Geen aanrader! Kastje ( formuler z11 pro) loopt geregeld vast, 0a play store en YouTube werken er niet op. Communicatie met verkopende partij is zeer moeizaam tot slecht, telefonisch niet bereikbaar... Toon meer

Bezorging was perfect linux box aangesloten duurde wel even maar uiteindelijk draait het zeer goed bedankt flypi top service

Formuler Z11 Pro Max besteld die zeer snel en netjes geleverd werd, klasse. Helaas zit er een bug in de software waardoor het niet mogelijk is EPG te ontvangen en daardoor geen mogelijkheid om tv pro... Toon meer

Afstandsbediening bleek niet goed te werken. Ik hoefde hem achteraf niet te betalen. Op een relaxte manier alles opgelost. Telefoon werd direct opgenomen, hetgeen altijd prettig is. Al met al prima ve... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Frisse bedrijf met een breed assortiment in elektronica, gadgets, huishoudelijk en verzorging.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vermijd deze verkoper

Verkoper houdt zich niet aan de verkoopsvoorwaarden. Klantenservice is nadien onbestaande. Ik zou deze aanbieder vermijden.

20 december 2025
Logo Flypi

Antwoord van Flypi

Dank voor uw reactie, aan de hand van uw naam kan ik geen bestelling vinden.

U kunt mailen naar info@flypi.nl

Geen aanrader

Met moeite het kastje kunnen retourneren, echter kreeg ik een mail dat het kastje werkte. Maar dat was het dan ook. Na een week is het kastje terug gekomen, maar het probleem blijft zich voordoen, het lijkt een software probleem te zijn (volgens deskundige). FlyPi zegt het kastje getest te hebben. Hier twijfelt de deskundige en ik dan ook enorm aan, aangezien er software technische niet naar gekeken zal zijn (vermoedelijk).
Geen aanrader om hier iets te kopen!

1 februari 2026

Slechte service en bereikbaarheid

Ik heb bij Flypi een mediabox gekocht. Het gedoe begon helaas al bij het bestellen. Er werd op de site aangegeven ‘op voorraad’. Na bestellen en betalen bleek ie helemaal niet op voorraad. Een whatsapp berichtje eraan gewaagd. Uitgelegd dat ik juist bij Flypi wilde bestellen omdat ie daar op voorraad was, ondanks een iets hogere prijs. Vervolgens wel netjes het verschil terug gekregen. Dat moet gezegd. Uiteindelijk op de verwachte datum verzonden. Deze Formuler mediabox werkte na 3 dagen echter al niet meer. Kan natuurlijk gebeuren, maar ik heb geen vertrouwen meer in dat merk. Dus retour aangevraagd. Voor het retourlabel moest ik ook al engelengeduld hebben. Pakketje is vervolgens geretourneerd en alweer bijna 2 weken geleden afgeleverd bij Flypi, maar ik heb mijn geld nog niet terug. Op vragen wanneer ik het bedrag retour kan verwachten krijg ik geen reactie. Ik contact ze via Whatsapp. Ik zie dat de berichten worden gelezen (blauwe vinkjes) maar even reageren is te veel gevraagd. Denk dat ik het bedrag (200€) zelf moet gaan ophalen ofzo… Vreselijke service en ik raad het bedrijf dan ook ten zeerste af!

Aanvulling: inmiddels eindelijk reactie. De persoon achter het whatsapp account gaf aan ziek te zijn maar verwacht er weer te zijn na vandaag. Kennelijk een eenmanszaak? Hoe dan ook; communiceren! Mijn afraden blijft staan.

Aanvulling 2: Nu uiteindelijk de boel afgewikkeld. Duurde lang, maar dan heb je ook wat. Review iets naar boven bijgesteld, maar ik zal er geen vaste klant worden.

4 februari 2026

Formuler 11 pro besteld 8 december

Formuler 11 pro besteld 8 december. Het is nog steeds niet geleverd. Vraag mij af waar het blijft . Bol.com contact gehad , flypi gebeld, post.nl . Ik krijg geen duidelijk antwoord. 😡

15 december 2025

Komen retour afspraken niet na

Wat een verschrikkelijk bedrijf
Ze zijn niet berijk baar als je ze beld
Bij een retour staat er dat het binnen 5 werkdagen verwerkt word en je geld terug heb een week later neem ik contact op per mail waarom ik geen ontvangst bevestiging krijg en waarom mijn geld nog niet is overgemaakt.
Reacktie van hun is dat ze het nog nirt hrbben verwerkt ns een week ontvangst en dat ze het volgende week maandag pas gaan verwerken nog een week wachten.

Nooi en nooit meer kopen bij dit bedrijf

5 december 2025
Logo Flypi

Antwoord van Flypi

Beste Klant,

Uw retour is 2 dagen geleden bij ons binnengekomen. Wij hebben aangegeven dat het eerste retour verwerkmoment a.s maandag is.

U heeft via Bol.com besteld en zij gaven aan dat de lijn tussen jullie is verbroken en u niet meer bereikbaar was. Wij zijn direct bereikbaar op het telefoonnummer van onze website.

Met vriendelijke groeten,
FlyPi.nl

Levering nooit aangekomen

Het bestellen van het apparaat dat snel en ged ging was de levering waardeloos en de aftersales nog slechter.
Het pakketje totaal niet ontvangen, proberen Flypi te bereiken, hoor je doodse stilte. Ze zouden via Whatssapp bereikbaar zijn, maar nee dat lukt ook al niet. Het bellen werkt evenmin en het mailen wordt niet op gereageerd. Eens maar nooit meer!

8 juli 2025

Mediaspeler gekocht

Mediaspeler gekocht. Binnen n maand afstandsbediening kapot en een nieuwe gekregen zonder problemen! 22 maanden later dedd hij niets meer. Ze dachten dat het de adapter kon zijn. Ik de adapter van een ander apparaat gebruikt en hij doet t weer. Aangezien er nog garantie op zit wil ik graag een nieuwe adapter maar krijg geen reactie meer.

18 januari 2025