Friesland Luxury Watches Reviews 26

4,7

Geweldige Explorer 1 gekocht: Vorige week een horloge gekocht bij Patrick van Friesland luxery watches! Echt een aanrader! Horloge is topstaat, complete set! Goeie prijs! Bedankt en misschien tot i... Toon meer

1. Juwelenhandelaar

In en verkoop van horloges

4,7

Uitstekend

• “Top ervaring, zeker een aanrader

Ik heb een geweldige ervaring gehad met Patrick. Vanaf het eerste contact straalde hij betrouwbaarheid en eerlijkheid uit. De inruil deal die we hebben gedaan was zeer netjes en transparant, zonder verborgen verrassingen. Alles verliep soepel en correct. Patrick komt zijn afspraken na en denkt echt mee met de klant. Een verademing om zaken te doen met iemand die zo professioneel én vriendelijk is. Zeker een aanrader!

20 augustus 2025

Zorgvuldige en persoonlijke service bij bijzondere mooi aankoop

Zeer tevreden over mijn ervaring bij Friesland Luxury Watches! Patrick herkende mij meteen van mijn aankoop in 2023 en nam ook dit keer opnieuw uitgebreid de tijd voor mij. Bij de aanschaf van een kostbaar horloge wil je goed nadenken — dat doe je niet zomaar even. Patrick gaf mij alle ruimte om rustig te kiezen, zonder druk. Zijn vriendelijkheid, kennis en persoonlijke benadering maken het verschil. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar luxe én vertrouwen.

16 augustus 2025

Prettig zaken doen…

Deze week een prachtig horloge aangeschaft.
Goede communicatie, betrouwbaar en vriendelijk.
Iedereen aan te raden.

10 september 2024

Vandaag een prachtige Skydweller…

Vandaag een prachtige Skydweller aangeschaft bij Patrick van Friesland Luxury Watches. Twee horloges in kunnen ruilen voor een schappelijke prijs. Vlotte deal, dezelfde avond nog om de pols! Super bedankt voor de service Patrick, op naar de volgende!

29 augustus 2024

Aanrader!

Erg prettige ervaring gehad met Patrick.
Mooie Sub uit 2005 gekocht en een date just bij hem ingeruild.
De deal was snel beklonken.
Erg blij met mn nieuwe klok!
Nogmaals dank en zeker tot ziens!

13 juni 2024

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier van je 16610

Marktconform en Betrouwbaar!

Nu al mijn 2e horloge bij Patrick gekocht, altijd zoals omschreven en voor de juiste prijs!
Ik kom zeker terug!

20 maart 2024

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor de mooie review! Tot de volgende

De ontmoeting met Patrick was goed en…

De ontmoeting met Patrick was goed en open
Het horloge was precies zoals Patrick vertelde.
De prijs was marktconform en het contact was vertrouwd en goed. Ik kom zeker terug bij deze jonge
Gepassioneerde horloge handelaar. 100% betrouwbaar.

18 april 2024

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor de mooie review Robert! Nogmaals veel plezier van de Tudor lefty!

Prima ervaring met Patrick!

Prima ervaring met Patrick!
Goede communicatie en prima service: extra schakel oysterband was binnen 2 dagen binnen.👍

1 maart 2024

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor de mooie review. Veel plezier van de Seadweller 4000!

Geweldige Explorer 1 gekocht👍🏼

Geweldige Explorer 1 gekocht:

Vorige week een horloge gekocht bij Patrick van Friesland luxery watches! Echt een aanrader! Horloge is topstaat, complete set! Goeie prijs! Bedankt en misschien tot in de toekomst!

29 januari 2024

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor de mooie review en nogmaals veel plezier van je eerste ''echte'' horloge!

Nette communicatie, top horloges

Nette communicatie, een mooie Tudor Chrono gekocht Blij verrast, ziet er top uit.

10 januari 2024

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor de review Job! Nogmaals veel draagplezier!

Fijn contact, nette prijzen

Fijn contact, kennis van zaken en nette prijzen. Een aanrader 👍

18 december 2023

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor de review Alexander! Veel plezier van de Explorer en bedankt voor het vertrouwen!

Top geregeld!

Top geregeld!
Deal gedaan met inruil van mijn huidig horloge. Mooie inruilprijs gekregen zoals de waarde van het horloge was. Niet zoals de meeste handelaren werken met handelsprijzen.

6 december 2023

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor de mooie review! Nogmaals veel draagplezier van de Explorer II 16570!

AP Chronograaf

afgelopen week een mooie AP chronograaf bij Friesland Luxury Watches aangeschaft. Horloge zoals omschreven (in erg nette staat) en blij met de gang van zaken! Ben zelf overdag druk, in de avond afspreken was geen probleem. Veel succes met je business Patrick, mocht ik opzoek zijn naar wat nieuws zie ik je graag weer!

9 november 2023

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt Marko! Veel draagplezier van deze bizar dikke AP!

De communicatie en service waren top!

De communicatie en service waren absoluut van topniveau. Patrick was zeer responsief en behulpzaam bij al mijn vragen en verzoeken. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou FLW zonder aarzeling aanbevelen aan anderen. Bedankt voor de geweldige ervaring!

30 september 2023

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt voor je review Tim. Nogmaals veel draagplezier van de witgouden Day-Date!

Erg fijn ervaring hier gehad

Erg fijn ervaring hier gehad. Meerdere malen een horloge hier gekocht. Zal zeker hier terug komen.

30 september 2023

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt Maarten! Veel plezier van de Cartier en wie weet tot de volgende!

Goede communicatie

Goede communicatie, fijne service. Mooie horloge, Ik ga zeker nog een keer een aankoop doen.

11 september 2023

Antwoord van Friesland Luxury Watches

Bedankt! Tot de volgende keer :)

5 sterren!

Hele fijne communicatie, die gepaard gaat met een uitstekend horloge. Erg tevreden over FLW!

12 augustus 2023