Fake site. Beware
De site ziet er zeer professioneel uit met aanmaken van account met direct een mail dat dit bevestigd evenzo de bestelling met bevestiging ervan via mail maar dan komt een tweede mail dat de bestelling on hold staat owv KYC redenen. Op Google teruggevonden en betekent Know Your Client om witwas en terrorisme te voorkomen. Zij vroegen dus een identificatie bewijs en een afrekening van gas of electriciteitsnet rekening. Zo stom geweest om dit te doen maar sedertdien geen reactie meer. Gelukkig is het bedrag niet van mijn creditcard gegaan Op de bank denkt men dat Mastercard dit geblokkeerd heeft omdat de firma vermoedelijk al op een zwarte lijst staat.Hun nummer van koophandel en ondernemingsnummer zijn fake evenals hun telefoonnummer . Hun prijzen zijn inderdaad te mooi om waar te zijn (wij leveren zowel aan groothandel als aan de consumenten staat er in hun 'Over ons') Nu nog bang afwachten wat zij met mijn persoonsgegevens zullen doen ; ik vermoed dat dit te verkopen is op het Internet