Flytteplus Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flytteplus leverede en sofa til mig, og selvom jeg havde bestilt levering til kantsten hjalp Andrei mig med at bære den op i lejligheden - virkelig god service! Tak :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt Flytteplus til en opgave, hvor der skulle hentes møbler fra to adresser, som skulle fragtes op på fjerde sal. Derudover havde jeg nogle møbler, der skulle bortskaffes. De to flyttem... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opgaven leveret til UG. Positive, hårdtarbejdende flyttefolk. Vi havde en del ekstra opgaver dagen, ud over det aftalte. Dette skabte overarbejde frem til sen aften. Det blev ordnet med smil og oversk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en flytning hele vejen fra Midtjylland til Sjælland og fik hjælp af Roman, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Alle vores møbler og ting blev behandlet med omhu og stor professionalism... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Varm anbefaling!

Vi brugte Flytteplus igår til vores flytning. Vi har nogle ret tunge ting og det var intet problem. Roman og hans kompagnon klarede det super godt. Vi har også lånt flyttekasser, dem kom de forbi med og afhenter dem selv. Stor anbefaling herfra. De knokler sgu!

11 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun anbefale Flytteplus! med alt…

Jeg kan kun anbefale Flytteplus med alt jeg har. De var bestilt til at flytte fra 2. Sal til en lejlighed på 1. De var hurtige, tog alt med, selv småting vi ikke havde aftalt, og kørte bare på. De var høflige, venlige og søde at snakke med, og kørte nogle gamle møbler væk for os til billige penge. Prisen for det hele var fornuftig. Skal vi flytte igen, bruger vi uden tvivl Flytteplus! Jeg har sjældent oplevet så flittige, effektive og arbejdsomme folk.

7 februari 2022

Godt

Kom til tiden og gik igang med det samme. Super dygtige folk og meget hurtige, løb næsten op ad trapperne til 2 sal. De var søde og tog mere med planlagt, da der var plads nok. Kan varmt anbefales.
Fornuftig pris
Mvh. Lone

4 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige, forsigtige, effektive og punktlige

Dygtige, forsigtige, effektive og punktlige.

Vi valgte at få hjælp af Flytteplus ved vores flytning i Århus, da deres pris var meget konkurrencedygtig. Efter at have læst en del dårlige anmeldelser om andre flyttefirmaer var vi meget spændte på at se, hvordan Flytteplus var. Det var heldigvis en meget positiv oplevelse.

Flytteplus kom til den aftalt tid og gik i gang med det samme. De var venlige og i godt humør (på trods af, at de skulle op og ned fra 3. sal rigtig mange gange). De var effektive og fik lynhurtigt fyldt flyttevognen med alle vores kasse og møbler. De var derudover forsigtige og passede på vores ting, hvilket gjorde, at vi var trygge hele vejen igennem flytning.

Udelukkende en positiv oplevelse! Jeg vil anbefale Flytteplus til alle, der ønsker dygtige flyttefolk til en god pris.

3 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt Flytteplus fredag d. 3/12 kl. 9. Kan efterfølgende kun give Flytteplus vores allerbedste anbefalinger.
Ved bestilling besvarede de mails inden for få minutter, og mødte præcis op på selve flyttedagen.
Der mødte to smilende og usædvanlige dygtige og kompetente unge mænd op. Alt kunne lade sig gøre, og de gjorde flytningen så let for os som muligt. Havde ikke fået tømt en stor tung kommode men det klarede de også med en kommentar "vi forsøger lige med indhold".
Vejret var ganske forfærdelig islag-slud og stærk blæst, men alt flyttegods kom ind stort set uden at blive våd overhovedet, og ovenikøbet med godt humør.
Flytningen foregik på trapper både op i huset og trapper ned i kælderen, men ikke en skramme på hverken møbler eller vægge.
Både pris og timeforbrug var langt under forventning. Vil opfordre alle til at benytte Flytteplus hvis man ønsker 100% service. En virkelig fantastisk oplevelse.

6 december 2021

Kan anbefales til flytning

Jeg er yderes tilfreds med min flytning. De var til tiden og både på og aflæsning gik hurtigt og til en godt tilbud.
Jeg kan sagtens anbefale Flytteplus til andre der står og skal flytte.

28 juli 2021