Jeg har deltatt i et forløp hos Frederikke Strand som heter Reclaim Love. Det har vært spennende og lærerrikt å få innsikt i hvordan menn og kvinner har forskjellige kjærlighetsbehov. Jeg har fåt... Toon meer
Simpelthen det bedste forløb man kan give sig selv😍 Det har hjulpet mig på måder jeg slet ikke kan beskrive. Jeg har fundet ægte glæde og tro på fremtiden. Frederikke er super dygtig og nærværende... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mit navn er Frederikke Strand. Jeg arbejder med kvinder, der er klar til at tage ansvar for deres egen udvikling og deres valg i kærlighedslivet. Mit arbejde kræver, at du er villig til at se på dine mønstre og handle anderledes – ikke kun forstå, men skabe reel forandring. Derfor er det ikke et forløb for alle. Til gengæld oplever de kvinder, der er klar, markante skift i deres relationer, selvværd og måde at blive mødt på.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Interessant og lærerrikt!
Jeg har deltatt i et forløp hos Frederikke Strand som heter Reclaim Love.
Jeg har fått anledning til å jobbe med meg selv og har brukt verktøyene både på meg selv og i relasjoner. Det har vært en øyeåpner, fordi jeg har merket at det har fungert i praksis.
Jeg har fått styrket selvfølelsen og evnen til å vise kjærlighet til meg selv. Det har betydd mye for alle valg jeg jeg gjør i mitt liv.
Frederikke har vært varm, engasjert og støttende i hele prosessen og jeg gir henne mine beste anbefalinger.
Simpelthen det bedste forløb man kan…
Simpelthen det bedste forløb man kan give sig selv😍
Det har hjulpet mig på måder jeg slet ikke kan beskrive. Jeg har fundet ægte glæde og tro på fremtiden. Frederikke er super dygtig og nærværende❤️
Så vil du gøre noget godt for dig selv så giv dig selv et forløb hos Frederikke😍
Livsglæde og kærlighed
På dette kursus får man væsentlig og praktisk anvendelig viden om, hvordan man som individ og kvinde kan finde frem til at gøre sig selv allermest tilfreds og glad. Man tilegner sig også afgørende kendskab til, hvordan det modsatte køn fungerer følelsesmæssigt og dermed også, hvordan man styrker kærligheden og glæden i eksisterende eller kommende parforhold.
Udviklende og nærværende
Jeg har taget Reclaim love programmet. Frederikke har fået mig til at blive endnu skarpere på mit kærlighedsmønster. Hvordan jeg agerer i et forhold og dating. Jeg har fået en større indsigt og forstår hvad jeg er værd. Det er en god livsinvestering at have med sig videre. Det har givet mig utrolig meget støtte at være en del af en gruppe. Og mange af Frederikkes Q&A har været vigtige dybe reflekterende og udviklende.
Jeg vil anbefale alle kvinder at tage sådan et forløb uanset hvor du er i dit kærlighedsliv. Gift, skilt, single, datende eller låst i at komme videre med kærligheden til dig selv eller/og at søge den igen.
Du får meget materiale for pengene. Selvudvikling er livslang og vigtig.
Tak for Frederikkes store støtte og god til at rumme folks livssituationer og forskelligheder. Frederikke er hurtig til at give feedback og svar. Så man føler hun er nær en hele vejen igennem forløbet.
Svindel og afpresning
Frederikke tager rø… fuldstændig på folk. Hun franarrer store pengebeløb fra sårbare mennesker som er i krise og fratager dem muligheden for at nå at tænke sig om eller mærke efter. Det er umuligt at tale fornuft med hende, trods flere forsøg på at få mine penge tilbage. Hun svarer ikke længere. Jeg melder hende til politiet og, forbrugerklagenævnet og ombudsmanden.
Klage til Forbrugernævnet
Det værste er at hun slet ikke svarer beskeder eller mails, har forsøgt at kontakte hende mange mdr nu, hun ignorerer bare. Har talt med flere som har samme oplevelse som mig, som også føler sig snydt og bedraget. Har igangsat klage nu hos Forbrugernævnet og vil anbefale andre at gøre det samme!
Deltager i Reclaime Love
Har deltaget i Reclaime Love og været med i forløbet med Frederikke som underviser og mentor. Forløbet har givet en fantastisk indsigt i mig selv og mine egne mønstre og hvordan jeg selvkærlig kan forbedre dem og stå stærkere i mig selv. Frederikke er omfavnende, åben og ærlig. Hun skaber et trygt, stærkt og anerkende fællesskab hvilket har givet mig grobund for en for fantastisk udvikling og ny bevidsthed. Forløbet har været velstruktureret og med mange gode undervisnings aspekter og jeg ikke ville have været foruden.
Lær dig selv at kende❤️
Jeg har deltaget i Frederikkes kursus Reclaim Love efter en skilsmisse, hvor jeg fuldstændig havde mistet mig selv. Frederikke hjalp mig med at finde tilbage på rette vej, og for det er jeg hende evigt taknemmelig. I dag elsker jeg mig selv 100 % igen og nyder livet på den måde, jeg ønsker det.
Jeg har efterfølgende valgt at udvide mit forløb med Frederikke og er blevet en del af House of Love – en beslutning jeg ikke har fortrudt et eneste sekund.
Frederikke vil sine kursister det allerbedste, og jeg kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker at finde hjem til sig selv og til kærligheden i livet.
Jeg har fået en nu mand ❤️
Enormt lærerigt at deltage på Reclaim…
Enormt lærerigt at deltage på Reclaim Love-programmet med Frederikke. Frederikke er både en dygtig underviser, coach og vejleder - og forløbet har gjort en mærkbar forskel for mig. Kan varmt varmt anbefales.
Kan ikke takke Frederikke nok for den…
Kan ikke takke Frederikke nok for den indsigt jeg har fået i forhold til mænd og kvinder 🫶
Den er så vigtig for mig i mange henseender i mit liv og den visdom er blev en naturlig del af mig og gjort at jeg hviler i mig selv ♥️
Var det hård at komme i gennem forløbet - JA
Var det alle pengene og tiden værd - JA
En kæmpe bonus er at jeg i dag er gift med manden i mit liv ♥️
Tak for dig Frederikke og den store og vigtige viden du formidler 💎
Jeg har fået en ny mand 🙏
Jeg har fået en ny mand! 😍 Jeg kan slet ikke genkende ham – hvordan kan det overhovedet lade sig gøre, når det er MIG, du har arbejdet med gennem Reclaim Love-programmet? WAW, det er SÅ vildt!!!
Jeg føler, at jeg er i eventyrland lige nu 🪄, og jeg håber virkelig, at det her varer for evigt. Det er som at være nyforelsket igen 💕. Jeg fatter ikke, hvor hurtigt tingene har ændret sig – og alt sammen fordi jeg har arbejdet med mig selv gennem Reclaim Love. Det føles som en gave, jeg aldrig troede, jeg ville få ❤️.
Frederikke er bare helt fantastisk og…
Frederikke er bare helt fantastisk og ser med det samme hvad man har brug for.
Hun har hjulpet mig til et nyt liv fuld af kærlighed og tillid.
Og når noget svært rammer hjælper hun mig igennem det
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været rigtig glad for mit forløb.
Frederikke har haft en varm og rar, men absolut professionel tilgang til coachingen. Jeg har fået en masse værktøjer med, som jeg kan bruge i min dagligdag.
Kan varmt anbefalt Frederikke 😊

Antwoord van Frederikkestrand
Dette forløb er helt klart IKKE…
Dette forløb er helt klart IKKE pengende værd ( 20.000)
Jeg var på et gratis webinar der omhandlede kvinder og mænds forhold til hinanden, og hvordan vi kan blive bedre til at forstå hinanden.
Efter webinar bliver jeg ringet op af Frederikke der insistere på at hun helt sikkert kan hjælpe mig i min situation.
Jeg er tilbage holdende, men hun presser på.
Jeg sidder med et knust hjerte efter en kort stormfuld forelskelse, og kan ikke se klart, jeg er svag i øjeblikket og det benytter frederikke sig af.
Jeg melder mig til et forløb der køre over 5 måneder ( 2 zoom møder a 1 time om måneden) Efter første undervisningstime kontakter jeg Frederikke for at fortælle hende at hendes måde at undervise på slet ikke resonere med mig, og om der er noget garanti, så jeg kan komme ud af det.
Han svare meget koldt at jeg har bundet mig til en kontrakt.
Jeg kan læse mig til at man inden 14 dage inden forløbets start kan fortryde. Men der ved man jo ikke om det er noget der virker for en.
Mange kurser har en garanti ! Især når man er oppe på de høje beløb.
Det er hvad det er , og jeg siger pyt, og vil få det bedste ud af det.
Ved zoom møderne læser Frederikke monotomt op fra en “bog” og så får man en opgave for som man i løbet af de næste 14 dage skal arbejde med.
Ved næste møde bliver der kort spurgt indtil hvordan det er gået, og så læses der igen monotomt op af næste kapitel af undervisnings materialet, som er gentagelser, og skrevet dårligt så man kan blive lidt forvirret.
Der er intet liv eller personlighed bag undervisningen. Jeg kan slet ikke mærke nogen god energi.
Meget af det der bliver sagt kan man gå på youtube og lære om i john gray’s små film.
Måske jeg allerede vidste meget af det som Frederikke kan fortælle om. Det er ihvertifald meget lidt jeg har lært af forløbet.
De sidste 3-4 gange har jeg ikke været med til zoom møderne fordi at jeg simpelthen følte mig til grin.
Der er andre der køre lignende forløb til en meget lavere pris. Bedre energi. Og med mere kærlighed og forståelse.
Jeg har aldrig fortrydt noget online undervisning så meget som dette !!

Antwoord van Frederikkestrand
Umuligt at komme ud af en aftale trods…
Umuligt at komme ud af en aftale trods hurtig reaktion.
Aftalte et coachingforløb men fandt meget hurtigt ud af at jeg ikke var klar. Jeg beder om at aflyse forløbet. På dette tidspunkt har jeg indbetalt 3000,- , jeg magtede det ikke.
Anmoder om at få slettet aftalte møder da jeg vil ud af aftalen, det forlyder:det kan du ikke . Du skal betale, du kan ikke stoppe nu. Vi bliver nød til at snakke igen. Det skal lige siges at jeg ikke havde fået tilsendt materiale trods lovet til den første samtale, ejheller omkring aftalen. Jeg gik med til en samtale, men jeg har knap nok forladt mødet inden alt i mig råber , jeg skal ikke ,jeg kan ikke det her. Jeg har ikke overskud til at gennemføre forløbet, hvilket jeg informerer om. Men samme svar. At det var ikke muligt.
Samtidig bliver et nært familiemedlem meget syg og døende, hvilket krævede min tid og overskud . Min mailboks bliver oversvømmet med mails om diverse kurser og i den mængde forsvinder de vigtige mails. Derfor står jeg nu med en inkasso sag på halsen. Om at betale for noget jeg ikke har modtaget.
Man ønsker hjælp til en ting og står tilbage med en ekstra udfordring.

Antwoord van Frederikkestrand
Frederikke er en god støtte
Frederikke er en god støtte. Hun kommer med små udfordringer som gør at jeg har fået et større liv og mere selvværd.
Mvh Sanne Søgaard

Antwoord van Frederikkestrand
Jeg har været i forløb hos Frederikke
Jeg har været i forløb hos Frederikke.
Jeg har fået endnu mere ro i mig, og jeg har fået en bedre forståelse for at kommunikere med begge køn..
Jeg hviler mere i mig selv, og har også fået et meget bedre forhold til min drenge.. vi taler nu om mange ting og finder løsninger på problemstillinger..
Jeg har fået følelsen af tillid til at alt nok skal gå, og en tillid til mig selv uanset hvad jeg står i..
Jeg kan helt klart anbefale et forløb hos Frederikke…👌🏻❤️

Antwoord van Frederikkestrand
"Mænd er fra Mars - Kvinder er fra Venus"
Jeg har deltaget i et forløb med personlige sessioner ved Frederikke Strand fra 01.08.2023-07.11.2023. I valget af forløbet eller ej blev der sat spørgsmålstegn ved behov for tid i beslutningsprocessen. Forløbet var metodisk og skematiseret opbygget efter John Grays teorier om "Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus". Jeg oplevede det unuanceret og firkantet. Jeg savnede plads til individet, integriteten og mennesket og trives generelt ikke med at være en tjekliste i et skema.
Der blev sat spørgsmålstegn ved min virklighedsforståelse. Ord, intention, vurdering og mål blev lagt i munden på mig. Fx. skød de vurderinger jeg blev bedt lave langt over mål. Der blev ikke samlet op fra en session til næste - vurderingsskemaet fyldte en del i sessionerne.
Nogle af rådene gav positive oplevelser og indsigter.
Forløbet holder ikke, hvad det lover. Ved opstart blev der lovet et bestemt resultat i løbet af et antal uger. Det skete ikke. Set i bakspejlet klare lys var det urealistisk og jeg burde vide bedre, men jeg blev bondefanget på håbet.
På et tidspunkt ønsker jeg at bryde ud af forløbet, da de metoder der arbejdes efter opleves grænseoverskridende. Det i talesættes men tages ikke til efterretning. Forløbet kører videre som ingenting er hændt. Er det tilladt i forhold til dansk lovgivning? Kan man få pengene tilbage, når forholdet ikke holder, hvad det lover?
Jeg sidder tilbage med en oplevelse af at være kørt over af en skruppelløs pengemaskine. Manipuleret og bondefanget. Mange tusind kroner fattigere uden at have en gevinst.
D.30.01.2024 - svar til den 19.01.2024
Hvem er vi? Sessionerne foregik på tomandshånd. Jeg håber ikke, der er delt fortrolige oplysninger med trejdepart!!!!!!!!!!

Absolut bedste coach
I slutningen af sidste år stod jeg pludselig i en livssituation jeg ikke rigtigt kunne overskue. Jeg har altid været god til at holde fødderne på jorden og hovedet oppe, men der kunne jeg mærke at tæppet var revet væk under mig og jeg havde svært ved at holde den mentale balance.
Hvis nogen havde sagt til mig bare gå måneder før at jeg skulle opsøge en coach for at få hjælp til at få styr på op og ned, ville jeg have grinet højt for jeg har aldrig haft fidus til "den slags", men da jeg så en post på Facebook fra Frederikke om at hun kunne hjælpe med ens kærlighedsliv, kontakede jeg hende af en eller anden grund.
Allerede første gang vi havde en god snak om hvad mine problemer og bekymringer var og hvordan Frederikke kunne hjælpe mig, kunne jeg godt mærke at min mistænksomhed omkring coaching forsvinde.
Gennem de næste tre måneder fik jeg med hjælp af Frederikke styr på mine følelser og hvorfor jeg havde det som jeg havde. Fra at tude hver dag til den dag, halvvejs i forløbet, hvor det første Frederikke sagde var da hun så mig i Zoom: "Nej hvor ser du glad ud" og som jeg faktisk har været lige siden.
Med Frederikke og hendes værktøjer er jeg kommet op og videre. Jeg har fået styr på mine værdier og selvværd. Med nyt mod på kærligheden er jeg overbevist om at selvom jeg runder 50 lige om lidt er der også én til mig derude, der skal gøre sig 'fortjent' til mig og elske mig for den jeg er.
Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg vil vende tilbage til Frederikke senere, og kan kun på det varmeste anbefale et forløb med Frederikke hvis du står i en situation hvor du ikke kan finde en vej videre. Og måske især hvis du er skeptisk overfor 'den slags'.
Lees meer over geverifieerde reviews.