Forsia Forsikring er den bedste forsikring, jeg nogensinde har haft 🙏 De er altid søde og imødekommende, når man kontakter dem. Når jeg har haft brug for deres hjælp, har de været forstående og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
rigtig flink person ved navn celal fra odense betjente mig idag. jeg havde nogle generelle spørgsmål og fik specifik rådgivning til mine forsikringer. det gik hurigt, nemt og behagelig samtale. ta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har ad flere omgange været i dialog med Aksel Bjerregaard. Først da jeg troede jeg skulle købe et hus og senere, da jeg skulle flytte min indboforsikring til en lejlighed. Han var ved hver samtale... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Forsia Forsikring er forsikring for alle. I mere end 165 år har vi håndteret forsikringer med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker det.
I en verden i konstant forandring hjælper vi med, at du har præcis den forsikring, du har brug for – ikke mere, ikke mindre. Vi tilbyder de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende rådgivning og effektiv skadebehandling – formidlet af mennesker til mennesker.
Ingen skal stå alene, når uheldet er ude. Derfor besvares vores telefon af engagerede medarbejdere, og derfor investerer vi i digitale løsninger, der forstærker vores tilgængelighed og reaktionstid, så vi altid er til rådighed. Vi har f.eks. udviklet ForsiaTjek – din digitale forsikringsrådgiver, som kan give dig en personlig anbefaling til valg af forsikringer, sammensat ud fra data omkring dig og andre som dig. Du kan benytte ForsiaTjek døgnet rundt, beregne din pris og bestille med det samme. Nemmere bliver et forsikringstjek ikke.
Hos Forsia Forsikring er vi ca. 180 medarbejdere, der arbejder ud fra 4 afdelinger i Aabenraa, Odense, Esbjerg og København.
Kontakt os på tlf. 98 98 98 98, info@forsia.dk eller få et ForsiaTjek på forsia.dk/tjek/
Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200, Aabenraa, Denemarken

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
I have an unusual insurance issue. Forsia and in particular Martin Petersen have gone above and beyond with technical knowledge, being pro-active, being competent, all wrapped up with excellent customer interaction. I can not speak highly enough with the level of attention Martin has provided for an ongoing issue which he has resolved in a very professional manner :-)
Jeg har igen haft en hel fantastisk oplevelse hos Forsia. Jeg ringer ind og efter mindre end 1 min har jeg en flink, kompetent, professionel og behagelig medarbejder i røret. Vi gennemgår kort sagen, og hun tager sig god tid til at forklare. Da de mangler en regning, sender jeg den, og pengene udbetales med det samme. Hele vejen igennem sagen har de været fair, respektfulde og professionelle.
Jeg føler mig i virkelig trygge og kompetente hænder!
Stort tak til Birgitte som var yderst effektiv, behagelig og hjælpsom
Henvendte mig for 2 uger siden vedrørende ejerskifteforsikring til en af mine ejendomme. Jeg accepterer prisen på 66.000 kr. men sagen skal tilsyneladende “chefgodkendes”, når boligen overstiger et vist beløb. Kommunikationslinjen dør. Jeg må selv rykke. Får følgende mail, som svar på min rykker: “ Hej Kristian
Vi kan desværre ikke tilbyde ejerskifteforsikring på ejendommen.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag.”
Ingen begrundelse, intet. Får fat i medarbejderen, som siger “man kunne jo følge op med en samtale”. Okay, det er altså op til mig som potentiel kunde (?)
Argumentet er så, at forsikringen ikke kan godkendes, da huset for nylig er renoveret. Korrekt, der er brugt et markant millionbeløb på at lave ALT; hvilket alt andet lige burde gøre en forsikring mere attraktiv for jer.
I fremstår som de vildeste amatører.
Vh. K
Bedste service medarbejder der virkelig er der for kundens skyld og mega hjælpsom kan varmt anbefale forsia forsikring og håber at denne søde medarbejder kan hjælpe så mange som muligt med et super godt samarbejde .. denne søde medarbejder hedder Emil thingaard Andersen..
Mathias Christensen med 5 stjernet service

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Forsia Forsikring er den bedste forsikring, jeg nogensinde har haft 🙏
De er altid søde og imødekommende, når man kontakter dem. Når jeg har haft brug for deres hjælp, har de været forstående og effektive.
Det sætter jeg stor pris på, og jeg anbefaler dem til alle. Det gør en kæmpe forskel at have en forsikring, som både er empatisk, handlekraftig og god karma 🙏

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Jeg blev ringet op af en mødebooker fra Forsia for to uger siden, som lovede mig både billigere priser og højere dækninger. Min umiddelbare tanke var, at hvis man har et reelt godt produkt, behøver man ikke opsøgende telefonsalg, men jeg gav dem en chance.
Efter en samtale med deres onlineassurandør i dag står det klart, at mine bange anelser holdt stik. De lovede "højere dækning", men virkeligheden er den stik modsatte.
I dag har jeg hos FDM Forsikringer en selvrisiko på både bil og indbo på kun 1.000 kr.. Forsia kunne derimod kun præsentere et tilbud med en selvrisiko på 6.000 kr. på bilen og næsten 2.000 kr. på indboet.
Det er i mine øjne useriøst at lokke folk med "bedre dækning", når man i virkeligheden bare forsøger at sælge et produkt, hvor kunden selv skal bære den største økonomiske risiko ved en skade. Det føles som spild af tid og et forsøg på at gemme dårlige vilkår bag en marginalt lavere årlig pris. Hold jer væk, hvis I værdsætter tryghed og gennemsigtighed.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Vi kommer aldrig til at skifte fra Forsia.
Er selvbetjeningsplatformen i top? Ikke helt.
Er dækningerne gode? Som de fleste andre selskaber.
Er priserne gode? Ja.
Er priserne i kombination med personlig service unmatched? ABSOLUT!
Men det, der tager prisen,
Sjældent har vi oplevet så personlig og proaktiv service. I en verden, hvor man bliver spist af med forfærdelige AI robotter ringer Aksel proaktivt og hører, om vores dækninger er de rigtige.
Til Aksels chef: Han har tjent Forsia rigtig mange penge hos mig. Og det bliver han ved med, for vi kommer aldrig til at skifte så længe han er der. Så giv ham lige lidt ekstra :)

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Jeg har fået en masse god hjælp inde fra Forsia forsikring.
De er altid glade og meget hjælpsom.
Sten Reinhold har hjulpet mig til perfektion.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Forsia er rigtig flinke – lige indtil du faktisk får brug for din forsikring.
Min oplevelse er desværre, at servicen stopper, når skaden sker. Jeg har haft to sager, hvor der har været komplet mangel på opfølgning og i praksis radiotavshed.
I den ene sag har jeg selv måttet betale en tandlægeregning på over 17.000 kr., fordi sagen ikke blev behandlet. Jeg fandt endda selv ud af, at Forsia ikke engang havde indhentet de nødvendige oplysninger – så sagen har reelt bare ligget stille siden oprettelsen.
Det er svært at have tillid til et forsikringsselskab, der fungerer fint i salgsfasen, men svigter, når man har brug for hjælp.
Jeg kan desværre ikke anbefale dem ud fra min oplevelse.
Svaret fra Forsia stemmer slet ikke overens med virkeligheden- anmeldelsen løb ind 7 marts og har intet hørt før denne anmeldelse dd.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Glad kunde igennem flere år - altid gode, hjælpsomme og effektive, til en skarp pris. Tak til Aksel B. Og resten af teamet.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Kompetent og venlig behandling med masser af god humor 👍.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Fik god hjælp af Mads Hansen fra Forsia Forsikring. Fik gennemgået alle forsikringerne på husstanden og fik god hjælp til at fik samme eller bedre dækning. Og virkelig gennemsigtig proces. Kan klart anbefale en snak med Forsia.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
tak for god service og ros til jeres nye app!

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Man kan ikke anmelde en skade, fordi de ikke har givet de relevante personer mulighederne i systemet. Fx. Kan jeg ikke gå ind og anmelde en skade på min søn. Da hans forsikring er skrevet i bonusfarens navn. Hvad er meningen? Så nu har jeg ikke råderet over mine børn i deres system. Det virkelig flot. Ville give dem 1 stjerne. Men nu må vi jo se hvordan det går når bonus far så får lavet anmeldelsen.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Hurtig og fagligt dygtig sagsbehandling.
Medarbejderen forstod hvad vi havde brug for og satte et virkelig fint tilbud sammen.
Vil 100% anbefale dem.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
En hurtig og meget professionel løsning af min opgave vedr. forsikring af et sommerhus af Aksel Bjerregaard. Kan kun anbefale Forsia Forsikring

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Super hjælpsom og venlig hjælp i telefonen - hurtig ekspedition. Super oplevelse👏👏

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Meget venlig og imødekommende forståelse af mit behov for at ændre min bil forsikring.

Antwoord van Forsia Forsikring A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.