Lees wat reviewers zeggen
Värdelöst Forex i hela Göteborg. De har frågor vad eller varifrån kommer pengar gäller om resan. De behöver inte veta, min pengar är privat. Ni rekommenderar inte gå till Forex.
Bedrijf heeft geantwoord
Skulle växla 20 dollar och fick mindre förhör om pengarnas ursprung. Löligt och skrattretande mottagande med hög avgift för en så liten valutaväxling. Förväntar ett standard kommentar på min recens... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Idag den 2 augusti kl 19:25 åkte jag till Forex skärholmen, jag försökte skicka pengar men på grund av dålig service åkte jag till Ria skärholmen, det är andra gången samma sak har hänt mig. Jag skick... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
FOREX är sedan starten 1965 Nordens marknadsledare på resevaluta. Utöver resevaluta erbjuder vi också reseförsäkringar, betalningsförmedling, kassaservice samt betal- och kreditkort. FOREX finns på 80 centralt belägna platser i Norden. Kontakta oss på www.forex.se och 0771-22 22 21.
Contactgegevens
Stora Nygatan 27, 111 27, Stockholm, Zweden
- 0771-22 22 21
- info@forex.se
- forex.se
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Värre tjuvar än bröderna daltons!!!!!
Hade beställt valuta online och när jag skulle hämta pengarna så blev man nekad för jag inte hade underlag om ursprunget på pengarna visade klart och tydligt min inkomst källa sjukersättning men ändå nej att det var inte godtagbart och värsta av allt vägrade betala tillbaka det jag betalt sa de konfiskeras för utredning av bedrägeri. Tjuvar, banditer det vad ni är undvik dem för all världen om ni inte vill bli rånad!!!!! De Borde åtalas för penningtvätt och stöld de är de sanna kriminella. Har polisanmält er så hoppas skandalen slår er redigt hårt av SKAM!!!!!!! SCAM SCAM SCAM DET VAD NI ÄR!!!!! TJUVAR!!!!!
Värdelöst Forex
Ni rekommenderar inte gå till Forex.

AVOID
They don't want to do business, not allowing you to buy online! They thing every customer is GANGSTER and money laundering 👎👎👎

dålig service
dålig service, oartig personal, kommer aldrig tillbaka!

Antwoord van FOREX AB
FOREX KAN INTE SLUTA SKICKA SPAM-SMS…
*** det Forex inte verkar fatta är att jag varit i kontakt med deras kundtjänst oräkneliga gånger, alla inställningar för deras ”reklam” är avstängd och de fortsätter ändå spamma. När jag idag pratade med deras kundtjänst så kollade kvinnan jag pratade med hur hennes inställningar såg ut i hennes app - även där var det inställt att hon inte ville ha spam, men även hon får deras SMS, mm, om ”Superdealen”. Så kommentaren nedan om att jag skall ringa dem för att få hjälp låter trevlig, men löser inte problemet. - min rekommendation till att som funderar på att skaffa deras kreditkort är: Gör det inte om ni inte gör evigt vill hamna på deras spam-lista. ***
FOREX KAN INTE SLUTA SKICKA SPAM-SMS MED "SUPERDEALEN". JAG HAR UPPREPADE GÅNGER PRATAT MED DERAS KUNDTJÄNST FÖR ATT BE DEM SLUTA - FÖRST SA DE ATT "DE INTE KAN GÖRA DET", SEN HAR DE FLERA GÅNGER LOVAT ATT SLUTA SKICKA SPAM-SMS:EN.
AVISERINGAR OM KAMPANJER OCH ERBJUDANDEN, MEDDELANDEN SAMT "VIKTIG INFORMATION" ÄR AVAKTIVERAT I APPEN (KAMPANJER OCH ERBJUDANDEN HAR JU ALDRIG VARIT AKTIVERAT) - MEN DE FORTSÄTTER ATT SPAMMA MIG.

Mycket dålig service
Mycket dålig service – välj andra alternativ
Extremt dålig service och oprofessionellt bemötande. Jag skulle växla så lite som 2 500 kr men blev ifrågasatt och behandlad på ett misstänkliggörande sätt. De krävde underlag på varifrån pengarna kommer ifrån,Processen var överdrivet krånglig och helt orimlig för ett så litet belopp. Personalens attityd var dålig och långt ifrån serviceinriktad.
Efter denna upplevelse kan jag säga att man hellre ska växla hos utländska aktörer/affärer där servicen är smidigare och kunden behandlas med respekt. Jag kommer inte använda Forex igen och kan absolut inte rekommendera dem.

Antwoord van FOREX AB
Jag har blivit mycket dåligt bemött på…
Jag har blivit mycket dåligt bemött på Väla‑filialen. Jag kan inte rekommendera någon att anlita deras tjänster. Personalen uppvisar brist på professionalism i sitt bemötande och visar ingen respekt för kunderna. Jag avråder därför bestämt från att ha någon kontakt med dem.

Antwoord van FOREX AB
har fast jobb och spara pengar
har fast jobb och spara pengar. vill ta ut Us dollar till dotter som ska resa, fick inte måste skicka en ansökan där ska står var kommer mina skattade pengar från ???????????
kommer aldrig igen lägga min fot i en Forex bank .
katastrof

Antwoord van FOREX AB
Mycket trevlig och hjälpsam personal
Mycket trevlig och hjälpsam personal i Borås :)

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, men inte särskilt roliga växelkurser. Konkurrenterna verkar vara ännu dyrare dock.

Antwoord van FOREX AB
Fair prices and excellent service
Fair prices and excellent service. The exchange process was quick and simple and the staff was helpful.

Antwoord van FOREX AB
Sämsta valuta företageet som finns
Sämsta valuta företageet som finns! 0 service och helt sjuka regler! Otrevlig personal och kundservice! Ska man växla småsummor måste man visa upp räkningar, hyresavtal, bankkonton, lönespecifickationer och sen efter allt det även flygbiljett ovh trotts det kan man inte växla!? När andra valutaväxlingar inte har hälfen av samma krav!? Ingen tar ansvar och ingen ger svar! Undvik detta företag så mycket ni bara kan!!!
Och så svarar dom med samma svammel trots man ringt och frågat och inte får svar!!! Ni hade er chans att förklara! Roligt med kund kännedoms "grejen" när man råkar jobba där växlings kontoret ligger också! Visar bara attt det är ett värdelöst företag!

Antwoord van FOREX AB
Mycket dåligt bemötande på Forex i…
Mycket dåligt bemötande på Forex i Norrköping. Helt respektslös och otrevligt.

Behöver uppdatera dina butiker
Behöver uppdatera dina butiker. Det är 2025 dags att bli lite digitala alla springer inte runt med ett pass i fickan

Antwoord van FOREX AB
Dot me at the end of Dp role was viral
Stay guarded , do due diligence , enquire further , ask questions as people are loosing their hard earned money to these scams , see Dp for restitution and always make sure to report to local authorities if you’ve fallen victim
Kräver dokumentation men avböjer valutaväxlingen innan dokumentationen kommit
Skulle växla USD till SEK hos Forex i Birsta Sundsvall och pga beloppet krävdes dokumentation vilket jag både förstår och accepterar pga den så kallade penningtvättslagen, för varje besök krävdes ytterligare dokumentation och eftersom jag har 90 km till Sundsvall förklarade jag att det är inte skäligt att åka dessa km för ett papper, då kunde dom skicka en länk för att bifoga dokumenten, mycket bra och smidigt om man inte bor i närheten, alltså en positiv möjlighet ni tillhandahåller
Efter drygt 1 månad av ständigt nya dokument som behövdes med översättningar till svenska för att ni skulle få en bra kundkännedom krävdes det slutgiltiga dokumentet, ett godkännande från min bank att dom accepterade att detta belopp skulle sättas in på kontot, så helt plötsligt ringer ni och berättar att ni inte kan genomföra valutaväxlingen för att ni inte fått in dokumentationen från banken samt att ingen tulldeklaration fanns för beloppet vilket innebar att ni ej uppnått tillräcklig kundkännedom, jag förklarar att det kan ta drygt en vecka innan banken skickar bekräftelsen, men det hjälpte inte, samt att dom redan fått se biljetter från flera in och ut resor som efterfrågats tidigare som bekräftade minst 2 resor, man får föra in ett belopp motsvarande under 100000:00 Sek utan tulldeklaration, men det hjälpte inte heller
Orsakerna till att växlingen ej kunde utföras var avsaknad av tulldeklaration samt bekräftelse av banken som banken inte ännu hunnit skicka
Ni borde nog berätta för era kunder vilken dokumentation som krävs redan vid första besöket så kunden kan ta ställning till om det är värt tid och kostnader för att få fram dokumentation och betala för översättningar
Den så kallade penningtvättslagen är nog säkert bra, men när den lagen används och tolkas så att vanliga hederliga människor drabbas, då är lagen felaktigt utformad och/eller tolkas fel
Kommer att gå vidare med detta via min företagsjurist
Som svar till kundtjänst
Jag är fullt medveten om penningtvättslagen och kundkännedom mm
Men om ni inte kan vänta på begärd dokumentation så kan ni förmodligen inte få kundkännedom

Missförstånd eller bedrägeri
På grund av ekonomiske svårigheter gick jag till Forex på Helsingborg Centralstion för att sälja några dollar för kronor, men jag insåg snart att jag hade fått ungefär 3.000 kronor mindre än det faktiska beloppet.Ja, du läste rätt, 3.000 Kroner. Domen är din......

dishonest……..
Steer clear of this company at all costs since they are dishonest and only want to take more money from you before disappointing you. The decision to proceed with Good merit, has been fantastic, and their services have been reliable.
Jag och min dotter som är Svensk…
Jag och min dotter som är Svensk Amerikaner skulle växla $100 på Forex Malmo Station och blev helt enkelt nekade .Det var endast en lucka tillgänglig och vi väntade i minst en halvtimme innan ytterligare en lucka öppnades. När det blev vår tur frågade agenten vems pengar det var. Jag svarade att vi är en familj varpå hon gjorde fula miner åt mig. Hon förklarade sedan att det behövdes legitimation för att växla och därför måste hon veta vems pengarna var. Jag sa att det är min dotters pengar eftersom jag som är hennes mor har get henne pengarna. Men jag ville gärna veta vilka ID var accepterade och visade mitt Amerikanska körkort. Hon svarade endast Svenskt körkort var giltigt. Jag sa "Ok". då förstår jag men det är min dotters pengar eftersom jag gett dom till henne och hon har ett pass. Forex agenten bröt då samman och sa att hon kunde inte genomföra växlingen. Får man inte lov att ställa frågor till Forex agenterna utan att bli behandlad som en brottsling? Och varför är inte Amerikanska körkort giltiga som ID i det lilla landet Sverige? USA har världens högsta krav på validitet av ID dokument och är den kontinenten som har uppfunnit de osynliga stämplarna av värde instrument som gör att de inte kan förfalskas!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.