Mooi fotobehang en goeie duidelijke instructies. Echter is de grootste uitdaging voor hun klanten het naadloos behangen... daar kunnen ze wel wat beters voor ontwikkelen, of advies over geven in mijn... Toon meer
Snelle feedback op de aangeleverde foto, goede input en hulp, goede klantenservice met snelle reacties. En het belangrijkste: een fantastische print op behang van enorm hoge kwaliteit. Het ziet er sup... Toon meer
De foto die we hadden uitgekozen zou te wazig zijn . Dit werd netjes aangegeven, de keus aan ons gelaten, en alternative werden voorgedragen. Een maal besteld kwam de doos iets verfrommeld aan. Waa... Toon meer
Het beeld wat we hadden gestuurd was zeker niet optimaal, we kregen keurig een proefje hoe het zou worden bij deze grote uitvergroting. Voor ons was het acceptabel en waren heel benieuwd naar het uite... Toon meer
Laat je betoveren.
Oelerweg 28, 7555GS, Hengelo, Nederland
- 0857602464
- info@fotobehang.nl
- fotobehang.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kwalitatief goed en snelle levering.
mooie kwaliteit materiaal en print
mooie kwaliteit materiaal en print. zeer eenvoudig op te brengen. goede en fijne service toen ik het banen-vlies behang na de bestelling toch liever wilde omzetten in het doek uit één stuk. erg blij mee!
Prima geholpen bij de juiste keuze te…
Prima geholpen bij de juiste keuze te maken, eerlijke info over de kwaliteit. Snelle en nette levering
Fijn bedrijf. Goede kwaliteit
Fijn bedrijf.. kreeg een nette terugkoppeling over het fotobehang wat wij uitgezocht hadden dat dat op die grote niet helemaal scherp meer zou zijn.. ook alle tijd genomen om wel eentje te zoeken die en scherp blijft en naar ons zin was
Heel fijn! En het resultaat is echt geweldig!
Airtex fotobehang.
Ik heb na mijn bestelling nog enkele malen contact met fotobehang.nl gehad om mijn bestelling te verfijnen. Ik heb hierbij goed advies gekregen.
De kwaliteit van het airtex fotobehang voelt goed en stevig aan.
Helemaal top dat als je nog gaat verhuizen het airtex behang mee te verhuizen is en dus opnieuw te gebruiken is op je nieuwe locatie.
Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.
Ik ben zeer tevreden over fotobehang.nl
Ed👍
PRETIIG MEEDENKEN
Bijzonder mooie afdruk van foto op airtex. Fotobehang.nl denkt goed mee met de kwaliteit en controleert. Ze geven je de ruimte zelf de verbetering te maken. Erg belangrijk.
Het resultaat is schitterend.
Verkeerde lijm geleverd gekregen, maar dit is prima opgepakt en hadden heel snel de juiste lijm in huis, waardoor we wel konden gaan plakken.
Ben zeer tevreden en prachtig…
Ben zeer tevreden en prachtig resultaat .
De klantenservice was zeer behulpzaam.
Goede kwaliteit en een prachtig plaatje
Het is mooi dik behang en een aanwinst in de slaapkamer. Wat is het genieten om met dit uitzicht wakker te worden… we gaan hier nog heel lang van genieten.
Vakantiefoto omgezet in fotobehang…
Vakantiefoto omgezet in fotobehang 2.20x2.20. Met veel zorg heen en weer gemaild tot de kwaliteit goed was. En die is goed, we zijn er super blij mee. Goede kwaliteit en eenvoudig in de toepassing.
Prachtig fotobehang!
Prachtig fotobehang! Echter kwamen we bij de eerste keer behangen bij de vierde (van de vijf) banen tot de ontdekking dat de banen verkeerd genummerd waren. Baan 5 had namelijk baan 1 moeten zijn, baan 1 had baan 2 moeten zijn, enzovoorts. Alles moest weer van de muur en was niet meer te gebruiken. We hebben zonder bij te betalen nieuw behang toegestuurd gekregen, maar bleven wel zitten met de extra kosten voor de behanger die we dubbel hebben moeten betalen en het behangplaksel dat we opnieuw aan hebben moeten schaffen. Het is helaas niet gelukt hier een schappelijke overeenkomst over te treffen. Jammer!
Goede service.
Goede service en meedenken wanneer je…
Goede service en meedenken wanneer je er niet uitkomt. Ook tevreden over de kwaliteit
Ons foto behang is een groot succes
Ons foto behang is een groot succes! Ik geef dus regelmatig de naam van jullie met plezier door.
Goed avdies
Na de eerste foto die ik stuurde op fotobehang te laten maken, kreeg ik het advies om een andere/betere foto te gebruiken. Dat vond ik héél fijn en eerlijk!
Snel geleverd en mooi resultaat geworden!
Jammer van de banen.
Heb afmetingen van de muur doorgegeven en heb de banen breder gezet zodat ik op 4 banen uit zou komen. Kreeg ik bericht dat de kwaliteit niet top zou zijn. Heb ernaar gekeken vond het acceptabel. Krijg ik de banen opgestuurd, zijn het er alsnog 5 waardoor de banen precies op donkere stukken overlappen. Dat zie je. Als het er 4 waren geweest was het niet zo opgevallen. De foto is verder erg mooi! Erg jammer van de banen…
Top levering
Top levering, product ziet er goed uit .... Ik kan het iedereen aanraden.
Gr. Harry en Sandra
Vlotte levering van het bestelde
Vlotte levering van het bestelde, waarvan de Kwaliteit ook uitstekend is.