Toppen! Inget att klaga på bra support med hyffsat snabba svar på mail. Leveransen gick hyffsat fort ungefär 4 dagar och hade önskemål om att få det skickat till ett specifikt ombud som jag skrev i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Förutom att mejlet till den här sajten gick ut innan produkten levererats är Forever flora ett toppen bolag. Mosstavlan jag beställde var över förväntan, super snygg, bra färger. Handgjord i Sverige.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastiskt fina växer jag köpte. Var först lite tveksam till att köpa just torkade växter på nätet. Mina farhågor besannades INTE. Växterna var finare än de jag sett i butiker. De var också bra fö... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställde en box med evighetsrosor på en fredag kväll och på måndag ringde en trevlig kille från Forever Flora och erbjöd sig att köra hem boxen till mig samma dag. Rosorna är jättefina och mottagaren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Torkade och konserverade blommor, samt mossväggar och växtväggar, är vår passion! Sedan vår start 2019 har Foreverflora strävat efter att leverera torkade blommor av högsta kvalitet, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din unika kreativitet, stil och personlighet. Vår expertis och engagemang inom dessa områden gör oss till ditt självklara val för allt som rör blommor och växtinredning. Vi är ett ständigt växande företag som sätter kundservice i främsta rummet. Vårt mål är att göra det både enkelt och roligt att handla hos oss, med en smidig och inspirerande köpupplevelse från början till slut. Vi värderar varje kund och arbetar hårt för att säkerställa att dina behov och önskemål alltid möts på bästa möjliga sätt. Låt Foreverflora hjälpa dig att skapa vackra, hållbara och kreativa miljöer med våra torkade blommor och växtväggar. Oavsett om du är en entusiastisk hemmafixare eller en professionell inredare, står vi redo att förverkliga dina idéer och visioner. Välkommen till Foreverflora – där din kreativitet blomstrar!
Kärragatan 8, 431 53, Mölndal, Zweden
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Supersnabb leverans, fick den hemkörd utan kostnad.
Jättetrevlig personal.
Bästa rosor och bästa service!!! Kan varmt rekommendera Forever Flora ❤️
Fantastiskt vackra blommor som passar i alla rum. Man blir glad av de fina färgerna och så skönt med blommor som inte kräver skötsel. Kan varmt rekommenderas!

Antwoord van Forever Flora
Väl förpackat torkat blomsterarrangemang till ett bra pris, dessutom snabbt levererat.

Antwoord van Forever Flora
Helt otroligt snabb leverans, under 24 timmar! Fick precis det jag hoppades på. Mycket väl emballage med. Återkommer garanterat.

Antwoord van Forever Flora
Ormhasseln gör sig utmärkt i mitt 480-liters akvarium, liggande högt i karet.

Antwoord van Forever Flora
Min son och hans familj önskar sig en rund 60 cm mosstavla till sitt vardagsrum nu ligger den och väntar på att bli öppnad på Julafton! Jag har kikat och den ser fantastisk ut! Älskar dom ljus göna kullarna!

Antwoord van Forever Flora
Snabb leverans. Mycket välpacketerat. Väldigt fin kvalitet på blommorna. Fick mer för pengarna än jag förväntade mig - prisvärt.

Antwoord van Forever Flora
Alltid fantastiskt fina torkade växter och är snabba att leverera

Antwoord van Forever Flora
Tyvärr överensstämde inte färgen på
Bilderna med verkligheten. Har kejlatver i fredags men inte fått svar än.
Mycket vackra torkade blommor och väl förpackat. Snabb leverans.

Antwoord van Forever Flora
Lees meer over geverifieerde reviews.