Scherpe prijzen, heldere website, maatvoering schoenen goed (veel websites geven afwijkende maattabellen- aantal cm kwam overeen en dit is niet overal) Snelle levering. Zou zeker aanbevelen of opnie... Toon meer

Mijn pakket kon niet worden afgeleverd, doordat mijn straatnaam erg lang is. Footdistrict heeft hier keurig actie op ondernomen en heeft mij goed geholpen.
Scherpe prijzen en relatief snelle levering vanuit Spanje. Hier kan je met een gerust hart je sneakers bestellen.
Voor de eerste keer hier iets gekocht, de New Balance 990. Aangenaam verrast!. De sneakers kwamen binnen 1 dag! vanuit Spanje bij mij binnen via UPS. Perfecte communicatie over wanneer ik pakket kon v... Toon meer
Over FOOTDISTRICT
About FOOTDISTRICT
FOOTDISTRICT, established in 2012 in León, was born from its founders' passion for sneakers and fashion. Since then, it has become one of the European leaders in its category, always committed to providing the best products to users around the world. FOOTDISTRICT operates from a comfortable, secure platform that ensures equal opportunities, with a firm commitment to fair access and the best customer service.
With physical presences in Madrid and Barcelona, in addition to an online store that ships worldwide, FOOTDISTRICT offers the most exclusive original products from Nike, Converse, adidas, and Jordan.
Alongside these, there are also some of our own collaborations with ScrapWorld, Kappa, MARKET, or New Era. Our carefully curated catalog balances well-established labels such as Stone Island, Comme Des Garçons Shirt, Kenzo, adidas, nike, new balance, Drôle de Monsieur and Stüssy with innovative, up-and-coming brands that bring fresh perspectives to design and artistry.
Our wide range of articles includes all types of footwear, clothing, and accessories, as well as home decor and beauty products, all characterized by innovation, careful manufacturing, and their storytelling prowess.
Vraagt klanten om een review
Slechte reviews en dik tevreden
Ik heb een paar schoenen besteld en betaald. Pas daarna heb de reviews gelezen. Daar schrok ik van.
Toen het erop leek dat ik ook geen bevestigingsmail van FootDistrict had ontvangen, vreesde ik voor het ergste.
Maar, de mail van FootDistrict bleek in mijn spamfolder te zitten. Een paar dagen later arriveerden mijn schoen. Ik ben dik tevreden.

Goede customer support
Goede prijs en snelle levering. Er was een klein probleem met mijn bestelling, maar dat is uiteindelijk naar mijn tevredenheid opgelost door de customer support.

Antwoord van FOOTDISTRICT
Received the parcel very fast
Received the parcel very fast! Good packaging! Good shop!

Zeer tevreden!
Ik las diverse slechte ervaringen. Ik bestelde 3 paar schoenen met betaling via Klarna (voor mijn gevoel veiliger). Via UPS werd ik op de hoogte gehouden en ik zag dat het pakket uit Spanje kwam.
Binnen een week de bestelde schoenen ontvangen, ik ben zeer tevreden!!

nooit ontvangen
Ik heb Jordans besteld nooit ontvangen jammer dit. UPS had ons een e-mail gestuurd dat het geleverd was klopte niks van. Nu lees ik de reviews erg negatief had eerst de slechte recensies moeten leven voordat ik hierop ging bestellen
Ik zou graag mijn geld terug. Willen

14 augustus schoenen besteld
14 augustus schoenen besteld, 21 augustus ontvangen vanuit Spanje naar Nederland, zonder problemen

Hele snelle verzendig
Hele snelle verzendig. Na de andere ervaringen vond ik het een beetje eng om hier te bestellen, maar er valt helemaal niks te klagen, het pakket was in goede orde ontvangen

Antwoord van FOOTDISTRICT
New Balance schoenen besteld in de maat…
BESTEL HIER NIET
New Balance schoenen besteld in de maat die ik altijd (van dat merk) draag. Tot mijn verbazing zat de rechter schoen goed en was de linker veel te klein. Dit moet een productiefout zijn geweest. De klantenservice vroeg mij foto's te sturen van de schoenen en labels. Vervolgens krijg ik een reactie dat alle schoenen gecheckt zouden worden en dat zij geen verschil zien qua maat en/of een fout. Het feit dat jullie deze klacht beoordelen d.m.v. een paar foto's is buitengewoon onprofessioneel. Ter informatie; ik werk al 6 jaar voor Nike. Ook daar heb je soms te maken met maatverschillen/productiefouten. Vergeet niet dat de schoenen gemaakt worden door mensenhanden. Mensen maken soms fouten. Jullie trekken mijn klacht in twijfel en ik voel me daarom niet serieus genomen. Ik bestel hier nooit meer is en raadt anderen aan dit ook NIET te doen.

Antwoord van FOOTDISTRICT
De schoenen die ik heb besteld bij…
De schoenen die ik heb besteld bij FOOTDISTRICT zijn bij mij nooit binnen gekomen. Daardoor besloot ik mijn bestelling te annuleren. Alleen duurde het vervolgens erg lang voordat ik mijn geld terug kreeg. FOOTDISTRICT reageerde op kantoortijden wel snel op mailtjes. En uiteindelijk heb ik mijn geld na lang wachten wel terug gekregen.

Antwoord van FOOTDISTRICT
Ik heb 13 juli de nike air jordan retro…
Ik heb 13 juli de nike air jordan retro 4 besteld en vandaag 19 juli in goede orde ontvangen. Ik ben zeer tevreden over footdistrict.

Let op
Let op. Erg slechte retour voorwaarden. Je moet op eigen kosten pakket terug sturen naar Spanje (+\- 20 euro).

LIEVER 0 STERREN.
LIEVER 0 STERREN.
Ik heb hier schoenen gekocht, na een aantal keer dragen werd een van de twee schoenen ineens wel erg bleek.
Is de hele stof van de schoen verkleurd.
Het ging ook nog eens om 1 stuk stof, de rest van de schoenen zag het nog netjes uit. Een fabrieksfout dus, dat stuk stof was toevallig gewoon slecht. Adidas zelf gaf toe dat het een fabrieksfout was, maar moest echt de schade verhalen bij footdistrict.
Netjes ingespoten, mooi opgeborgen en goed behandeld. En overduidelijke foto’s toegestuurd. Iedereen zou uit de foto’s gelijk opmaken dat het stuk stof gewoon van mega slechte kwaliteit is.
En toch schuiven de schuld op mij. Geen fabrieksfout volgens hun. Na 15 keer dragen zijn deze schoenen zo verschillend van elkaar dat ik ze weg kan doen. Bijna 10 euro bepaald per draagbeurt ;)

Met veel twijfel besteld
Met veel twijfel besteld, daar er een paar slechte ervaringen waren.
Binnen 5 dagen in huis, ik heb er zeker geen spijt van en ben zeer tevreden!!

Zeer tevreden
Na het lezen van de reviews met enige twijfel besteld, maar heb zeker geen spijt. Het werd de volgende dag al verzonden en er werd netjes aangegeven dat het 5-7 werkdagen zou duren. Heb hem precies binnen 7 werkdagen ontvangen. Mooie schoenen helemaal in orde. SPRAY ZE ZELF WEL EVEN IN! dat voorkomt dat je kleuren of kwaliteit van de schoen verpest.

Super
Komt uit Spanje, maar durfde het toch aan ivm achteraf betalen via Klarna. Zondag bestel en vrijdag in huis. Mijn dochter wilde graag Adidas Campus, deze kon ik nergens vinden behalve hier tegen een mooie prijs. Erg blij mee!

Antwoord van FOOTDISTRICT
ik wwet het ja ziet er goed uit maar…
ik wwet het ja ziet er goed uit maar weet het niet ga ik nu uit testen
Aanrader
Goede ervaring. Komt uit Spanje, verzending duurt ongeveer 4-5 dagen. Maar origineel en goede schoenen.

Goedemiddag
Goedemiddag, ik kan nergens een bevestiging vinden van mijn bestelling die ik
Op jullie website heb geplaatst? Wel betaling verricht met mijn creditcard. Graag bevestiging dat alles ok is gegaan.