Nu har jeg haft min cykel i 1 år. Cyklen har haft 4 garantisager på det år. Men værkstedet har altid været hurtigt til at få det fikset uden at stille spørgsmålstegn. Der er altid god service, og... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Horsens: Min el-cykel skulle have et eftersyn i dag. Kort efter at jeg havde afleveret den, ringede de og spurgte, om de måtte sætte nye bremseklodser på, for de gamle var slidt helt ned. Ca. 1 time... Toon meer
De har flere gange ikke overholdt en aftale om ting der skulle laves på min cykel. Jeg bestiller nogle briller går der 5 arbejdsdage før jeg få en besked om at de er kommet. Da jeg henter dem dagen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super god service Jeg stod og manglede en kassettenøgle til at samle min hometrainer. Jeg ringede derfor butikken og fik at vide, at det skulle de nok lige fikse. Jeg kørte efterfølgende i butikken,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Fri BikeShop - Horsens
Geschreven door het bedrijf
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Geschreven door het bedrijf

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Contactgegevens
Ove Jensens Allé 19 C, 8700, Horsens, Denemarken
- +4575623127
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kun god service, og venlig betjening
Der er altid god service, og vejledning jeg kan kun anbefale Fri BikeShop i Horsens
Dårlig service
Jeg købte d. 7. marts en ny cykel i butikken i Horsens.
Flinke medarbejdere og alt godt.
Jeg tilvælger bikesmart, da jeg tænker det vil gøre det lettere for mig, da jeg ikke selv har mulighed for at fikse div. vedr. min cykel.
Jeg var forbi værkstedet, da min cykel væltede efter 1 måned og kurven var slået skæv. Desuden piver håndbremsen.
Den medarbejder det hjalp mig denne dag, gav udtryk for jeg ikke bare kan komme forbi, men jeg skal aftale tid inden, hvilket ikke giver mening.
Han siger han kan rette kurven og håndbremsen kan de tage sig af ved første eftersyn om 1 måned.
Da han retter kurven, med en form for tang, ridser han cyklen med tangen, rundt der hvor kurven sidder fast. Jeg siger, at det er jeg ret træt af.
Han har noget han kan fikse det med. Han kommer med en sort sprittusch. Det ser ikke pænt ud og jeg er ærgerlig over denne uprofessionelle løsning.
Jeg bestiller tid til eftersyn d. 13. maj og aflevere min cykel i butikken dagen før.
Jeg bliver godt taget i mod og beskriver jeg har observeret mislyd/larm fra kædeskærm og håndbremse der piver.
Jeg henter cyklen sidste på eftermiddagen d. 13. maj, efter sms om min cykel er klar.
Jeg bliver mødt af en medarbejder der tager mig med ud i deres værksted stuvet sammen af cykler.
Han spørger: Hvor står din cykel.
Jeg kan ikke se den og tror faktisk først han siger det i sjov, og jeg tænker ikke det er mit ansvar at finde min cykel blandt 50 andre
Det lykkedes mig dog at finde den.
Jeg spørger ind til om de fejl jeg har påpeget er udbedret? Han svare at det ved han virkelig ikke, mekanikeren er gået for i dag.
Jeg følte mig til besvær og ikke talt ordentligt til og det vil jeg ganske enkelt ikke stå model til som kunde.
Jeg har efterfølgende haft et hyr med at blive afmeldt bikesmartaftalen, da den desværre ikke lever op deres egen beskrivelse eller til mine forventninger og hvad jeg fik fortalt inden jeg valgte aftalen til.
Jeg har haft kontakt til deres hovedkontor og indehaveren i Horsens for at give dem mulighed for at udbedre deres fejl og rette op. Men intet er sket.
ØV, jeg forstår ikke hvorfor de ikke skynder sig at reagere og få løst hele situationen. Det overgår simpelthen min forstand. Ikke en gang en undskyldning har jeg fået for at min helt nye cykel er ridset af en af deres medarbejdere.
Jeg kan desværre ikke anbefale andre at handle cykel hos Fri Bikeshop Horsens og ser mig desværre nødsaget til at skrive en ærlig anmeldelse på trustpilot.
Man har ikke råd til at komme tit
Rigtig fin kundeservice, men regningen på 350 kr. for at skifte et sæt bremseklodser foran på en cykel er urimeligt.
Hurtig hjælp
Hurtig hjælp - kom uden booking men fik min cykel til service med det samme. Den var færdig samme dag - og jeg fik en god gennemgang af reparationer og diverse 👍
Kære Fri Bike Shop Horsens
Kære Fri Bike Shop Horsens. Tak for et rigtig fint forløb i.f.m. med køb af min nye Scott Addict RC 20. Jeg har som kunde virkelig følt mig sat i centrum og fået en meget fin og tilfredsstillende behandling, af et fagligt kompetent personale. Fuld anbefaling herfra…
Rigtig god service
Altid super god service og kvalitet.
Super sødt personale
Super sødt personale, hurtig betjening. Absolut ingen klager ⭐️
Rigtig god service :)
Meget god oplevelse at være nede i…
Meget god oplevelse at være nede i butikken, hyggelig omgivelser samt god betjening i værkstedet
Skulle have en ny cykel og fik rigtig…
Skulle have en ny cykel og fik rigtig meget hjælp til hvilken en cykel det skulle være. Alle i butikken var super søde og hjælpsomme. Helt klart der jeg handler cykel igen
10/10 vil anbefale
Vi blev betjent af en virkelig kompetent ansat! Tålmodig, behagelig, humor. Det var en virkelig god oplevelse, og jeg er rigtig glad for jeg valgte at handle hos dem!
Rigtig god service og intet Press for…
Rigtig god service og intet Press for at købe. Ingen dumme spørsmål og god forståelse.
Alt som aftalt.
Fri Bike Shop Horsens .
Fri Bike Shop Horsens.
Vi har købt et par gode El - cykler de sidste par år og har fået god service med et altid godt humør fra de ansatte.
Flere uheldige oplevelser
Jeg bestiller nogle briller går der 5 arbejdsdage før jeg få en besked om at de er kommet. Da jeg henter dem dagen efter sms'en får jeg hentydning omkring hvorfor jeg ikke har hentet dem før fordi der har lagt der i 8 dage.

Antwoord van Fri BikeShop - Horsens
Fik tilbage 2024 lavet service på min…
Fik tilbage i 2024 lavet service på min MTB hvor jeg bad om at de skulle kigge på min bagbenenes for den føltes lidt svampet, da jeg så kommer for at hente den er det eneste de har gjort er at slibe på et par helt nye bremseklodser som jeg selv havde sat på og bremsen var stadig svampet når jeg trykkede på bremsegrebet, det eneste respons jeg fik var et blik fra mekanikeren som tydeligt sagde at hvad vidste jeg om det og jeg kender flere der har den følelse når de taler med selvsamme mekaniker i Horsens, så jeg er i hvert fald færdig med at bruge værkstedet dernede efter den opførsel

Antwoord van Fri BikeShop - Horsens
Lees meer over geverifieerde reviews.