Dit bedrijf is super betrokken naar hun studenten toe! Ze checken altijd of er iemand een probleem heeft en proberen altijd zo snel mogelijk erop te reageren met constructieve feedback. Door de Q&A's,... Toon meer

Ik zit al tijdje bij de de community, maar door persoonlijke omstandigheden moest ik alles ff stilleggen. Nu ik alles op een rijtje heb ga ik weer mee beginnen. Alles staat in de cursus alle s... Toon meer

Stefan en zijn team doen er alles aan om je verder te helpen in je zoektocht naar meer kennis, ook blijven ze verder bouwen en voegen consistent nieuwe content toe die voor heel wat ondernemers rel... Toon meer

Wellicht klinkt het allemaal wat overdreven maar dit programma heeft mij als persoon veranderd en mij uppertunities aangeboden die ik nooit had willen afslaan. Stefan en het team zijn mensen die... Toon meer

1. Consultant
  2. Coachingcentrum
  3. Internetmarketing
  4. Marketingconsultant

We zijn een educatiebedrijf waar we mensen helpen om een online bedrijf te starten en te groeien met onze programma's.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Waardevol

De meest complete cursus die er is over het beginnen van je marketing agency. De cursus geeft precies de juiste benodigde kennis en stuurt je de juiste richting op bij het beginnen van je agency. Super waardevol en zeker een aanrader!

6 december 2022

Hey Christy!

Bedankt voor jouw lovende woorden! We zijn verheugd dat je onze cursus als de meest complete en waardevolle ervaring beschouwt. Het doet ons goed te horen dat de cursus je de juiste kennis heeft geboden en je op de juiste weg heeft geholpen bij het starten van jouw eigen agency. We waarderen jouw aanbeveling ten zeerste!

Top cursus!

De diepgang binnen deze cursus is extreem goed. Alles wat je wilt leren wordt stap voor stap uitgelegd aan de hand van video's en documenten. Als je ergens niet uitkomt heb je direct hulp dankzij de community, de Q&A's of de Skool chat. Kortom is dit een cursus die gegarandeerd zijn prijs waard is, zolang je jezelf er ook toe zet om de benodigde stappen te maken.

5 december 2022

Hey Teun!

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je gedachten over de cursus te delen. Ik ben blij om te horen dat je de cursus waardevol en uitgebreid vindt. De stapsgewijze aanpak met behulp van video's en documenten is inderdaad essentieel voor effectief leren, en het is geweldig om te weten dat alles wat je wilde leren uitgebreid aan bod kwam.

Het hebben van directe hulp en ondersteuning van de community, de Q&A's en de Skool-chat is een enorm voordeel, omdat het een bevorderlijke omgeving creëert voor leren en groei. Het is altijd geruststellend om een ondersteunend netwerk van medeleerlingen en instructeurs te hebben waar je naartoe kunt gaan wanneer je voor uitdagingen komt te staan.

Het is ook mooi om te horen dat je de cursus de moeite waard vindt qua prijs. Onderwijs en zelfverbetering zijn onschatbare investeringen, en jezelf toewijden om de nodige stappen te nemen is cruciaal om het meeste uit elke leerervaring te halen.

Ik wens je het allerbeste op je voortdurende journey!

Een scam

Rotzooi en bloed irritante en sneue reclames.

5 december 2022

Hey Thijs,

Ten eerste wil ik volledig begrip tonen voor het feit dat je onze reclames op deze manier ervaart. De reclames hebben uiteindelijk als doel om mensen de kans te geven om bewust te worden van onze brand en waar wij voor staan.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons dat je je zo voelt na het bekijken van de reclames en willen je graag wat opties geven om onze reclames niet meer te zien, zodat je in alle rust in de online omgeving actief kunt zijn.

Deze opties zijn:

1. Een ad blocker installeren. Dit is effectief vanuit je laptop of computer en hiermee stop je als het ware alle advertenties. Een ad blocker is gratis en kun je vaak op Google zoeken en dan als extensie downloaden als je bijvoorbeeld Google Chrome gebruikt.

2. Een VPN gebruiken. Sommige virtuele privé netwerken, oftewel: VPN's, kun je inzetten waarbij ze je beschermen tegen bepaalde trackers. Een enkeling van deze VPN's blokkeert ook advertenties. NordVPN is bijvoorbeeld zo'n eentje waarbij je advertenties uit kunt zetten.

3. YouTube-premium halen. Dit kost echter wel wat vanuit YouTube, maar op deze manier zie je nooit meer advertenties. Zelfs niet van andere adverteerders, en dus ook niet van ons. Op die manier kun je in alle rust video's kijken.

Ten tweede heb ik wat onderzoek gedaan en zie ik dat je niet één van onze leden bent en onze diensten ook niet hebt afgenomen. Los van dit feit kan ik vooralsnog begrijpen dat je de reclames als onaangenaam ervaart en ook hiervoor nemen wij de volledige verantwoordelijkheid op onze schouders.

Wij doen ons best om ethisch te handelen en altijd het maximale te geven aan alle mensen, los van of zij een lid zijn van onze groepen, zodat zij de beste resultaten kunnen behalen.

Daarom wil ik je ook graag laten weten dat, indien je zelf nog andere marketing middelen van ons als negatief ervaart, je ons gerust kunt mailen op: support@foryoursuccess.co en we graag jouw feedback tot ons nemen om de reclames of andere marketing zaken van ons te veranderen, indien dit nog steeds als storend wordt ervaren.

Wij zijn hier om een veilige en stabiele omgeving voor iedereen te creëren, ook voor mensen die geen lid zijn van onze programma's, en we hopen dat we je hiermee inzichten hebben gegeven in het feit dat wij als mens zijnde beter willen worden en je niet van last willen zijn met onze marketing middelen.

Vooralsnog dank voor jouw feedback en al het beste gewenst.

Stefan

Beste online coaches en cursus in NL!

Iets minder dan twee jaar geleden begonnen met de cursus van Stefan en Ka Hou toen wij nog moeite hadden met het opschalen van ons online marketing bedrijf.

Na veel Q&A's bij te wonen, actief aanwezig te zijn in de community en voornamelijk door erg veel tips van Stefan en Ka Hou kan ik nu zeggen dat wij dit doel hebben behaald.

Ze zijn erg behulpzaam door bijna elke dag bereikbaar te zijn voor hun studenten en je daarnaast altijd te voorzien van de juiste informatie die je op dat moment nodig hebt. Nog belangrijker is hun gedrevenheid en passie die naar voren komt bij het helpen van hun studenten.

Ik kan geen betere coach en cursus voorstellen op dit moment in Nederland. Dus als je klaar bent om te beginnen of op te schalen met je bedrijf dan ben je bij hen aan het juiste adres!

Hey Jort!

Wat geweldig om te horen dat je twee jaar geleden bent begonnen met onze cursus en dat het je heeft geholpen bij het opschalen van je online marketingbedrijf. We zijn vereerd om te zien dat ons programma een positieve impact heeft gehad op jouw zakelijke groei.

Het is fantastisch dat je actief hebt deelgenomen aan de Q&A's en betrokken bent geweest in onze community. Jouw inzet en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde, omdat dit een dynamische leeromgeving creëert waar studenten elkaar kunnen ondersteunen en van elkaar kunnen leren.

Het is onze missie om altijd behulpzaam te zijn en onze studenten de juiste informatie te verstrekken op het moment dat ze het nodig hebben. We streven ernaar om vrijwel dagelijks beschikbaar te zijn om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat directe ondersteuning een cruciale rol speelt in het leerproces.

Het feit dat je onze gedrevenheid en passie hebt opgemerkt bij het helpen van studenten, betekent veel voor ons. We zijn gepassioneerd door wat we doen en willen anderen graag helpen hun doelen te bereiken.

Jouw woorden van waardering en het vertrouwen dat je in ons stelt als coaches, betekent veel voor ons. We zullen ons blijven inzetten om ons programma te verbeteren en onze studenten te ondersteunen in hun zakelijke reis.

Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen je veel succes en groei in jouw bedrijf!

Stefan

De perfecte start voor ondernemers!

Ik ben twee jaar geleden aangesloten bij de cursus en community van Stefan en Ka Hou. Na het volgen van de cursus en de begeleiding in de wekelijkse Q&A's heb ik mijn agency binnen no time kunnen opschalen naar 10+ klanten.

Vervolgens heb ik ook nog een persoonlijk traject bij Stefan afgesloten om mijn bedrijf verder te laten groeien. Hierbij hebben zijn we in 2 maanden tijd van 10 naar 20 klanten gegaan.

Ik kan de cursus aan iedereen aanraden die wil beginnen met een online marketing bedrijf. Ik durf te zeggen dat er in Nederland niemand is die je hierbij beter kan helpen en het daarnaast met zoveel plezier en ambitie doet.

Hey Rutger!

Wat fantastisch om te horen dat je twee jaar geleden bent begonnen met onze cursus en community, en dat het zo'n positieve impact heeft gehad op jouw online marketingbedrijf!

Het is geweldig om te zien dat je na het volgen van de cursus en de begeleiding in de wekelijkse Q&A's jouw agency snel hebt kunnen opschalen naar meer dan 10 klanten. Dat is een opmerkelijke prestatie en we zijn trots op jouw succes.

Daarnaast zijn we vereerd dat je ervoor hebt gekozen om een persoonlijk traject bij ons af te sluiten om je bedrijf nog verder te laten groeien. Het is ons doel om onze studenten te ondersteunen en te begeleiden op hun reis naar succes, en we zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het vergroten van het aantal klanten van jouw bedrijf van 10 naar 20 in slechts 2 maanden tijd!

Jouw aanbeveling van onze cursus aan iedereen die een online marketingbedrijf wil beginnen, betekent veel voor ons. We streven er altijd naar om onze studenten de best mogelijke begeleiding en ondersteuning te bieden, en het feit dat je ons aanprijst als degenen die jou het beste kunnen helpen, vervult ons met dankbaarheid.

We hebben een enorme passie voor wat we doen en het is ons grootste plezier om onze studenten te zien groeien en slagen in hun bedrijven.

Bedankt voor het delen van jouw succesverhaal en voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We zijn er altijd voor je en staan klaar om je te ondersteunen in verdere successen.

Stefan

alles zit erin om te starten

alles zit erin om te starten en resultaten te leveren voor klanten

Hey J!

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn verheugd dat je alles hebt gevonden wat je nodig hebt om succesvol te starten en uitstekende resultaten te behalen voor je klanten. Ons doel is altijd geweest om een waardevolle en uitgebreide cursus te bieden, zodat iedereen die bij ons aansluit vol vertrouwen zijn reis in de online marketingwereld kan beginnen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We blijven je graag bijstaan op jouw weg naar succes!

Veel succes en groei in jouw onderneming!

Waardevolle cursus

Hele fijne cursus. Alles is duidelijk uitgelegd. Laagdrempelig om vragen te stellen en je krijgt dan ook duidelijke uitleg over je vragen. De investering is het meer dan waard! Ik raad dit iedereen aan.

Hey Lieke!

Bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat je de cursus als zeer prettig hebt ervaren. Het is ons streven om alle lesstof duidelijk en begrijpelijk uit te leggen, zodat iedereen gemakkelijk kan leren en groeien.

We zijn blij dat je het laagdrempelig vond om vragen te stellen en dat je duidelijke uitleg kreeg op je vragen. Onze studenten staan centraal, en we vinden het belangrijk dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Het doet ons goed te horen dat je de investering de moeite waard vond. We geloven sterk in de waarde van onderwijs en het vergroten van kennis, en het is geweldig om te weten dat je dit ook zo hebt ervaren.

Bedankt dat je ons aanbeveelt aan anderen. Jouw vertrouwen en steun betekenen veel voor ons.

Als je nog verdere vragen hebt of onze hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We blijven je graag ondersteunen op jouw reis naar succes!

Veel succes en plezier verder met de cursus!

Warme groeten,
Stefan

FYS heeft een goede starters cursus

FYS heeft een goede starters cursus waarbij je alles leert wat je voor je eerste klanten nodig hebt. Ik raad deze cursus erg aan!

Hey Rens!

Hartelijk dank voor je positieve feedback over ons programma bij FYS! We zijn verheugd om te horen dat je de cursus als waardevol hebt ervaren en dat je alles hebt geleerd wat je nodig had om je eerste klanten succesvol te bedienen.

Het is ons doel om een uitstekende leerervaring te bieden aan al onze studenten, vooral aan diegenen die net beginnen in de online marketingwereld. We zijn blij dat we je de kennis en vaardigheden hebben kunnen bieden die essentieel zijn voor een succesvolle start.

Bedankt voor het aanbevelen van onze cursus aan anderen. We waarderen je vertrouwen en steun enorm.

Als je in de toekomst nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen op je zakelijke reis.

Veel succes en plezier verder met je online marketingactiviteiten!

Top programma

Top programma, of je nu nog startende bent of al erg sterk bent in 1 van de factoren die je moet beheersen is dit een goede plek om jezelf te ontwikkelen en je doelen te behalen. Coaches staan altijd voor je klaar met alle vragen die je hebt. Kortom 10/10.

Hey Michael!

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling van ons programma! We zijn verheugd om te horen dat je het als top ervaart, of je nu een beginner bent of al sterk bent in een van de factoren die je moet beheersen.

Het is geweldig om te weten dat ons programma voor iedereen een goede plek biedt om zichzelf te ontwikkelen en zijn/haar doelen te behalen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin alle studenten kunnen groeien, ongeacht hun huidige niveau van expertise.

Onze coaches zijn er altijd om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden. We geloven sterk in het belang van directe ondersteuning bij het leren en het bereiken van succes.

Bedankt voor het geven van een perfecte score van 10/10. Jouw waardering betekent veel voor ons en moedigt ons aan om ons programma voortdurend te verbeteren en te blijven streven naar excellentie.

Als je in de toekomst nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen op jouw weg naar succes.

Veel succes en plezier verder met je ontwikkeling en het behalen van je doelen!

Stefan

For Your Succes is een community en step-by-step guide om mensen te helpen naar hun eigen vrijheid.

For Your Succes heeft mij alle vertrouwen gegeven om actie te nemen! Ze delen geen BS of wijken af naar info die niet van belang zijn. Het is straigt forward en de hulp dat er nog eens bijkomt is fantastisch. Het is letterlijk een guide naar je eigen succes. Zeker aan te raden!!!!

2 december 2022

Hey Mike!

Bedankt voor je geweldige feedback over For Your Success (FYS)! We zijn blij om te horen dat onze cursus en begeleiding je het vertrouwen heeft gegeven om actie te ondernemen.

We hechten er veel waarde aan om onze studenten alleen relevante en waardevolle informatie te bieden. We willen niet afdwalen naar onnodige zaken, maar juist een duidelijk en rechtlijnig pad naar succes bieden.

Het doet ons goed om te weten dat onze hulp fantastisch is en dat het je begeleidt op je reis naar succes. We willen niets liever dan jou ondersteunen en helpen om jouw doelen te bereiken.

Bedankt voor het aanbevelen van onze cursus aan anderen. Jouw tevredenheid en vertrouwen in ons zijn onze grootste beloningen.

Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. We zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Veel succes en plezier verder op jouw pad naar succes!

10/10!

Ik ben begonnen met de cursus zonder hoge verwachtingen, maar het heeft uiteindelijk wel mijn leven erg veranderd! Ik heb mooie skills kunnen leren zoals sales, appointmensetten en natuurlijk het stukje marketing. Stefan en Kahou staan eigenlijk altijd voor mij klaar om me te helpen met problemen of vragen. Ik raad dit zeker aan als je graag een marketing bureau wilt starten en dit met de juiste begeleiding succesvol wilt gaan opzetten

30 november 2022

Hey Sascha!

Wat geweldig om te horen dat onze cursus je leven op een positieve manier heeft veranderd! We zijn verheugd dat je mooie vaardigheden hebt kunnen ontwikkelen, zoals sales, het maken van afspraken en natuurlijk marketing.

Het is ons doel om onze studenten te voorzien van waardevolle kennis en praktische vaardigheden die hen kunnen helpen slagen in hun doelen. We zijn blij dat we je hebben kunnen ondersteunen en begeleiden bij het leren en toepassen van deze vaardigheden.

Bedankt voor je waardering voor onze inzet en beschikbaarheid. We willen er altijd voor onze studenten zijn en hen helpen bij eventuele problemen of vragen die ze hebben.

Het doet ons goed te horen dat je onze cursus aanbeveelt aan anderen die graag een marketingbureau willen starten. Met de juiste begeleiding en ondersteuning is succesvol ondernemen haalbaar voor iedereen.

Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen bij het opzetten van een succesvol marketingbureau.

Veel succes en plezier verder op jouw ondernemersreis!

Stefan

De cursus is zeer waardevol ik heb…

deze cursus is zeer waardevol ik heb tot nu toe al veel geleerd over marketing , je leert van A tot Z hoe je moet starten , klanten kunt benaderen , hoe je klanten kunt inwerken , en als je ergens niet uit komt kun je ook om hulp vragen bij het team van foryoursucces , ik zou het zeker aanraden ookal zou je er niet mee door zou gaan heb je wel nieuwe dingen geleerd die waardevol zijn

29 november 2022

Hey Joshua!

Bedankt voor je geweldige feedback over onze cursus! We zijn verheugd om te horen dat je het als zeer waardevol hebt ervaren en al veel hebt geleerd over marketing.

Het is ons doel om een uitgebreide leerervaring te bieden, vanaf het begin tot het eind. We zijn blij dat je hebt geleerd hoe je moet starten, hoe je klanten kunt benaderen en inwerken. Onze cursus is ontworpen om je alle nodige vaardigheden en kennis te geven om succesvol te zijn in de online marketingwereld.

We zijn blij dat je ook de hulp van ons team hebt benut wanneer je ergens niet uitkwam. Ons team staat altijd klaar om onze studenten te ondersteunen en te begeleiden bij eventuele uitdagingen die ze tegenkomen.

Het is geweldig om te horen dat je onze cursus zou aanraden, zelfs als je er niet mee zou doorgaan. Het is waardevol om nieuwe dingen te leren die je in andere aspecten van het leven en je carrière kunt toepassen.

Als je in de toekomst nog meer wilt leren of onze hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen, zelfs als je je reis elders voortzet.

Veel succes en plezier verder met jouw leerproces!

Stefan

alles voor succes te behalen!

Ik ben begin 2022 in september begonnen met de cursus van Stefan en zijn team. Het is een heel waardevol programma om succes te behalen. Samen met hun hebben ze een 3 wekelijks Q&A om alle vragen op te lossen voor jouw. Voor iedereen aan te raden.

4 november 2022

Hey Senne!

Bedankt voor je geweldige feedback over ons waardevolle programma! We zijn blij om te horen dat je begin 2022 bent begonnen met onze cursus en dat het je heeft geholpen om succes te behalen.

Ons team is altijd toegewijd om onze studenten te ondersteunen en hun vragen te beantwoorden. We zijn blij dat je de wekelijkse Q&A-sessies waardeert, waar we samen werken aan het oplossen van alle vragen en uitdagingen die je hebt.

Het doet ons goed te weten dat je onze cursus aan iedereen aanraadt. Jouw tevredenheid en aanbeveling zijn onze grootste beloningen.

Als je in de toekomst nog meer vragen hebt of onze hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Veel succes en plezier verder met de cursus!

Super tevreden!

Rond 2 jaar geleden ben ik begonnen met de cursus van Stefan. Vanaf het begin tot nu heb ik perfecte en persoonlijke begeleiding van Stefan en zijn team gekregen wat mij erg heeft geholpen op persoonlijk en zakelijk vlak. Dankzij Stefan en zijn team heb ik een succesvolle business kunnen opbouwen en heb ik mijn doelen kunnen waarmaken. Ik kan het samenwerken met Stefan dan ook zeker aanraden!

25 november 2022

Hey Koen!

Wat geweldig om te horen dat je rond 2 jaar geleden bent begonnen met onze cursus en dat je sindsdien perfecte en persoonlijke begeleiding hebt gekregen van mij en mijn team! We zijn blij dat we je op persoonlijk en zakelijk vlak hebben kunnen helpen en dat je dankzij onze begeleiding een succesvolle business hebt kunnen opbouwen en je doelen hebt kunnen waarmaken.

Ons doel is altijd geweest om onze studenten de best mogelijke ondersteuning te bieden, zowel op professioneel als persoonlijk niveau. We zijn trots op je succes en blij dat we een rol hebben kunnen spelen in jouw groei en succesverhaal.

Bedankt voor het aanbevelen van samenwerken met mij aan anderen. Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn onze grootste beloningen, en we hopen anderen ook te kunnen helpen bij het realiseren van hun dromen.

Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij en mijn team op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en je verder te helpen op jouw reis naar succes.

Veel succes en plezier verder met jouw succesvolle business!

Stefan

Twee jaar geleden heb ik de cursus van…

Twee jaar geleden heb ik de cursus van Stefan gekocht om mijn eigen online agency op te starten. Nu twee jaar verder kan ik vertellen dat de cursus van Stefan de beste investering is geweest.

Momenteel draai ik consisten 10K+ omzet maanden met een winst marge van 60-70%. Dit allemaal door de juiste begeleiding van de heren van For Your Succes.

Twijfel je welke cursus je moet aanschaffen om jouw online agency te starten? Laat me die twijfel dan van je wegnemen en kies voor de cursus van Stefan.

Goede begeleiding en enorme resultaten. Waar wacht jij nog op?

22 november 2022

Hey Daan!

Bedankt voor je geweldige review! Het is goed om te horen dat je onze cursus als top ervaart, en dat je alle inzichten hebt gekregen die je nodig hebt om je eigen SMMA te starten.

Ik sta altijd klaar om te helpen, en ben blij dat je het waardeert dat ik snel reageer op privéberichten en vragen. Jouw succes en tevredenheid zijn voor mij van groot belang, dus daarom wil ik ervoor zorgen dat je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt, om succesvol te worden.

Het feit dat je de waarde ziet in verhouding tot het bedrag dat je hebt geïnvesteerd, is voor ons een bevestiging dat we ons werk goed doen, en dat onze cursisten tevreden zijn met wat ze krijgen.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en je vertrouwen in onze cursus. We blijven ons inzetten om je te ondersteunen en je verder te helpen bij het opbouwen van je SMMA, en het behalen van succes!

Top ervaring

De cursus is heel erg compleet, je krijgt letterlijk alles om een succesvolle smma te op te zetten! De community is actief en als je vragen hebt is er altijd wel iemand die je antwoord kan geven.

22 november 2022

Hey Finn!

Bedankt voor je geweldige feedback! Ik ben zo blij dat je de cursus waardevol vond en dat de actieve community je heeft kunnen ondersteunen. Als je nog verdere vragen hebt, sta ik altijd klaar om te helpen. Veel succes met het opzetten van je succesvolle SMMA!

Agency starter cursus FYS

Ik heb recentelijk deze cursus gekocht. Ben nu 3 maanden verder en heb al resultaten behaald. Echt een aanrader. De kennis die ze delen is zeer waardevol. Als je ergens niet uit komt of hulp nodig hebt staan ze voor je klaar.

20 november 2022

Hey Dion!

Geweldig om te horen dat je al resultaten hebt behaald na 3 maanden! Bedankt voor je aanbeveling. We blijven klaarstaan om je te ondersteunen bij alles waar je hulp bij nodig hebt. Blijf zo doorgaan en veel succes met je verdere succes!

zeer goed programma

Alles wordt heel makkelijk uitgelegd van A-Z. Als je vragen hebt krijg je een snel en uitgebreid antwoord. De prijs van deze cursus is ook ZEER goedkoop vergeleken met andere cursussen. Ik gebruik dit programma nu al een aantal weken en heb nog geen enkele negatieve puntjes ervaren. Een echte aanrader dus!

18 november 2022

Hey Leon!

Bedankt voor je fantastische feedback. Het is goed om te horen dat alles duidelijk wordt uitgelegd en dat je snelle en uitgebreide antwoorden krijgt op je vragen. We streven er altijd naar om waarde te bieden tegen een betaalbare prijs. Blijf genieten van het programma en mocht je ooit vragen hebben, weet dat we er altijd voor je zijn. Nogmaals bedankt voor je aanbeveling!

De beste cursus

De beste cursus!

Bij heel veel cursussen geven ze je alleen wat informatie en daar moet je het dan maar mee doen. Ik vind deze cursus echt heel erg goed! Bij deze cursus word alles tot in de puntjes uit gelegd en je ziet dat ze dat met heel veel plezier doen. Het is niet alleen dat je alle informatie krijgt en dat je het daar mee moet gaan doen. Deze cursus geeft je de beste informatie en ze helpen je met alles je hebt nooit het gevoel dat je er alleen voor staat zo hebben ze Q&A waar je al je vragen kan stellen! Ook mag je hun altijd een privé bericht sturen als je er echt niet uit komt! Ze reageren altijd heel snel omdat ze willen dat je een goed bedrijf op start! Ik heb er absolute geen spijt van dat ik ben begonnen met de cursus! Ik zal je deze cursus zeker aanraden als je een eigen bedrijf wil starten met online marketing!

17 november 2022

Hey Rochella!

Hartelijk bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij dat je onze cursus zo waardeert. Het is ons doel om alles tot in de kleinste details uit te leggen en met plezier onze kennis te delen. We begrijpen dat een goede cursus meer biedt dan alleen informatie, daarom staan we altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen bij elke stap. De Q&A is er speciaal voor jouw vragen en je kunt ons altijd een privé bericht sturen als je extra hulp nodig hebt. Ons team streeft ernaar om snel te reageren, omdat we willen dat je een succesvol bedrijf kunt opzetten.

Het doet ons enorm goed om te horen dat je geen spijt hebt van je keuze voor de cursus en we zijn dankbaar voor je aanbeveling. Heel veel succes met het starten van je eigen bedrijf in online marketing!

FYS is een suc6!

FYS ben ik tegengekomen op social media. Het leek te mooi om waard te zijn maar toch ben ik er vol ingegaan. Het is een geweldig programma waar letterlijk van A-Z je uitgelegd word hoe je een online bedrijf op moet zetten. Alle tools word naar verwezen en uitgelegd hoe er mee te werken. Kom je er niet uit kun je het 3 X per week vragen in de Q&A's

Stefan, Ka Hou en Mohammed, jullie inzet om iedereen te helpen is fantastisch!

16 november 2022

Hey Maarten!

Dank je wel voor je vertrouwen in ons programma en voor het delen van je ervaring! Ik ben blij om te horen dat je ons op social media bent tegengekomen en dat je besloot om volledig in ons programma te duiken.

Ons doel is om een geweldig programma te bieden waarin we je stap voor stap begeleiden bij het opzetten van een online bedrijf. We willen ervoor zorgen dat je alle tools begrijpt en we zijn er altijd om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor jouw inzet en toewijding om dit avontuur aan te gaan. Onze coaches, Ka Hou, Mohammed en ikzelf, zijn hier om iedereen te ondersteunen en te helpen. Het doet ons goed om te weten dat onze inzet wordt gewaardeerd.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze community en voor je vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit om je verder te begeleiden en je te zien groeien in je online bedrijf!