Flytteplus Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flytteplus leverede en sofa til mig, og selvom jeg havde bestilt levering til kantsten hjalp Andrei mig med at bære den op i lejligheden - virkelig god service! Tak :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt Flytteplus til en opgave, hvor der skulle hentes møbler fra to adresser, som skulle fragtes op på fjerde sal. Derudover havde jeg nogle møbler, der skulle bortskaffes. De to flyttem... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opgaven leveret til UG. Positive, hårdtarbejdende flyttefolk. Vi havde en del ekstra opgaver dagen, ud over det aftalte. Dette skabte overarbejde frem til sen aften. Det blev ordnet med smil og oversk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flytning blev en god oplevelse med Flytteplus

Vi bestilte FlyttePlus til at hjælpe med flytning fra vores hus og til ny lejlighed på 2. sal d. 13/2-25.
De kom til tiden som aftalt og dannede sig hurtigt et overblik over møblement og kasser, og så gik de to flyttemænd i gang. Alle møbler blev pakket rigtig godt ind. På 3.5 time havde de pakket møbler ind, læsset lastbil og båret alt op i ny lejlighed på 2. sal. Meget venlige, behagelige og effektive flyttemænd. Vi har kun masser af ros af give og vil klart anbefale dem.

13 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde FlyttePlus til at flytte for…

Vi havde FlyttePlus til at flytte for os den 18/11 24.
De 2 mand ankom hos os før tid og var meget hurtige og omhyggelige og passede godt på vores ting. Vi synes de var fantastiske og vil med glæde give dem de bedste anbefalinger herfra.

18 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har desværre en dårlig oplevelse

Har desværre en dårlig oplevelse, med en flytning af indbo ca 30 flyttekasser, en 1 1/2 mands seng, en skænk, en kommode, en sofa, to klædeskabe, to små ikea papskabe 70x70 cm, et spisebord og 4 stole og en vaskemaskine. Det var få løse dele som strygebræt og tørrestativ som af gode grunde ikke kan være i en flyttekasse.Tingene skulle køres ca 800 m til depot. Det tog godt 5 stive timer for to mand😳 og fik en regning på 6000 kr.
Har for nogle år siden brugt et andet lokalt flyttefirma med flytning fra skive Til Aalborg, fra de gik igang med at læsse til tingene stod i Aalborg gik 3 1/2 time, det var effektivt og en pris der lå 1500 kr under prisen fra flytteplus, med mere indbo end det flytteplus har flyttet.
Det skal nævnes at mit indbo kom på depot i et rum på 9m2..siger lidt om hvor lidt der var.
Så min oplevelse er at det gik alt for langsomt, og det fungere ikke hvis man gerne vil være med i kampen om opgaverne.
Time afregning er det samme som en blankocheck, de bestemmer selv hvor lang tid det skal tage

30 september 2024
Logo Flytteplus

Antwoord van Flytteplus

Kære Charlotte

Tak for din feedback. Jeg vil gerne dele min side af historien for at give et mere fuldstændigt billede af situationen.

Du ringede til os søndag og bad om akut hjælp til mandag, fordi et andet flyttefirma sprang fra. Vi sagde ja med det samme, fordi hver af vores kunder er vigtige for os.

Din gamle adresse ligger et sted, hvor vi ikke kunne parkere flyttebilen ved hoveddøren, og vi måtte gå omkring 30-40 meter. Disse 30-40 meter er på gammel brosten, hvor man ikke rigtigt kan bruge møbelhund eller sækkevogn (kun til flyttekasser). Og det er fra 1. sal.

Nogle af dine møbler pakkede vi ind i folie (vi har bevis) for at beskytte dem mod skader under transport. Du spurgte bagefter, hvorfor vi gjorde det. Det er fordi, vi tænker på kunderne, vi tænker på god service, og vi tænker på møblerne (ofte har møblerne stor værdi for kunderne).

Vi fjernede transporttiden fra regningen (vores tid starter og slutter ved hovedkontoret), men ikke den dag. Fra din gamle adresse til depotet er der 1,2 km. Hvordan kan et andet lokalt flyttefirma klare en flytning fra Skive til Aalborg på 3 1/2 time, når transporten alene tager 2 timer og 20 minutter? Måske var det en flytning fra stueplan til stueplan, og de kunne parkere lige ved hoveddøren?

Vi hjalp dig med din flytning den 30/09, og du har stadigvæk ikke betalt regningen. Derfor har vi allerede sendt den til inkasso.

Jeg håber, dette giver lidt mere klarhed. Vi sætter pris på din forståelse og håber, at vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen,

Roman fra Flytteplus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv hjælp til flytning

Hurtig og effektiv hjælp til flytning - flyttede fra en lejlighed på 1. sal. Alle møblerne, som vi ikke selv havde pakket, blev wrappet i plastik og dækket med tæpper. Dygtige, smilende og flinke folk 😊

21 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en særdeles positiv oplevelse…

Det var en særdeles positiv oplevelse at have flytteplus til at flytte vores villa ting til en lejlighed på 3. Sal. Hurtige og professionelle, og så pakkede de mange af tingene godt ind i plastik under flytningen. Kan anbefales.

28 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusinde tak til Flytteplus for hjælpen!

Tusinde tak til Flytteplus for hjælpen med at flytte fra Horsens til Tranbjerg.
Vi er meget impornerede, de kom til tiden, alt gik meget hurtigt. Jeg ville kalde dem Flytte - 5 stjerner - plus.
Kan virkelig anbefales!

15 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! Pålidelig, lynhurtig og effektiv flyttehjælp

Vi havde en flytning hele vejen fra Midtjylland til Sjælland og fik hjælp af Roman, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Alle vores møbler og ting blev behandlet med omhu og stor professionalisme. Alt nåede frem uden den mindste skræmme.
Tusind tak til Roman for et super effektivt og flot stykke arbejde.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 november 2023

Stor anbefaling herfra! 🙏🏻

Vi skulle have leveret et spisebord efter at møbelkompagniet havde sendt os det forkerte.

De unge fyre der kom, var flere timer bagud men stod alligevel med et smil og var meget venlige!

De bar bordet og og tog det forkerte med, uden det mindste problem. Tiltrods for at de fra møbelkompagniets side, ikke var blevet ordentligt informeret om af de skulle have et med igen.

Kæmpe ros til de 2 unge fyre, der klokkede hårdt til sent i går i Vejle🙏🏻

16 oktober 2023

God oplevelse med opbæring til 5.sal

Vi havde en super god oplevelse med Roman og hans makker! De kom til tiden, var effektive og påpasselig med vores ting. Vi havde aftalt fast timepris og med opbæring til 5.sal, og de var hurtigere end hvad vi havde regnet med. Jeg har kun positive ord at sige om Flytteplus ☺️

9 augustus 2023

5 stjerner super god service

Simpelthen de mest dygtige og kompetente flyttemænd⭐️ jeg skulle flytte fra en meget tæt møbleret lejlighed på 85 kvm med 101 flyttekasser plus mange løse møbler og ting fra stueplan og op på 2 sal og det gjorde de bare til perfektion de knoklede derudad lige fra de kom til de var færdige💪🏼🤗det har været en super god og rar førstegangs oplevelse for mig med flyttemænd hvor mine ting blev passet så godt på 😁helt klart en anbefaling herfra

1 augustus 2023

Fantastiske flyttemænd

2 fantastiske flyttemænd, fra Flytteplus, flyttede Svigermors ting fra 3. sal, uden elevator 😆. De arbejdede koncentreret og var meget påpasselige med håndtering af møbler og kasser, alt kørte efter en snor.
Max stjerner herfra 👍💪.

19 juli 2023

Super god flytning !!!

FLYTTEPLUS flyttede mit indbo mandag den 17.07.2023.
Det blev udført af 2 super effektive og omhyggelige flyttefolk.
De var meget nænsomme overfor mine ting, og gik ikke på kompromis med tiden og hensyn til mit indbo, inkl. et klaver.
De klarede opgaven på 6,5 time.
Oveni den perfekte service var de meget venlige og imødekommende.
Jeg skal ikke lige flytte igen, men hvis jeg skulle, ville jeg til hver en tid vælge FLYTTEPLUS igen, og kan varmt anbefale firmaet!
Tusind tak for hjælpen til jer begge 😊

17 juli 2023

2 virkelige flinke flyttemænd

2 virkelige flinke flyttemænd, kom og hjalp med at flytte alle min mors ting fra huset og ned i lejligheden. Vi havde aftalt en timepris og hvad der skulle flyttes. Deres tilbagemelding var, at de kom med 2 stærke mænd, lastbil mm. og på timebasis uden en masse betingelser (som vi havde fået fra 2 andre flytte firmaer).
Det var en super god oplevelse, hurtig og perfekt flytning, lige som vi havde håbet. Endda til en yderst rimelig pris.

18 juli 2023