Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jakość zdjęć ok. Nie przyszły wszystkie zdjęcia zamawiane,ale za to przyszły niektóre nie moje. Reklamacja tragedia.Jak zamawiane przez allegro odpisują raz na 8 dni. brakujące zdjęcia dosłane ale cz... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wywołuje zdjęcia cyklicznie w Fotolab od ok. 2001 roku. Wywołuje ich w bardzo dużych ilościach , ponad 1000 rocznie. Jestem zadowolona z ich jakości, próbowałam wywoływać także w celu porównania sta... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Lepszy rossmann

Reklamacja tragedia.Jak zamawiane przez allegro odpisują raz na 8 dni. brakujące zdjęcia dosłane ale czas, który poświeciłam na przeglądanie których zdjęć nie ma a które są to czas stracony. Musiałam wysłać wszystko jeszcze raz.

5 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówienie jest szybkie i intuicyjne

Zamówienie jest szybkie i intuicyjne. Cena też adekwatna. Nie ma zaufania do tych zdjęć za grosze, a przepłacać też nie lubię. Tutaj za te cenę mam bardzo dobrej jakości zdjęcia. I uwielbiam papier jedwab. Bardzo polecam.

1 december 2025

Odbitki ładne, szybko – ale ~2% z nich ma rysy

Odbitki dostałem szybko, zgodnie z przewidywaną datą dostawy (zamówione w nocy z wtorku na środę, przyszły w piątek), wyglądają ładnie – kolory i detale są OK.

Natomiast nie mogę dać 5/5 ponieważ 3 z ok. 130 odbitek są zarysowane – fragmenty zdjęć zdarte jakby ktoś zahaczył o nie nożem albo innym przedmiotem z ostrą krawędzią. Na szczęście to tylko ~2% wszystkich zamówionych zdjęć i nie jest krytyczne (więc nie reklamuję), ale wciąż przykro, że zamówienie nie przyszło idealne.

7 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo pomocny jest sposób wgrywania…

Bardzo pomocny jest sposób wgrywania plików, który od razu pokazuje czy zdjęcie jest dobrej jakości. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wysokiej jakości papier i świetne odbitki.

1 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam, jednak w moim przypadku fotografie wyszły nieco ciemniejsze niż na moich urządzeniach do obróbki zdjęć :).
Co do jakości wydruku brak uwag.

20 oktober 2025

Jestem zachwycona

Jestem zachwycona, inni także. Były pytania, kto realizował moje zmówienie. Zdjęcia zostały wywołane z okazji 80-lecia szkoły. Będziecie Państwo mieć następnych zamawiających usługę. :) Nawet te zdjęcia, które miały być kiepskie, wyszły lepiej niż się spodziewałam. No i szybkość zrealizowanego zamówienia tak dużej ilości zdjęć, rabat, wszystko to jest na 6 z wielkim plusem :)))

21 oktober 2025

Polecam!!

Zamawiałam wiele razy i mega polecam. Niska cena, jakość bez zarzutu. Strona informuje o zdjęciach słabej jakości i konsument sam decyduje czy ryzykuje. Nigdy się nie zawiodłam.

3 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam. Linki bardzo dobrze działają. Nie miałam problemów z złożeniem zamówienia. Szybki czas realizacji. Dla mnie dobra jakość odbitek przy niskiej cenie.

17 september 2025

Bardzo polecam Fotolab

Bardzo polecam Fotolab- nie dość że tanio kosztuje zdjęcie to długo nie czeka się na realizację dużej ilości zdjęć , dodatkowo plusem jest jakość zdjęcia i kolorystyka zdjęcia

23 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko, dobra jakość druku.

Szybko, sprawnie, zdjęcie wydrukowane w bardzo dobrej jakości. To co było mylące, to, że jakiś algorytm uznał zdjęcia za zbyt słabej jakości do wydruku. A mimo, potem jakość była bardzo dobra. Po drugie szkoda, że nie wyboru róznych grubości papieru.

8 september 2025

Zamówiłem odbitki 20x30cm

Zamówiłem odbitki 20x30cm, jakość mega, po trzech dniach były u mnie. Wcześniej zamówiłem ekspresowe na innej stronie i tam był dramat.

22 augustus 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.