Foods & Goods Reviews

4,5

Handig om te bestellen, prima keuzes om te betalen. Levering vanuit Compliment is snel, Transmission als transporteur deed er lang over. Zij hebben het pas de 3e poging willen bezorgen. Het contact me... Toon meer

Al meerdere malen koffiebonen via Compliment besteld. Altijd een snelle levering en prima bonen. Helaas betaal je voor 8 stuks kilo pakken koffiebonen momenteel 91 euro (inclusief verzendkosten), vori... Toon meer

Veel keuze, prettige website, heel veel mogelijkheden om te betalen (ik ben zelf groot fan van Billink) en zelfs eigen keuze voor wanneer je het wilt laten bezorgen! Ik hoop nog heel lang hier bepaal... Toon meer

Uitstekende service! Er moest wat geschoven worden met de , omvangrijke, levering. Je wordt direct te woord gestaan door iemand die het gewoon even regelt. Kom daar maar eens om tegenwoordig. Ook een... Toon meer

1. Levensmiddelengroothandel

Kijk. Bij Foods & Goods houden we het eenvoudig. Jij hebt spullen nodig om de zaak te laten draaien en iedereen bij de club te houden. Wij regelen dat voor je We hebben bijna alles. Eten voor in de voorraadkast en vriezer, schoonmaakproducten, spullen die je één keer gebruikt en kantoorartikelen. De kwaliteit is altijd goed. In onze online winkel vind je naast A-merken ook huismerken met een vaste, lage prijs. We zijn er voor elk team dat ’s ochtends de mouwen opstroopt Foods & Goods, Jouw groothandel in teamprestaties.

Uitstekend

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

156 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Awa Manneh

It good 👍 and so fast delivery buy today and reverse it tomorrow and also goedkooper.
Happy 😊

12 juni 2025

FANTASTISCH

Snelle levering, duidelijke website, netjes verpakt en als laatste: fantastische producten aan scherpe prijzen! Ik ben fan!

30 december 2025

Toppers

Ze hebben mijn drinken niemand anders en goede snelle service

29 december 2025

Ondanks de feestdagen was het heel snel binnen. Precies zoals omschreven. Zeer tevreden over de kwaliteit en de eenvoudigheid van de verpakkingen.

19 december 2025

Waarom drie sterren

Waarom drie sterren? Omdat op korte tijd 2 x een prijsverhoging is doorgevoerd waardoor zij ni niet meer de beste prijs hebben.

16 december 2025

Gebruikersvriendelijke website

Gebruikersvriendelijke website. Na vinden van het product is de order snel geplaatst door betaling met Ideal. Ik kon aangeven wanneer het geleverd moest worden en dit kwam op deze exacte datum aan. Goed verpakt! Al met al uitstekend. Zeker een aanrader.

14 december 2025

Eerst zeggen gratis verzenden en dan…

Eerst zeggen gratis verzenden en dan vet bedrag erbij

19 december 2025
Logo Foods & Goods

Antwoord van Foods & Goods

Beste Klant,

Bedankt voor je review. Wij hadden afgelopen week inderdaad een actie met gratis verzending. Gelukkig ging dit in vrijwel alle gevallen goed. Maar het is vervelend om te lezen dat dit bij jou niet het geval was, en dat er zelfs een vet bedrag bij werd geboekt. Blijkbaar is er iets niet goed gegaan, en dat willen we graag herstellen. Want als wij zeggen dat we het gratis verzenden, doen we dat natuurlijk ook!

Wil je contact met ons opnemen via service@compliment.nl of 085 065 5746? Dan zoeken we jouw bestelling erbij en zorgen we dat het snel wordt opgelost.

Vriendelijke groet,
Sharon