Lees wat reviewers zeggen
Jeg har købt rigtig mange glas hos jer både til mig selv og som gaver til venner og familie. Kunne godt tænke mig I måske ville lave en pakke/ sammensætning man kunne bruge til værtindegave, f.eks... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Frederik Bagger was established in 2014. Today, the company's more than 450 exclusive products are sold in over 500 stores in the Nordic region, and independent digital businesses have been established in Denmark, Norway, Sweden, and Germany. Our crystal glass, particularly known for its ability to withstand extreme temperature fluctuations, dishwasher safety, and a guarantee against glass corrosion, is our major trademark. Frederik Bagger's vision is to create the traditions of the future by continuously challenging a traditionally heavy industry through innovative and modern solutions of the highest quality. Solutions that acknowledge the heritage and the significant work that has preceded, while fearlessly venturing into new paths.
Contactgegevens
Grønnegade 36, 1107, Copenhagen, Denemarken
- +46 77 665 06 76
- info-eu@frederikbagger.com
- frederikbagger.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ekstrem dårlig kundeservice
Jeg har været utrolig glad for de glas jeg har købt men desværre sendte de sidste gang forkerte glas. Her er det så at virksomheden falder helt igennem. Kundeservice svarer ikke trods flere mails og telefonbeskeder som de selv opfordrer til at lægge. Det er snart 14 dage siden jeg skrev første gang. Jeg håber at de en i dag vender retur men indtil nu kan jeg ikke anbefale virksomheden medmindre man får de rette glas. Det er ekstremt dårlig kundeservice.
Hurtig levering, nem hjemmeside og lækre glas til rimelige priser
Pene glass, elendig kundeservice
Sendte mail til kundeservice med en gang jeg hadde gjort en ordre, ønsket å avbestille ordren. Angrerett… Fikk ikke svar, sendte ny mail, aldri fått svar.
Glassene fra Frederik Bagger er meget pene, men elendig kundeservice.
Kommer ikke til å handle herfra igjen dessverre
Flotte vandkarafler
Flotte vandkarafler, og mega billigt tilbud👍😜
Umuligt at få svar fra kundeservice
Jeg havde bestilt 10 kasser glas, hvoraf den ene kasse var den forkerte farve. Jeg forsøgte at komme igennem til kundeservice først pr. mail og siden pr. telefon. Ingen af delene lykkedes. Jeg sendte derfor pakken retur sammen med yderligere en kasse, som jeg havde købt for meget. Derefter skrev kundeservice tilbage til mig, og vi aftalte, at jeg fik pengene retur. Efterfølgende fik jeg svar på en anden mail, jeg havde skrevet, hvor de skrev, at de ville sende mig en ny kasse i stedet for de forkerte glas. Jeg nåede ikke at skrive nejtak, før de var afsendt. Jeg skrev derfor, at jeg ville sende dem retur, hvilket jeg gjorde. Jeg modtog efterfølgende pengene retur for den første kasse, men her en måned senere har jeg endnu ikke set pengene for den anden kasse. Jeg har skrevet adskillige gange og kun modtaget ét svar, hvor de henviser til den første kasse. Jeg kan heller ikke komme igennem på telefonen, selvom jeg har lagt en besked på deres telefonsvarer. Jeg er ellers glad for glassene, men det er en virkelig ærgerlig måde at yde kundeservice, og jeg vil bare gerne have mine 350 kr. retur.
Rask og effektiv forsendelse
Rask og effektiv forsendelse. Manglet 2 glass den ene gangen - litt mye plunder i å ordne opp i dette. Men ordnet seg tilslutt. Elsker glassene. De er så vakre.
Helt fantastiske smukke glas
Helt fantastiske smukke glas, elsker at drikke af dem, de ligger godt i hånden, så er der bare den følelse af luksus og forkælelse. Men er helt vild med jeres smukke glas, de er unikke og ligner ikke alle andre 😍❤️
Øv... Jeg tabte vores væddemål 😅
Mig: Hvis vi handler for 50 kr. mere får vi en gratis snaps.
Min mand: Det gør vi ikke, for vi mangler ikke mere p.t.
Mig: Enig, og de lægger den nok i pakken alligevel, for vi har jo bl.a. købt 12 snapseglas.
Der var desværre ingen snaps i pakken, men alle 18 glas er modtaget med hurtig levering og fint/forsvarligt pakket ind til forsendelsen, så selv om jeg tabte vores væddemål, har de alligevel fortjent 5 stjerner 😊
(Der er handlet på frederikbagger.dk)
Jeg har købt rigtig mange glas hos jer…
Kunne godt tænke mig I måske ville lave en pakke/ sammensætning man kunne bruge til værtindegave, f.eks enkelte skåle med Bülow lakrids eller Wally & whiz i blå eller pink farver
Kan varmt anbefale jeres glas
De holder ofte udsalg på deres glas
De holder ofte udsalg på deres glas, men kan ikke levere.
Man hører intet fra firmaet om ens pakke er på vej el. om glassene er i restordre.
Der bliver svaret fra kundeservice første gang, men ordren bliver stadig ikke sendt. Der svares ikke på yderligere e-mail til deres kundeservice.
Dårlig service.
Jeg har igennem de sidste + år…
Jeg har igennem de sidste + år erhvervet mig en del glas fra Frederik Bagger. Og bliver glad hver eneste gang jeg sætter glassene på bordet. Nogen gange er der kommet nogle upsere og jeg har måtte kontakte deres kundeservice-team. Også der er servicen høj. Som skønheden er på deres glas🤩
Super god service
Jeg købte nogle glas, hvor det ene var ujævn i kanten. Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar. De sendte en ny kasse med det samme.
Super god service og venlig medarbejder.
Alt er perfekt
Super smukke glas, super service og hurtig og omhyggelig forsendelse. Alt er perfekt
Smukke og elegante glas
Smukke og elegante glas, gode at drikke af. Let at bestille og levering indenfor 4 dage. Jeg er meget tilfreds.
Nydelige glass 🥰 Jeg er kjempefornøyd 😍
hurtige reaktion og smidige løsning af…
hurtige reaktion og smidige løsning af mit problem
Rask og god levering🌟Veldig fornøyd med…
Rask og god levering🌟Veldig fornøyd med glassene🫶
Rask og kjempebra service
Rask og kjempebra service. Jeg er veldig godt fornøyd.
Outstanding produkt
Jeg har igennem flere år købt og brugt FB glas
Det et de lækreste og mest stilrene glas jeg længe har set
De er dejlige at have i hånden, en ægte luksus følelse om så at sige
Kvaliteten er fuldstændig outstanding
Har ejet deres lowball, deres signatur øl glas med mere i mange år og glassene er ligesom da jeg købte dem
Kan kun anbefale FB til alle
Et højt kvalitets glad til små penge, i mine øjne
Bagger er Best !
Oversiktelig nettside, helt nydelige glass og servise ! Luxuriøs innpakning på tallerkener da de ankom . Smilet ble enda større da de lekre porselen tallerken kom på bordet , Finnes det noe lekrere enn porselen og krystall glass fra Bagger?
Lees meer over geverifieerde reviews.