Freecash.com Reviews 294.527

4,7

Ik gebruik Freecash⁠ nu al een tijdje en mijn ervaring is erg positief. De website is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Er zijn veel verschillende manieren om punten te verdienen, zoals enqu... Toon meer

Mooie games, niet allemaal voor mij. Maar toch enkele leuk om te spelen. Kan ze jammer genoeg niet allemaal downloaden want geheugen telefoon raakt vol. Enkel jammer hele namiddag spen en dan uiteinde... Toon meer

Dit is een geweldige app voor iedereen aan te raden die gratis geld wil verdienen door middel van te spelen nu nog alleen hopen dat ik de jackpot win van $15000 in die app daar bidt ik dag en nacht e... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Financiële instelling
  3. Mediabedrijf
  4. Softwarebedrijf

Over Freecash.com

The Highest Paying Rewards App.

70M+ users. Millions paid out. Freecash is where people come to try new games, apps and services, and get paid for it.

• 🎮 Play mobile games
  • 📲 Try new apps
  • 📝 Complete surveys

Withdraw earnings via bank transfer, PayPal, Venmo or crypto. Available on iPhone, Android & Web.

Houd rekening met het volgende

4,7

Uitstekend

295K reviews

Vraagt klanten om een review

Leuk visueel en telkens net een nieuwe

Leuk visueel en telkens net een nieuwe. Twist het verveelt ook na maand

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je de visuele aspecten leuk vindt en dat er telkens een nieuwe twist is! We zijn blij dat je de app interessant blijft vinden en hopen dat je blijft genieten van de ervaring! 😊

Jouw Freecash Team

Je moet er wel wat voor doen

Je moet er wel wat voor doen maar je verdiend zo wel wat centjes

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat je de manier van verdienen waardeert! We zijn blij dat je het hebt ontdekt en dat je er plezier aan beleeft. Blijf genieten van het proces en de centjes die je kunt verdienen! 😊

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Het is geweldig om te horen dat je de variëteit aan leuke spellen waardeert! We zijn blij dat je het naar je zin hebt met de app en hopen dat je blijft genieten van alle spellen die we aanbieden! 😊

Jouw Freecash Team

Goed gameo.mooie site en…

Goed gameo.mooie site en overzichtelijk.goed bereikbaar.

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je de app mooi en overzichtelijk vindt! We waarderen je complimenten enorm en zijn blij dat alles goed bereikbaar is voor je. Blijf vooral genieten van je ervaring! 😊

4 mei 2026

Hi Mike de Graaf,

We’re sorry to learn that you have concerns about the legitimacy of Freecash. Please rest assured that Freecash is a German-registered company, and we are committed to being transparent and reliable in all our operations.

Our platform serves over 60 million users, and we distribute millions in rewards each month. We have a dedicated team of support professionals and fraud analysts who work tirelessly to ensure the security and integrity of our services.

We take accusations of scams very seriously and would like to investigate any issues you’re facing. Please reach out to us at support@freecash.com or contact our 24/7 on-site support through the link at the bottom of Freecash.com. We’re eager to help and resolve any concerns you may have.

Oplichterij
De games die je vaak gespeeld hebt tracken opeens niet meer. Begin er niet aan.

Hi Demi de Groot,

We understand your frustration and appreciate you bringing this to our attention.

While most offers track successfully, some apps and offers may occasionally experience tracking issues that are outside of Freecash’s direct control. We understand how disappointing this can be, especially when you have invested time and effort into completing an offer.

If you are experiencing problems with a specific offer or have not received an expected reward, please contact our support team so we can review your case and provide assistance. You can reach us through the 24/7 live support chat available at the bottom of Freecash.com or by emailing support@freecash.com.

Our team will be happy to investigate the issue and help in any way possible.

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent! We waarderen je positieve feedback enorm en zijn blij dat je onze app aanbeveelt. Geniet van je ervaring! 😊

Is wel okee

Is wel okee, alleen dat er kosten afgehaald worden van het bedrag dat je ontvangt vond ik wel jammer .. maar het is net een spaarpot

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Het is fijn om te horen dat je het als een spaarpot beschouwt! We waarderen je feedback over de kosten en nemen dit zeker mee. We hopen dat je blijft genieten van de voordelen! 😊

Jouw Freecash Team

Leuke spelletjes en uitbetaald krijgen

Leuke spelletjes en uitbetaald krijgen. Ik weet alleen niet of het waar is omdat je pas bij € 70,00 krijgt uitbetaald dat is wel jammer. Ik weet ook niet of het alleen bij de eerste uitbetaling geldig is. Maar niet temin de spelletjes zijn fantastische.

Funny

Het is grappig en ik wordt er vrolijk van

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat de app je vrolijk maakt en je een lach bezorgt! Jouw positieve bericht betekent veel voor ons, en we hopen dat je blijft genieten van de humor in de app! 😊

ik schrijf geen engels

ik schrijf geen engels. Sorry. Zeer slechte ervaring. Voor mij puur bedrog. Laat me verklaren.
Vele spelletjes gedaan. Ik had met drie spelletjes 1800 euro verzameld. Nooit een cent gezien. Tile spelletjes bv. Zo gemaakt dat ze niet uit te spelen zijn. En je moet wel een level uitspelen voor je kan opnemen, gewoonlijk level 3.diegene ik volbracht heb waren belachelijk gemakkelijk maar toch niks ontvangen. Er stond "aanvraag ingediend" wat dat ook wil zeggen. 6 tot 7 werkdagen wachten. Ben nu al aan 12. Ik heb ze verwijderd 1800 euro armer, maar veel ervaring slimmer. Maanden dag en nacht spelen aan telkens 3 cent erbij. Tussen elk spel reklame. Kan er iemand mij iets echt aanbieden? Graag dan.
Conclusie? Ik blijf eraf. Tot 3000 per week verdienen? Hallo, wie zou er nog gaan werken. Ze mogen mijn verdiende geld houden, want das de bedoeling natuurlijk
Groeten

15 april 2026

Hi Raymond,

We apologize for any disappointment you may have experienced with Freecash. Your satisfaction is extremely important to us and we strive to be the leading earning app. We would greatly appreciate any feedback or suggestions you have to help us improve.

Please reach out to our support team at support@freecash.com, or you can also use our dedicated 24/7 support link available at the bottom of Freecash.com. We’re here to help and eager to resolve any issues you're facing!

Looking forward to hearing from you and making things right!

Ara

Leuk spelen en verdienen echt top

Leuk spelen en verdienen echt top. Ja het kost wat tijd maar na verloop verdien je echt. Ik heb in twee weken al €100 cash!

Antwoord van Freecash.com

Wat geweldig om te lezen dat je zo veel plezier hebt met het spel en tegelijkertijd verdient! Jouw enthousiasme is aanstekelijk, en het is fantastisch dat je al €100 hebt kunnen behalen in zo'n korte tijd. Blijf vooral genieten van het spel en je inzet! 🎉 Bedankt voor je 5 sterren beoordeling!

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fantastisch om te horen dat je de app leuk vindt en er een extraatje mee verdient! Jouw positieve ervaring is enorm waardevol voor ons. We hopen dat je blijft genieten van alles wat de app te bieden heeft! 😊

gefeliciteerd

gefeliciteerd

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Wat een mooie boodschap! We waarderen je enthousiasme enorm en zijn blij dat je zo positief bent. Bedankt voor je geweldige feedback! 🎉

Jouw Freecash Team

Ik had lekker potje bij elkaar zo'n 45$…

Ik had lekker potje bij elkaar zo'n 45$ , ik wil dit laten uitbetalen, en plots alles weg, mijn game vooruitgang en het geld, daarna werd ik gedwongen een spel te downloaden dat ik niet eens graag speel.

Hi Sandra Vanhellemont,

We’re sorry to hear you’ve had a less-than-ideal experience with Freecash. Our mission is to be the leading earning app, and we value your feedback as it helps us improve. We’d love to hear more about these issues so we can look into them.

Please reach out to our support team at support@freecash.com or use the 24/7 support link at the bottom of Freecash.com. We are dedicated to resolving any issues and ensuring you have a positive experience moving forward.

We’re looking forward to hearing from you and assisting you further!

Topyyy

Antwoord van Freecash.com

Hallo! Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fantastisch om te zien dat je zo enthousiast bent! We waarderen je geweldige feedback enorm en hopen dat je blijft genieten van de app! 🎉

Waatd om te spelen

Geweldig spel

Antwoord van Freecash.com

Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Wat fantastisch om te horen dat je het spel geweldig vindt! Jouw enthousiasme voor het spelen is zeer gewaardeerd en we hopen dat je nog veel plezier beleeft! 🎉

Antwoord van Freecash.com

Dank je wel voor je 5-sterrenreview! Wat geweldig om te lezen dat je plezier beleeft aan de app! Jouw enthousiasme is aanstekelijk en we waarderen je positieve feedback enorm. Blijf vooral genieten! 😊