Flyttetropper Reviews 151

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To meget venlige mænd mødte op og gik straks i gang. Kommunikationen mellem os var god, og de var gode til at spørge ind til forskellige ting. De var enormt effektive og jeg giver mine varmeste an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik ordnet flytning af Samir og Josef. Top professionelt arbejde, og kanon service! Ordnet på ingen tid, og der blev passet på både hus og ting. De varmeste anbefalinger her fra!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil varmt anbefale flyttetropper, de kom som aftalt, ud af bilen kom der to smilende unge fyrer. Da de havde fået et overblik gik de i gang med opgaven. Stadig med et smil Tog billeder som dokumen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Professionelt flyttefirma Vi står klar til at håndtere både store og små flytninger for både private og erhvervskunder. Hos os går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service, og vores ekspertise gør det nemt og hurtigt at finde den bedste og mest økonomiske flytteløsning til dig. Prisen kan diskuteres, men kvaliteten diskuterer vi ikke.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lejlighed på anden sal, Aalborg.

Lejlighed på anden sal med vindeltrappe, som vi har haft utallige kampe med selv.. Men gutterne de snuppede hele 77kvm ned af de snørklede trapper på under halvanden time! Dejlig oplevelse at alle ting blev pakket ind og spændt fast. 5 stjerner herfra Aalborg.

25 maart 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Virkelig venlige og serviceminded flyttefolk som er hurtige og effektive.
Kan varmt anbefales.
Fortjener mere end 5 stjerner

13 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med et par glade…

Fantastisk oplevelse med et par glade humørfyldte gutter, Samir og Mikkel, der har knoklet med vores flytning. Dejligt at kunne overlade flytningen til kompetente folk.
Jeg anbefaler absolut flyttetropper 🤩

12 maart 2026

Klasse flytning!

Jeg havde helt fantastisk flytning med Flyttetropper. De kom med indpakningsudstyr, råstyrke og godt humør. Alt hvad der skulle bruges til en effektiv og sikker flytning. Når jeg skal flytte næste gang, så ringer jeg til de her gutter igen!

5 maart 2026

Meget varm anbefaling herfra

Meget varm anbefaling herfra. Venlige og imødekommende unge mænd som havde overblik og passede godt på møblerne. Meget dejlig oplevelse fra start til slut.

21 februari 2026

Super og effektiv flytning

Jeg har fået hjælp til at flytte i Aalborg fra 2. sal til 3. sal og alt gik bare som smurt. 3 friske fyre dannede sig et overblik og gik derefter i gang. Med smil på læben hele tiden, trods de mange ture på trapper. Kan klart anbefale Flyttetropper 💪🏼👍🏼

20 februari 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling til at bruge Flyttetropper. Meget servicemindet og professionelle. De flyttede for mig to gange og specielt Samir var så imødekommende og meget effektiv.

14 februari 2026

2 friske unge mænd

Møder 2 unge friske mænd i Vejle på en Tankstation , der står FlytteTropper på deres flytte vogn .
Jeg er flaskesamler , og de giver mig rigtig mange pant , 2 store poser fyldt .

11 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service og eksekvering fra…

Fremragende service og eksekvering fra de to flinke unge mænd, der hjalp os med flytningen fra Risskov til Tornby!
Professionelt arbejde og håndtering.
5/5 stjerner til flyttetropperne, der godt kan give de to fyre en sodavand for dette stykke arbejde 😃

3 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.