Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och vänliga säljare samt att ni har ett jättebra pris för pensionärer. Er säljare gav mig 1 mb extra surf då jag sa att jag skulle åka utomlands. Det tycker jag är kanonservice!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

För det första se till att ni har trevliga medarbetare.Sen tycker jag ni ljuger om priset. Det blir inte billigare för man är pensionär.Det priset får man hos vilken operatör som helst.Sen kan man int... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra täckning även i mörka Småland. Lätt få kontakt när man har frågor/problem - snabb, trevlig och personlig kund.service. Prisvärt abonnemang

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele netwerkaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi utmanar den svenska tele- och bredbandsmarknaden med smidiga lösningar för mobiltelefoni, fast & mobil kontorstelefoni, mobilt bredband och IP-telefoni.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Försäljarna som jag har haft kontakt…

Försäljarna som jag har haft kontakt med under årens lopp har varit trevliga.Inte påträngande. Även personen i kundservice var trevlig. Fonia har lite som de behöver utveckla. Bli bättre på att skicka ut information om att surfen snart är slut. Fonia säger att de skickar ut information Jag kan ju vara en som Fonia har missat. Vore bra om man själv kunde gå in och se hur mycket surf som man har kvar. Även att kunna köpa surf under en helg. I mitt abonnemang tycker jag det borde vara lite mera surf.

5 februari 2026

Bara positivt

Jag har alltid fått väldigt bra hjälp med mitt abonnemang. Ingen som försöker att sälja på mig nåt jag inte vill ha. Och ett bra pris på abonnemanget. Min kontakt som ringer upp mig, har varit samma person. O det uppskattas väldigt

10 februari 2026

Är väll okej kanske

Jag anser att männ3n där nere är väldigt arroganta detta pustande och gällande Känner sig alltid opassande när man Ringer. Inte är man välkommen alls

11 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sjukaste vi varit med om

Jag har en ny slogan åt dom.
FONIA - Nu går skam på torra land.
Kan inte skriva allt för det blir så långt men jag skriver det allra värsta. Jag har hjälpt mamma att ringa Fonia flera ggr i över en månad, eftersom dom hade stängt ned hennes abbonemang, trots att hon fått löfte om att betala räkningen vid sin pension. Jag blev chockad när hon visade räkningen och frågade varför det kostar över 1500 i månaden. Jo, det är för att jag fick erbjudande om högre surf från en av deras återförsäljare, eftersom dom sett att jag beställt extra surf några ggr. Jag sa: jag har 2 telefonnummer med fri surf för 547 kr/månad hos en annan leverantör. När jag ringde Fonia blev jag ännu mer chockad när dom säger att din mamma har ju 2 abbonemang... Jag frågade frågade henne varför har du två? Hon svarade att dom sa att jag MÅSTE ha det för att höja surfen. Jag frågade kundtjänst om detta och dom svarade att det blir ju billigare surf på det nya abbonemanget... Det var det dummaste jag hört sa jag, ni kan väl inte påstå att det skulle vara billigare med 2 abbonemang än att höja surfen på hennes befintliga abbonemang?? Mamma 72 år och begriper ju inte sig på det tekniska, ni har ju lurat henne. Jag får kontakta allmänna reklamationsnämnden. Då ändrades tonen... Jag hör nu att ni är en missnöjd kund, mejla vår kundtjänst och skriv vad det är ni är missnöjda med så ringer vi upp er. Jag gjorde så. En vecka senare ringde jag igen och frågade varför dom inte hört av sig. Fick förklara allt för kundtjänst igen. Då säger jag återigen till kundtjänst att ni har ju lurat en äldre kvinna som inte begriper sig på det tekniska. Svaret jag fick var: Vi kan häva avtalet på båda abbonemangen om du skaffar ett läkarintyg på att hon är dement. Jag sa inte mkt mer än att dom skulle läsa mitt mejl och höra av sig. 2 v senare skickade jag ett nytt mejl och bifogade det första, jag gav dom 2 veckor att svara, det hade det gått igår utan svar, så jag ringde igen. Jag förklarade föregående samtal och sa att det som retade mig allra mest var att ni dessutom idiotförklarar era kunder och ber om ett läkarintyg! Då började han fråga om att ifall det är så att hon faktiskt är dement skulle vi kunna hjälpa till, varvid jag blev irriterad och svarade på en dum fråga med ett dumt svar: Nä då, det är inget fel i huvudet på henne, hon är faktiskt väldigt klipsk kärringen. Men dom som ringer åt er pratar ju så fort och det låter så bra och till slut har dom snurrat till det så man vet ju knappt vad man heter och det vet du nog också att man inte behöver vara dum i huvudet för att gå på det. Fick inget svar... Han jag pratade med var nog lite humorbefriad och förstod inte min sarkasm där, men han gjorde nog så gott han kunde, han sa att han pratat med en av cheferna och dom går med på att häva dom 2 extra numren men hennes första nummer går absolut inte att häva. STOPP!!! Skrek jag, vad sa du nu? Har hon TRE nummer nu helt plötsligt?? Jag frågade återigen mamma, nej jag har väl bara 2. Har ni lyckats lura på henne inte bara ett, utan två till abbonemang?? Och varför nämndes inte detta i något av samtalen innan?
Detta är den värsta upplevelse med någons kundtjänst jag varit med om! Jag har aldrig gett en recension på nätet förut, verken bra eller dålig, har känt för att göra det det någon gång när jag varit missnöjd men har låtit bli. Men detta tog priset! Jag har dividerat med dom i över en månad och dom blev (extremt lite) samarbetsvilliga när jag väl hotade med att anmäla. Gå inte på detta!

9 januari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Harvard kund där länge 15 år och allt…

Harvard kund där länge 15 år och allt bra lite dyra men ok klagade på dom pga missuppfattning som dom ringde upp mig och fick löst det och det var jag som hade missförstått men nu löst och nu känner sig inte denna pensionär lurad utan positivt bra

8 januari 2026

Skarp varning!

Skarp varning!
Verkar rikta in sig på att ringa upp äldre människor och teckna långtida bundna abonnemang.
Prismässigt ligger de i trakterna av de större aktörerna (259:- /mån), men utan den kundservice man kan förvänta sig för dessa pengar.
Enligt talslingan hos kundtjänst (räkna med minst 30min i kö innan du kommer fram) är det normalt att 4g tjänsten försvinner då och då.
I aktuellt fall hjälpte jag en nära släkting som inte kunnat ringa med sitt abonnemang på över 3 veckor.
Fonia fick igång abonnemanget efter ett tag men förtoendet var förbrukat och släktingen får snällt betala över 3500 för resterande bindningstid.
Ta med i beräkningarna att kundtjänst endast är tillgängliga 9-12 och 13-17 helgfria vardagar.
Eposten hos kundtjänst hade svarstid på 9 (eventuellt 10?) Dagar.

30 december 2025

Problemfritt abonnemang

Jag har haft abonnemang hos Fonia i många år och nästan aldrig haft problem. När jag vid 2 tillfällen ringt supporten har de svarat snabbt och hjälpt mig. Vid ena tillfället var det en inställning i min telefon som hade ändrat sig men även med detta fick jag hjälp. Jag rekommenderar varmt Fonia

11 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Väldigt bra service

Alltid bra uppkoppling och nästan aldrig några problem. Har haft små problem två gånger för flera år sedan och fick då väldigt bra hjälp av supporten som dessutom svarade snabbt.

11 december 2025

Inget att rekommendera.

Dålig täckning och svårt att komma fram till och få ordentlig hjälp av kundservice. Ett flertal gånger kom det även påminnelsefaktura trots redan betalda räkningar. Svårt att säga upp, tog totalt 3 samtal samt begäran att få det skriftligt innan det faktist gick igenom.

1 december 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.