Professionell och erfaren rådgivare vilket var ett välkomnat inslag i en annars kaotisk tid. Mötet och efterföljande korrespondens utfördes på ett mycket varmt och tillmötesgående sätt. Fick alltid sv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har blivit mycket vänligt och kunnigt bemött av Fonus och kyrkan i såväl Uppsala som Östhammar. Egentligen under hela den månad som passerat sedan min syster avled. Kommunikationen mellan Fonus p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anna och Tony var otroligt förstående, professionella och omtänksamma. Vi kände precis den trygghet vi behövde. De hade koll på saker vi inte ens tänkt på, tex gravljus. Trots kort tidsplanering mella... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Upplevde framförallt att vi blev väl omhändertagna av kundrådgivaren (Anna). En svår situation för oss blev betydligt enklare att klara av då Anna bemöttes oss på ett professionellt, vänligt och anvä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Väderkvarnsgatan 17 C, 75329, Uppsala, Zweden
Upplevelsen och bemötandet var ok med flera möten med diverse familjemedlemmar. Jag blev rekommenderad att kontakta er och i sårigheten gjorde jag så. Jag saknar att inte ha fått olika prisalternativ utan allt gick på löpande räkning trots att jag ifrågasatte förfarandet. Idag efter min erfarenhet skulle jag gjort annorlunda och begärt offerter från åtminstone tre företag. Då var jag så smärtad och orkade inte. Jag tycker att det blev mycket dyrt och känslan av geschäft, att sälja på så mycket som möjligt, har jag inte kommit över. Jag har idag jämfört med andra företag och sett att Fonus är dyra. Men nu är det gjort och eftersom man förhoppningsvis inte får rutin på att begrava sina käraste kanske det är en bra affärsidé att "skörta" närstående?

Antwoord van Fonus - Uppsala
Kände mig välinformerad och väl omhändertagen. Allt flöt på bra och det blev en vacker och fin ceremoni.

Mycket duktiga och proffsiga Fonus personal. Fint och varmt bemötande

Antwoord van Fonus - Uppsala
Mycket fint mottagande och service från deras håll.
Kan verkligen rekommendera Fonus - Uppsala

Antwoord van Fonus - Uppsala
Kunde inte önska en finare begravning. När det körde ihop sig några dagar innan begravningen löste Lisa det på bästa sätt.

Antwoord van Fonus - Uppsala
Fina ceremonivärdar, mkt professionella, omtänksamma. Natasha är en av de bättre. Tack för all hjälp inför systers begravning, både före och efter.

Antwoord van Fonus - Uppsala
Bra bemötande och fint avsked.
Fantastisk solosång av Viktor P. i kyrkan. ⭐️

Antwoord van Fonus - Uppsala
Lugnt och värdigt bemötande . Konkret information och bra råd i sårbar situation

Antwoord van Fonus - Uppsala
Ett väldigt fint bemötande och allt fungerade så bra!

Antwoord van Fonus - Uppsala
Proffsigt omhändertagande vid genomgång av begravningen.
Ceremonivärden gjorde ett utmärkt jobb.

Antwoord van Fonus - Uppsala
Lees meer over geverifieerde reviews.