et “indkasso” firma, hvor de truer med at sende dig i Reibers, hvis du ikke betale. De bruger denne forretningsmodel til at skramme folk i at betale for noget de ofte ikke har fået noget for
————————————
Svar til Alma fra Flypenge d. 13/5-26
Det er rigtigt at jeg kontaktede jer for hjælp. Sagen er det, at jeg ikke kunne indtaste information på jeres side og det blev derfor afvist. Jeg forsøgte at få hjælp men det var for besværligt og jeg opgave. Det vil sige I har ikke kunnet foretage noget som helst andet, end at sende mig emails om det manglende information. Det var det. Indtil jeg fik en email hvor der stod “sagen var afsluttet” i overskriftet og troede ikke jeg vil blive opkrævet et stort beløb for ingen arbejde. Men jo jo. Jeg lige pludselig fik en rykker, som jeg ikke så pga spamfilter og en indkasso fra Debtia i sidste måned med trussel om at blive sendt i reibers, hvis jeg ikke betalt efter så mange dage. Og Debtia og flypenge er, i bund og grund samme firma, så meget convenient for jer at kører denne forretningsmodel. Om I mener min udlægning er kreativ eller ej, kan jeg kun sige det samme om den måde Flypenge og Debtia kører forretning på! God dag til jer!
Mvh,
Kari

Antwoord van Flypenge.dk
De blev ved med at kæmpe min sag
De blev ved med at kæmpe min sag, indtil den var vundet efter 1,5 år. Det sætter jeg stor pris på! Derudover var de gode til at holde mig opdateret undervejs.