Press-ons zijn echt TOP en een timesaver!
Ik vind de press-ons van Frency echt TOP! Ik had dit zo niet verwacht en had dit VEEL eerder moeten proberen.
Eerder was ik super skeptisch, ook omdat ik een achtergrond in de nagelbranche heb. Maarja, in geval van tijdgebrek probeer je wel eens wat. De press-ons van Frenchy geprobeerd, eerst met de lijm, daarna met de sticky tabs.
Mijn ervaring: zolang je je nagel goed voorbereid, blijft het echt super goed en lang zitten! Ruim 2, tegen de drie weken met de lijm. Daarna ben ik de sticky tabs gaan proberen, en dat beviel mij eigenlijk nog beter. Ook dit bleef super lang zitten, zolang je de nagel prep maar goed doet!
Conclusie: mijn voorkeur gaat inmiddels uit naar de sticky tabs, omdat ik veel tijd doorbreng op stal en ik dus veel met mijn handen (en in mijn geval paarden) doet.
De stickytabs bieden flexibilteit, waardoor de nagels er niet kunnen vliegen (en je nagel mogelijk beschadigen) t.o.v. de lijm. Dus iedereen die juist wat intensiever werk verricht met zijn/haar handen: gebruik de sticky tabs.Thank me later! Ze gaan echt veel langer mee dan je denkt.
Oh! En het is niet bij die ene keer proberen gebleven. Ik heb denk ik nu al 4/5 setjes letterlijk versleten en ik ben er gek op! Ik wissel af met een gel manicure, als ik daar zin in heb.
Save yourself some time en zorg dat je er altijd eentje op voorraad hebt, just to be sure, wanneer je snel en verzorgd voor de dag wilt komen! I'm hooked:)