Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställningen gick smidigt och…

Beställningen gick smidigt och produkten var som den skulle. Jag gillade också att det finns svensk kundtjänst, det känns alltid lite enklare om man skulle behöva hjälp. Kommer handla här igen.

2 december 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Den extrema leveranstiden drar ned…

Den extrema leveranstiden drar ned omdömet från ett väl godkänt till ett godkänt.

18 november 2025

Antwoord van Frogfinds

Hej! Tack för din feedback. Vi förstår att leveranstiden kan kännas lång ibland och vi arbetar alltid med att hitta snabbare och bättre fraktalternativ. Tyvärr kan vi inte styra PostNords hantering av paket, men vi uppdaterar alltid våra leveranstider på hemsidan för att ge korrekt information. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdöme och hoppas att vi kan ge dig en ännu bättre leveransupplevelse nästa gång!

Supernöjd

Supernöjd! Smidigt och snabbt, bra kundservice, tack så mycket☺️🙏

11 november 2025

Hej Olle,

Tack för ditt omdöme & välkommen åter ⭐️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Är mycket missnöjd med produkten

Är mycket missnöjd med produkten. Det var en klocka som hade en app. Denna app var opålitlig och hänvisade mig till betalning. Därav ville jag retururera produkten. När jag skickade tillbaka det på min egen bekostnad så returnerades den med hänvisning att det inte finns mottagare.

28 november 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Frogfinds

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill gärna förtydliga att vår smartwatch-app inte innehåller några betalningsfunktioner eller prenumerationer och kan därför inte dra pengar från användarens konto. När vi fick information om detta bad vi om fler detaljer för att kunna undersöka det närmare, men fick tyvärr inte tillräckligt med underlag.

När det gäller returen behöver försändelser skickas enligt våra retur­instruktioner med korrekt mottagarinformation. I detta fall returnerades paketet av transportören med angivelsen ”ingen mottagare”, vilket vi beklagar men tyvärr inte kan påverka.

Vi värdesätter all feedback och hjälper gärna till om du vill ha stöd med en ny retur eller har frågor kring produkten. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundsupport så försöker vi hitta en lösning tillsammans.

Lång leverans tid.

Lång leverans tid.

16 september 2025

Hej MarjaHej Marja,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att leveranstiden inte levde upp till dina förväntningar. Leveranstiden framgår på produktsidan, i kassan samt i orderbekräftelsen via mejl, men vi har full förståelse för att väntan ändå kan kännas lång.

Vi arbetar hela tiden med att förbättra våra leveranser och korta ledtiderna. Har du frågor kring din order eller vill ha hjälp är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig gärna.

Sofie

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The drone I bought is not working and I…

The drone I bought is not working and I don't know how to return it

31 augustus 2025

Antwoord van Frogfinds

Tack för ditt omdöme! Vi beklagar verkligen att din drone inte fungerar.

Du kan alltid svara på mailet från din orderbekräftelse eller använda mailadressen längst ner i våra utskick. Vi har även livechatt på hemsidan och ett telefonnummer om du vill ha snabb hjälp.

Vi vill gärna lösa detta åt dig så smidigt som möjligt!

Sofie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levde upp till mina förväntningar!

Snabb leverans, varan var precis som jag tänkt mig! Tom. bättre!

12 augustus 2025

Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟
Vi blir verkligen glada att höra att leveransen var snabb och att produkten överträffade dina förväntningar. Det värmer att veta att du är nöjd!

Nöjd med köpet

Jag är nöjd, klockan fungerade bra.

6 augustus 2025

Tack för ditt omdöme! 🌟
Vi är jätteglada att höra att du är nöjd och att klockan fungerar som den ska. Det betyder mycket för oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tyckte att allt gick smidigt och bra…

Tyckte att allt gick smidigt och bra med allt.där kan man skicka efter mer. på frogfinds. /Eivor

3 augustus 2025

Hej Eivor,

Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟
Vi blir verkligen glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med ditt köp. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler beställningar på Frogfinds i framtiden!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produkten gick sönder under första…

Produkten gick sönder under första användningen men jag fick full återbetalning utan problem.

24 juli 2025

Hej Anna-Lena,

Tack för att du delade din upplevelse! 🌟
Vi beklagar verkligen att produkten gick sönder, men vi är glada att vi kunde lösa det snabbt med återbetalningen. Vi uppskattar verkligen att du gav oss chansen att rätta till det!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.