Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog vores pakke super hurtigt. I filmede en lille film af pakningen, ungerne var vilde med det. Tak for det. 🙏🏻 Super sjovt med noget anderledes slik end det man plejer. Super kundevenlige... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Slikket var hårdt og lignede noget der både var for gammelt og som hade fået tæsk med en hammer, mange af tingene smagte af noget det virkelig ikke burde smage af. Hold jer langt væk fra det sted... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot hjemmeside, og let at navigere rundt på. Bestilte fredag og kunne hente pakken onsdagen efter. Synes det er ret godt gået når den skal fra Bornholm til Fyn😍 Indholdet var pakket godt ind og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flor hjemmeside, der er nem at finde rundt på. er overvasket over så mange speciel varer, trods at det stadig er en lille virksomhed, så fedt! ville sagtens kunne finde på at bestille derfra... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Snoepwinkel
  2. Kiosk

Geschreven door het bedrijf

Vi sælger unikt slik og snacks fra hele verden. Vi har mange varer fra Balkan. Derudover har vi også fra lande som Tyrkiet, Thailand, Kina, Amerika, Rumænien osv. Vi ønsker at gøre jeres fredagsslik endnu mere specielt med vores unikke sortiment. Glæd dig selv, en kollega eller din familie med slik og snacks som er anderledes end det sædvanlige man kan købe i dagligevarebutikkerne.

4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

God oplevelse

Modtog vores pakke super hurtigt.
Super sjovt med noget anderledes slik end det man plejer.
Super kundevenlige og imødekommende.
Bestemt ikke sidste gang vi har bestilt hos jer. 😍

10 december 2025

Mega godt!

Mega godt!
Mega hurtig levering og Mega godt slik
Får altid nogle gaver med
Det tredje gang jeg bestiller og den 3 gang fik jeg en slik pose med❤️❤️

22 september 2025

Kære Fatima

Af hjertet tak for din søde anmeldelse og at du endnu en gang har valgt at handle hos os ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hurtig levering 👏🏻 Ordren var…

Virkelig hurtig levering 👏🏻 Ordren var pakket godt. Hyggeligt med et personligt kort i kassen og lidt ekstra godter udover det jeg havde bestilt. Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra jer 🫶🏻

3 september 2025

Kære Mette

Tusind tak for din søde anmeldelse herinde❤️ Jeg er så glad for at du er tilfreds. 🥰

38 kg slik lige kommet ind af døren

38 kg slik lige kommet ind af døren. Alt levende op til forventningerne. Ja noget smager bedre end andet. Men sådan er det med når man prøver nye ting. Ikke sidste gang vi har bestilt mvh Rikke

3 september 2025

Kære Rikke

Tusind tak for din flotte bestilling og af hjertet tak for at du har lyst til at dele din oplevelse herinde❤️🤗

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Dermed har jeg modtaget lidt ekstra udover det jeg bestilte.

4 juli 2025

Kære Camilla

Tusind tak for din søde anmeldelse 🤗❤️

Alt perfekt

Alt perfekt. Fint pakket ind samt hurtig levering

Bestiller gerne igen :D

25 juni 2025

Antwoord van Fredagsslik

Tusind tak 🤗 Jeg er glad for at du er tilfreds❤️

Flot hjemmeside

Flot hjemmeside, og let at navigere rundt på.
Indholdet var pakket godt ind og ankom i hel tilstand - var ellers lidt bekymret for drikkevarerne😊
Jeg kommer igen en anden gang

18 juni 2025

Kære Joan

Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse🤗❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt slik og gode kasser med mystery.

Godt slik og gode kasser med mystery.
Har lige lagt en ordre igen
Ordre #6269

28 mei 2025

Tusind tak Gustav 🤗❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega søde og top service

Jeg købte en hel masse slik fra Fredagslik.nu. Det kom allerede efter 2 dage. De har helt top service og er mega søde. Anbefaler at man går der ind og køber derfra 😊😁

15 april 2025

Kære Oliver

Tusind tak for din søde anmeldelse🥹

Jeg er så glad for at høre at du er tilfreds❤️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Slikket var hårdt og lignede noget der…

Hold jer langt væk fra det sted og brug føtex, Kvickly eller føtex i stedet..

Nok kun et spørgsmål om tid før der nogen der får slik med efterladenskaber fra rotter i

29 maart 2025

Antwoord van Fredagsslik

Kære Fijoe. Jeg kan desværre ikke finde dig i mit kunderegister. Hvis du oprigtigt har haft en sådan dårlig oplevelse, tænker jeg at du ville kunne oplyse nogle flere detaljer om din aktuelle bestilling? Vh Lisa, fredagsslik.nu

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

LEVERING ER ALT FOR LANGSOM

JEG FIK MINE TING 8 DAGE EFTER JEG BESTILTE MIN ORDRE!!! DET ER IKKE I ORDEN!!!!!!

8 maart 2025

Kære Bror mand Olesen

Jeg er meget ked af at du har oplevet en langsom levering. Vi sender altid samme dag, hvis man bestiller inden kl. 14 på en hverdag. Normalt er leveringstiden 2-3 hverdage, da vi jo sender fra Bornholm. Så jeg tænker problemet har været hos PostNord og det kan jeg desværre intet gøre ved.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De var super hurtige med at levere og

De var super hurtige med at levere og de var super søde jeg og jeg vil bare sige at jeg kommer 100% til at købe hos dem igen

6 maart 2025

Antwoord van Fredagsslik

Tusind tak for din anmeldelse og besked❤️ Det gør mig så glad. 🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service med hurtig levering

Super god service med hurtig levering. Er mere end tilfreds med de varer jeg har modtaget ☺️

21 februari 2025

Kære Vivian

Tusind tak for din fine anmeldelse❤️ Jeg er så glad for at du er tilfreds.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og hurtig levering

Fredagsslik.nu er den eneste forretning i Danmark der sælger Fanta Shokata og andre sjældne Fanta sodavand LEVERET til døren - det er bare fornemt!! Super gode priser og hurtig levering :)

4 januari 2025

Fantastisk

Super flor hjemmeside, der er nem at finde rundt på.
ville sagtens kunne finde på at bestille derfra igen, og så fedt at i har en kategori, der viser jeres rødder

5 september 2024

Kære Alberte
Tusind tak for din søde anmeldelse, vi er så glade for at du kan lide vores hjemmeside og at du er tilfreds🥰
Rigtig god dag🤗☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lytter til deres kundekreds.

Lytter til deres kundekreds.

Jeg har ikke modtaget mit køb endnu, men jeg skrev ind til fredagsslik.nu, for at høre om de kunne skaffe m&ms med peanutbutter, jeg har ikke kunne finde denne variant i Danmark længe og elsker det. Der går ikke særlig lang tid, og så får jeg besked om at de nu har fået det på lager!! Mega god service, jeg er yderst taknemmelig.

15 augustus 2024

Kære Julie,
Tusind tak for din søde anmeldelse🤗
Vi er så glade for at vi kunne få M&M’s peanut butter hjem til dig❤️
Og jeg må være ærlig og sige vi også selv er blevet helt vilde med dem! Så tusind tak for at skrive dit ønske til os.
Ønsker dig en dejlig weekend☀️

Super hurtig service

Super hurtig service, den ene gang havde jeg bestilt til afhentning hos dem, så havde jeg glemt det og bum så stod de her med min pakke!
Fuldstændig fantastik og synes det er sjovt med andet slik end det man plejer at købe 🙏🏼🎉 kæmpe succes herhjemme 🤩

12 augustus 2024

Kære Sarah
Tusind tak for din søde besked❤️ Vi er så glade for at du er tilfreds og kan lide vores udvalg🤗🍫

Super lækker..

Super lækker hurtigt levering, og mega lækkert udvalg på jeres hjemmeside. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra (:

11 juli 2024

Kære Samantha
Tusind tak for din søde anmeldelse❤️ Vi er så glade for at du kan lide vores udvalg og er tilfreds🤗
Knus Lisa

Lees meer over geverifieerde reviews.