1. Prints en uithangbordenwinkel
  2. Fotoprintservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Fotoopglasland.nl is de leverancier van foto's geprint achter plexiglas.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Beschadigd product, wel goed vervangen

Product was in eerste instantie beschadigd, na wat heen en weer mailen nieuw onbeschadigd product gekregen. Communicatie was niet geweldig, vooral op het gebied van leveren. Ze maken gebruik van een speciale bezorger en gaan er dan vanuit dat je automatisch thuis beschikbaar bent. Dit hoor je dan ook 1 dag van tevoren.

31 maart 2018

afdrukkwaliteit en afwerking kan beter.

Kwaliteit valt tegen, de randen zijn ruw afgewerkt en foto te donker afgedrukt. Ik had het afdrukken op plexiglas ergens anders gezien en daar leek het alsof de randen ook bedrukt waren waardoor er diepte gecreëerd werd, bij fotoopglasland is dit niet het geval. Ik had voor deze site gekozen vanwege het aluminium frame ophangsysteem dit werkt perfect en heb je geen gaten door je foto.

6 maart 2018

Service goed, product voordelig

De service is goed, het product is vooral prijsgunstig: bij de naam foto op glas (land) verwacht je écht een foto, maar het is een inkjetprint op plexiglas. Voor sommigen/velen helemaal prima, maar in mijn geval heb ik het product moeten retourneren omdat ik een hogere kwaliteit zoek. Kortom, wil je voor een prima bedrag een leuke print, dan ben je hier waarschijnlijk aan het goede adres. Wil je een écht vakfoto achter plexiglas, dan betaal je elders 50% meer en krijg je een hogere kwaliteit.

27 juli 2017

Perfecte afdruk

De afdruk was perfect afgewerkt, en de kleuren waren precies zoals ik gehoopt / verwacht had. Ook de verpakking was zorgvuldig gedaan om beschadigingen te voorkomen. Kortom, ik ben helemaal blij.

15 mei 2017

Antwoord van Fotoopglasland

bedankt voor uw review. We wensen u veel kijkgenot

goede afwerking

het bestelde werd zoals beloofd op tijd en zorgvuldig ingepakt bezorgd. goede afwerking!

31 januari 2017

Antwoord van Fotoopglasland

bedankt en veel plezier met uw bestelling

Perfekt

Panorama's op plexiglas besteld, mooie kwaliteit en snel en goed verpakt geleverd.

30 januari 2017

bedankt

Kwaliteit - aanbevolen drukkerij!

Na vele bezoeken aan diverse professionele drukkerijen ben ik bij fotoopglasland terecht gekomen. Na enthousiaste rondleiding in de drukkerij en uitleg over de materialen, werkwijze, etc. heb ik mijn bestelling gedaan. Hier gingen zij flexibel mee om, elke wens was wel bespreekbaar. Na 2 dagen had ik de 3 foto's op glas in huis. Kwaliteit is top en kleurechtheid is uitstekend. Ik heb mijn schermen gekalibreerd, de afdrukken komen goed overeen met mijn eigen scherm weergave.

27 januari 2017

Antwoord van Fotoopglasland

bedankt voor de review. We zien u graag terug

Super!

Snelle levering en top afwerking.

24 januari 2017

Dank u

Superresultaat!

Na de gebruikersvriendelijke website te hebben ingevuld en de foto te hebben doorgestuurd, heb ik na een week een supermooi resultaat thuis gestuurd gekregen. Op zondag een bericht gestuurd via de website met daarin een vraag over de aanleverdag en tot mijn (positieve) verbazing direct een antwoord terug. Ik zou Fotoopglasland iedereen aanbevelen.

23 januari 2017

Antwoord van Fotoopglasland

Dank u wel. Veel plezier met uw foto

Foto op plexiglas

Duurde erg lang, dus heb een mail gestuurd en er was een apparaat stuk gegaan vandaar dat het wat langer duurde.. Had het zelf beter gevonden als ik daar even bericht van had gehad want ik was al bang dat ik bij de verkeerde had besteld. Maar vrij snel daarna kreeg ik m'n bestelling en die zat super goed ingepakt en we zijn wel tevreden over eind resultaat!

22 januari 2017

Bedankt voor uw review.
We zullen uw opmerking intern bespreken en dit verbeteren.
Veel plezier met uw foto

Marilyn Monroe / Herman Brood

Wij zijn heel tevreden over het resultaat, het telefonisch advies, service en de snelle levering.
De volgende bestelling is weer bij fotoopglasland.nl

22 januari 2017

Afhandeling van vraag/klacht tot nu toe waardeloos

Allereerst mag wel gezegd worden dat het een zeer snelle service en levering betrof. De afhandeling echter van mijn vraag/klacht is tot nu toe waardeloos. Reactie ... ik bericht U morgen. Het bleef echter morgen, overmorgen daags na overmorgen stil. Na een herinnering mijnerzijds is het na bijna 3 weken nog steeds stil en mocht ik geen antwoord ontvangen. Zeer slecht in mijn ogen.

20 december 2016

Goede middag

we hadden u al proberen te bereiken, via de mail, echter wij kregen ook geen gehoor.
Als u even telefonisch contact met ons wilt opnemen, dan kunnen we dit oplossen.
mvg michel

Top service

Na de slechte kwaliteit van Albelli met de daaropvolgende slechte service, heb ik nood gedwongen Fotoopglasland op een woensdag gebeld met de vraag of zij voor ons nog voor dit weekend een foto op plexiglas konden afdrukken. Dit ging om een cadeau voor de 40 jarige jubileum van mijn ouders. Tijdens een heel vriendelijk telefoontje gingen ze hun best voor me doen en tot mijn grote verbazing kwam op vrijdag de foto al binnen. Prachtig maar vooral petje af voor jullie service. Daar kunnen menig bedrijven wat van leren. Ik wil van de zomer een mooie foto van mijn kinderen maken en op plexiglas laten afdrukken en ik zal der geen moment aan twijfelen om dat weer bij hun te doen!

30 november 2016

Antwoord van Fotoopglasland

bedankt hiervoor. We zijn blij dat we u konden helpen hiermee. We zien uw volgende bestelling tegemoet

Goed product en perfecte klantenservice

Een afbeelding op plexiglas laten drukken. Nadat er bij ontvangst een kleine beschadiging werd geconstateerd, werd er direct (na een fijn telefonisch contact) een nieuw product toegestuurd. Uitstekende product en klantenservice!

22 november 2016

Antwoord van Fotoopglasland

bedankt hiervoor. service staat ook op nummer 1 bij ons. Veel plezier met uw foto

Mooie grote foto afdruk, dinsdag besteld in de avond en zaterdag bezorgd.

2 november 2016

bedankt voor uw review

Geweldig!

Vanavond geheel volgens afspraak onze foto op plexiglas op formaat 80 x 80 ontvangen. Spannend! En wat is ie mooi!!! Het resultaat overtreft onze verwachtingen!

11 oktober 2016

Antwoord van Fotoopglasland

bedankt en veel plezier met uw foto

Super mooi en goede service

Gevraagd om snelle levering, zonder extra kosten binnen 2 dagen in huis!

8 oktober 2016

Antwoord van Fotoopglasland

graag gedaan, met overleg is veel mogelijk. veel plezier ermee

Prachtige foto op plexiglas

Ik heb een foto laten drukken op plexiglas en wel op formaat 300x125 cm.
De foto hangt heerlijk groot aan de muur in de woonkamer.

De afdrukkwaliteit is super prachtig. Het plexiglas is helder mooi. De foto is glanzend scherp. Dat is precies wat ik wilde!

Jammer dat de foto wat donker is gemaakt dan mijn opgestuurde foto.

8 oktober 2016

Antwoord van Fotoopglasland

bedankt, veel plezier met uw foto