Forsikringsportalen Reviews

1.417
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tre forsikringsfirmaet melder ind og to kom igennem med deres tilbud, hvor en gav tilbud om besparelse i side ende. Det gave en - hvis ellers det holder - en reduktion på små 20 %

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev kontaktet og fik tilbud fra tre selskaber som forventet. Endte med en besparelse på kr. 4000,- pr. år ift. vores nuværende (snart tidligere selskab). Rigtig fin oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og hurtig tilbagemelding fra Forsikringsportalen. 2 selskaber reagerede indenfor den oplyste frist. 3. selskab reagerede efter en rykker, men da havde jeg indgået aftale med et af de 2 første... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det virkede udmærket, et selskab var hurtig ude, næste også inden for en uge. Tredie selskab var for længe om det, henviste til digital løsning, og kom først på banen 2 uger efter, da var afgørelsen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Zoekmachine

Geschreven door het bedrijf

I mere end 10 år har vi hjulpet forbrugere og virksomheder med at finde de bedste forsikringer på markedet. Via vores hjemmeside kan brugere med få klik gratis indhente op til 3 forsikringstilbud, fra 3 forskellige forsikringsselskaber - en service mere end 200.000 danskere allerede har benyttet sig af. Klik ind i dag, og lad os hjælpe dig med dit næste forsikringstjek. Det er nemt at komme i gang, det koster intet - og du er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Informativ klargøring

Det gave en - hvis ellers det holder - en reduktion på små 20 %

3 oktober 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

Nemt og med et godt resultat - det er svært at være utilfreds med
den kombination, Niels.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg forventede at modtage tre tilbud

Jeg forventede at modtage tre tilbud, men tilsyneladende har Forsikringsportalen bare udleveret mit telefonnummer til 3 tilfældige forsikringsselskaber, som nu ringer på alle mulige mærkelige tidspunkter, hvor jeg ikke har tid til at tale med en sælger.
Hvis det var dette udfald, jeg ønskede, kunne jeg jo bare begynde at svare på opkaldende fra de sælgere, der ringer uden at have fået mit nummer fra Forsikringsportalen.
Og sjovt nok har der været RIGTIG mange flere sælgeropkald end normalt, siden mit besøg på Forsikringsportalen. Jeg siger ikke, at der er en sammenhæng, og det ville de sikkert også benægte.

3 oktober 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Forsikringsportalen

Tak for din ærlige anmeldelse, Henrik. Jeg forstår godt, at det er frustrerende at blive ringet op på tidspunkter, hvor man ikke har mulighed for at tale med en sælger.

Når du bruger Forsikringsportalen, bliver dine oplysninger sendt til de op til tre forsikringsselskaber, du bliver matchet med. Vi videregiver ikke dit telefonnummer til andre tredjeparter eller videre til andre selskaber.

Vi er samtidig kede af, hvis omfanget eller tidspunkterne for opkaldene har givet dig en anden oplevelse end forventet. Det er bestemt ikke meningen, at det skal føles som en strøm af tilfældige sælgeropkald.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@forsikringsportalen.dk, så kan jeg se på sagen sammen med dig og tage de nødvendige skridt.

Bedste hilsner

Effektiv og overskuelig

Jeg fik gode tilbud og har lavet en aftale med et af dem

30 september 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

At det endte med en konkret aftale er det bedste udfald, Hans.

Tak fordi du lod os vide, hvor det landede - det er ikke alle,
der vender tilbage med den del.

fin service og løsning

fin service og løsning, til at finde en brugbar forsikring

22 september 2026

Godt at høre, Jan.

At ende med en forsikring, der rent faktisk passer til behovet,
er hele pointen med at sammenligne - og rart at vejen derhen
også fungerede.

Det var nemt og hurtigt

Det var nemt og indenfor få timer var der 3 selskaber som kontaktede mig.

25 september 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

Tre selskaber inden for få timer er en god start, Tina.

Tak fordi du skrev lidt om forløbet her - det siger mere end
noget, vi selv kan skrive.

Det fungerede bare

Det fungerede bare - hurtigt og effektivt!

19 september 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

Hurtigt og effektivt - det er lige sådan det skal være. Mange tak for din fine anmeldelse, Lisbeth.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik hurtigt forbindelse med nyt…

Fik hurtigt forbindelse med nyt forsikringsfirma - og sparede mange penge årligt 😆

24 september 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

At både hastigheden og prisen faldt ud til din fordel, Dorrit, er svært at være utilfreds med.

Tak fordi du lagde et par ord om forløbet herinde.

Nem at bruge

Nem at bruge. Rart at blive kontaktet uden at skulle gøre mere end at skrive på portalen.

3 september 2026

Hej Lone

Tak fordi du tog dig tid til at skrive her. Det er dejligt at høre, at det var nemt at komme i gang, og at selskaberne selv tog kontakten derfra - det er præcis sådan, det gerne skal opleves. Tak for de pæne ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og relevant kontakt til…

Hurtig og relevant kontakt til forsikrings selskaberne. Jeg endte med en bedre og billigere forsikring inden for få uger.

1 september 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at kontakten gik hurtigt, og at du endte med både en bedre og billigere løsning - det er præcis den slags forløb, vi gerne vil skabe. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse her.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Blev ringet op af flere selskaber og…

Blev ringet op af flere selskaber og indgik aftale med et af dem

29 augustus 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

Der kom en aftale ud af opkaldene — godt at høre, Tina.

Og tak fordi du lagde et par linjer her bagefter.

Effektivt

3 forsikringsselskaber var hurtige til at reagerer på min forespørgsel på Forsikringsportalens hjemmeside, hvoraf .

5 september 2026

Antwoord van Forsikringsportalen

Når selskaberne er hurtige på aftrækkeren, bliver resten af forløbet som regel også nemmere.
Godt at høre, at det gik sådan hos dig.