Bedste service jeg nogensinde har fået ved reparation af iPhone. Deres tekniker er super dygtig, hurtig, serviceminded og yderst kompetent da han gennemførte en reparation hvor andre havde givet op o... Toon meer

Altså må siges at det er service. Ikke nok med at deres vogn kommer en dag for tidlig og tror de er for sent på den. Men han var venlig og virkelig service minded og det blev klaret hurtigt og nemt.... Toon meer

Kan kun anbefales. Reperatøren var meget høflig og dygtig. Nemt at lave en aftale online, og mobilen fungerer uden problemer bagefter.

Bestilte tid i morges kl 10.48 og her klokken knap 12.00 har reparatøren allerede været her og fixet min Iphone med ny skærm, batteri + panzerglas på min adresse i Vejle. Teknikeren der var her på adr... Toon meer

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Fonbulance er en servicevirksomhed, der specialiserer sig i at reparere en bred vifte af enheder. Vi tilbyder reparation af alt lige fra Apple-produkter til Samsung, Huawei, LG, og meget mere. Med mere end 18 års erfaring inden for reparation af enheder som smartphones, tablets og computere, kan du være sikker på, at dit udstyr er i gode hænder hos os.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Rigtig godt tilfreds

Bestilte et skift af batteri til en iPad gen. 6 lørdag kl. 14, og kunne vælge tiden 16-18. Manden var her kl 16.10, og kørte igen 17.00. Super hurtig og venlig service, med et sjovt tvist; han havde en QR kode til mobilepay betaling på sin trøje, og fortalte at jeg fik tilsendt en kvittering på mail. Alt i alt, er jeg rigtig godt tilfreds.

24 mei 2025

Hurtig udrykning selv på en helligdag

Onsdag aften før Skærtorsdag, og telefonen vil pludselig ikke lade, uanset hvad der gøres. Så er gode råd dyre. Går på nettet og finder frem til Fonbulancen, som jeg kontakter næste morgen. De svarer ikke, men ringer mig op en lille time efter, hvor jeg forklarer min nødsituation, de er flinke og imødekommende, og spørger hvornår jeg gerne vil have det lavet. Det vil jeg gerne samme formiddag hvis det er muligt, det er det, og en time senere triller Fonbulancen ind ad indkørslen hos mig som aftalt. Han fikser det på langt under en halv time! En rigtig god og tryg oplevelse helt fra start til slut. Fonbulancen har mine allervarmeste anbefalinger, jeg havde virkelig været på spanden uden deres hurtige udrykning, selv på en helligdag.

17 april 2025

Formidabel oplevelse - kan kun anbefale.

Bookede dag fra kl.12-16 til at få nyt batteri i min Ipad 8. Generation. Kl. 12.40 blev jeg ringet op, at de ville komme kl.15, Bilal var der lidt i 15, meget flink ung mand. Batteri skiftet ude i deres bil. Jeg er godt tilfreds, kan kun anbefale Fonbulance. 🤗👍

2 juli 2024

Fuld tilfredshed!

Jeg fik lavet flere skærme og skiftet batterier til Samsung og iPhone til familien, og alt blev løst hurtigt, præcist, og med et smil.
Rigtig hurtig service, jeg bestiller klart her igen👍

21 april 2024