Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik bestilt 180 kg. forkert hestefoder. Returnet uden problemer. Har købt flere gange - godt pakket, pænt placeret og gode tilbud.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅

4,4

1 ster

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

17 april 2026

Utrolig dårlig kundeservice

Har handlet hundegodbidder hos dem i mere end 4 år og altid været tilfreds- men i juli modtog jeg 4 d’s der var knastørre og skrev til dem(de er jo min leverandør) men de sendte klagen videre til deres leverandør og så skete der ikke mere- har nu rykket for svar og nu kan de ikke gøre noget for både de og deres leverandør har “glemt “ sagen og så er den i deres optik forældet- magen til dårlig service har jeg aldrig oplevet og kommer helt sikkert ikke til at handle hos dem igen og stopper selvfølgelig også med at anbefale dem som jeg ellers har været flittig til!!!
Kan ikke give 0 stjerner så derfor 1
Nedslående svar fra Sebastian er simpelthen ikke korrekt - jeg sender klage d.27/8 den henvendelse han henviser til i sep er en rykker for svar da jeg intet har hørt. Og rykker igen for svar i marts.

10 april 2026
Logo Foder & Fritid

Antwoord van Foder & Fritid

Hej Lis,

Jeg er selvfølgelig træt af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Den primære årsag til, at jeg faktisk ikke har kunne gøre mere er, at du købte varen i starten af august og klager over den i slutningen af september.

Det er en periode som gør, at vi ikke kan stå inde for hvordan det har været opbevaret og derfor kan hverken vi eller leverandøren behandle det som en reklamation.

Mvh.
Sebastian

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

1 april 2026
Logo Foder & Fritid

Antwoord van Foder & Fritid

Hej Christine,

Beklager mange gange. Jeg har svaret dig på mailen nu - og jeg har fået refunderet dig for den ene saks.

Mvh.
Sebastian,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fine ting

Fine ting
4 stjerner fordi hvis jeg køber for 350,00 skal BRING have 49kr.... Dyrt

30 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverede langt senere end lovet så vi…

Leverede langt senere end lovet så vi måtte købe alting i Maxi Zoo da vi fik en ny hvalp. Skrev til kundeservice flere gange for status og fik aldrig svar. Nu ser jeg så at hundefoderet vi bestilte (Happy Puppy hvalpefoder) er Junior, så vi kan ikke bruge det endnu. Stadig ikke hørt fra dem.

31 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun anbefale dem! 👌

Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevelsen bare i top.
Leveringen er hurtig, og det hele kommer som det skal. Det jeg især sætter pris på, er deres kundeservice ,de er altid søde, hjælpsomme og hurtige til at svare, hvis man har spørgsmål om fx levering, størrelser eller næringsindhold.
Man føler virkelig, at de ved hvad de laver, og at de går op i både dyr og kunder 🐴🐶
Jeg kan kun anbefale dem!

20 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en rigtig god oplevelse at…

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her, og derfor får de min allerbedste anbefaling.

26 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog min varer på under 24timer .

Super hurtig forsendelse- bestilte en varer der var angivet til 1-3 dage , da jeg bestilte lige før kl. 18 en torsdag , forventede jeg ikke at kunne afhente via gls allerede formiddagen efter .

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig .

20 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.