Service i verdens klasse ! Vores drengs bold gik i stykker samme dag som han fik den, det var hans egen fejl og alligvel sendte fodboldgaver en ny bold uden beregning . Vi køber alt fodbold merchand... Toon meer
Hold jer væk herfra. Hvis I er uheldige at skulle returnere, så skal I ikke regne med at få penge retur. Min sag har kørt siden 11/4. Alfred har nu bedt om mit konto og reg nr hvilket han fik den 24 s... Toon meer
Helt igennem fantastisk kundeservice! Skulle bruge pakken til en børnefødselsdag men pakken blev væk hos DAO, som så havde 10 dage til at finde pakke, hvilket ville betyde, at pakken ikke ville nå fre... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Utrolig god kundeservice
En utrolig god kundeservice hvor ejeren ringede efter jeg lagde en stor bestilling bare for at gøre opmærksom på at en af mine varer ville blive afsendt senerecend de andre. Det stod faktisk på deres hjemmeside, men han ville lige sikre sig, at jeg havde set det og takkede for min bestilling. En utrolig venlig og sympatisk mand, som jeg glæder mig til at bestille mere hos.
Produkterne er af virkelig god kvalitet og leveringen var hurtig.
Fantastisk service
Fantastisk service. Der var et problem med en bestilling jeg havde lavet. Men allerede indenfor et par timer, blev jeg kontaktet af en medarbejder, og vi fik løst problemet på fineste vis. De handlede proaktivt og professionelt. Desuden hurtig levering og fair priser. Jeg vil give min største anbefaling!
Rigtig god service og hurtig levering
Min datter er meget glad for dem gavw
Min datter er meget glad for dem gavw. Vi vill købe hos jer igen. Vi skal nok se hvilken vi vil have. God tilfreds.
Super service 👍
God service, levering til døren, fordi de varer jeg bestilte var ikke på lager. Flinke hjælpsomme unge mennesker
KAN ABSOLUT ANBEFALES +++++++++++++++++
Super service - fik leveret det bestilte, næste inden jeg havde fået bestilt det.
Masser af tilbud og til gode penge.
Jeg er imponeret og vil helt sikkert anbefale denne shop til alle fodbold interesserede.
Hurtig og god betjening 🤩
En super god og hurtig betjening. Fuld ud tilfreds med det jeg bestilte😊
Hej har bestilt før og der ikke noget…
Hej har bestilt før og der ikke noget og klage over
Super finr
Lidt længere ventetid end forvente men derudover var alt rigtig find og virker til at være super kvalitet. Tror bare jeg skal koordinere med længere ventetid næste gang jeg bestiller
Rigtig god service og produktet levede…
Rigtig god service og produktet levede op til forventning.
Hurtig ekspedition og varen levede op…
Hurtig ekspedition og varen levede op til forventningerne
Mange fede fodboldgaver
Det gik hurtig og forresten en fed hjemmeside hvis man skal bruge fodboldgaver
Hurtig og perfekt levering.
Service i verdens klasse
Service i verdens klasse !
Vores drengs bold gik i stykker samme dag som han fik den, det var hans egen fejl og alligvel sendte fodboldgaver en ny bold uden beregning . Vi køber alt fodbold merchandise hos dem og har altid været tilfredse både med pris og hurtig svartid og forsendelse