Frøsø Køkkenfornyelse Reviews 152

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin service fra opmåling og information til montering og færdiggørelse af min køkken renovering (ny bordplade og nye fronter). Hurtigt, nemt og virkelig fint resultat som jeg er meget tilfreds m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Renovering af vores køkken blev udført af Frøsø køkkenfornyelse. Den startede med god opmåling af Frank, stor Tak til Dig!!!. Selve renovering bestået af nye bordpladerne, låger, fronter på skufferne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt fantastisk god oplevelse. Først fik jeg besøg, hvor Claus havde matrialeprøver med, opmålning og bestilling. En meget grundig og dygtig montør, der stille og roligt, lavedede sit arbejde... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Keukenvernieuwer
  2. Aanrechtwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.

• Oldenvej 7, 3490, Kvistgård, Denemarken

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gammelt køkken, ny energi!

Vi har netop fået opdateret vores køkken fra år 2005, og det føles som et helt nyt rum. Det bedste ved hele processen var rådgivningen – vi blev vejledt til at "skære ind til benet", hvilket gav et meget mere enkelt og tidsløst udtryk med skuffer i stedet for skabe.
Vi havde lidt bump på vejen med den første eksterne håndværkere, men efter en god dialog med firmaet kom der hurtigt styr på det hele. Deres egne tømrere har leveret en finish i topklasse og udbedret de sidste detaljer til perfektion.
Vi er vildt tilfredse med, at vi valgte at renovere frem for at rive alt ned. Det kan varmt anbefales!

19 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service og flot resultat.

Super fin service fra opmåling og information til montering og færdiggørelse af min køkken renovering (ny bordplade og nye fronter). Hurtigt, nemt og virkelig fint resultat som jeg er meget tilfreds med.

26 maart 2026

Hej Paul
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra opmåling til færdigt resultat. Jeg er især glad for, at både Claus og Jan har levet op til dine forventninger – Jeg giver selvfølgelig din ros videre til dem begge. Jeg håber at du vil nyde dit køkken i mange år frem.

Tak fordi du valgte os til opgaven!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen så flot et arbejde

Simpelthen så flot et arbejde. Køkkenet er som nyt!

16 maart 2026

Hej Kristina
Tusind tak for de pæne ord! 😊

Det er dejligt at høre, at du er så glad for dit køkken, og at arbejdet lever op til dine forventninger. Jeg er glade for, at resultatet blev, som du ønskede – jeg giver selvfølgelig din ros videre til Claus og Jan, som har stået for renoveringen.
Jeg håber at du vil nyde dit køkken i mange år frem.

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde, vores køkken er blevet som nyt. Alt fra kundebesøg til udførelse har bare virket upåklageligt. Stor anbefaling herfra

9 maart 2026

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at du er tilfreds med resultatet og føler at du har fået et nyt køkken. Jeg giver selvfølgelig dine roser videre til Henrik og Claus. Jeg håber at du vil nyde dit nye køkken i mange år frem.
De bedste hilsner
Frank

Nye køkkenlåger

Frøsø var hurtige, imødekommende og præcise, da jeg tog kontakt. De besøgte os og præsenterede de forskellige muligheder for udskiftning af låger og facader i vores køkken og var hurtige til at måde op og give et tilbud. Levering tog nogle uger, men det var ikke mere end forventeligt. Installeringen gik fint. Der manglede lidt, men det vil de ordne efterfølgende. Der har været god kommunikation og vi er glade for produktet.

19 januari 2026

Hej Henrik
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at du er tilfreds med resultatet, samtidig bemærker jeg også at du synes vi var hurtige, imødekommende og præcise. Desværre var der lidt mangler, som vi udbedrer hurtigst muligt. Tak for din bemærkning omkring vores kommunikation. Den glæder mig meget samt at det også er noget vi gør meget ud af. Jeg håber at i vil nyde jeres køkken i mange år frem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og pertenlig tømmer fin…

Rigtig god og pertenlig tømmer fin opfølning fra frøsø kan ikke sætte en finger på noget som helst kan varmt anbefales

15 januari 2026

Hej Ib
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den glæder os meget. Jeg bemærker specielt din tilfredshed med montøren, men også at du er meget tilfreds med hele forløbet. Samtidig glæder jeg mig også over at du vil anbefale os fremover. Jeg håber at du nyde dit køkken i mange år frem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

manglende skab åbningsfunktion

fine låger og skabe dog virker push løsningen ikke på det ene sæt højskabe. Det har indtil videre ikke været muligt at finde løsning med sælger.

19 augustus 2025

Hej Charlotte
Tak for din anmeldelse. Den er jeg bestemt ikke enig i. Vi har monteret din bestilling d. 29.05.2025, hvor der ingen fejl og mangler var. Vi monterede din ordre indenfor den tidsramme der var givet dig. Desværre havde du ikke forberedt det som du skulle, således at vi kunne montere din bestilling. I stedet tog montøren beslutningen om at fjerne det som ikke var blevet fjernet, så han kunne komme i gang med sit arbejde. Dette har vi ikke taget betaling for. Her fik vi ingen anmeldelse fra dig. Tirsdag i sidste uge fandt jeg ud af at du havde fået installeret nyt køleskab og kunne nu ikke bruge det push 2 open system som vi havde installeret. Skal du have push 2 open på dine hvidevarer skal vi først finde ud af hvilken løsning du skal have. Det har taget nogle dage. Mens jeg arbejder med sagen får jeg så denne anmeldelse.

Meget dygtig og kompetent ♻️

Mit køkken og badeværelse har fået en smuk og praktisk opgradering med Frøsø Køkkenfornyelse. Super god service og rådgivning fra første kontakt til færdigt arbejde – meget dygtig og kompetent. Og det føles godt at kun forny de synlige fronter og bordplade uden at udskifte alt ♻️ Jeg er virkelig glade for resultatet. De varmeste anbefalinger herfra!

19 december 2025

Hej Christina
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig at du er tilfreds med med hele forløbet. Jeg bemærker også at du fremhæver vores service og rådgivning. Jeg giver selvfølgelig dine roser videre. Jeg vil håbe at du vil nyde dit køkken i mange år frem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt fantastisk god oplevelse.

En helt fantastisk god oplevelse.
En meget grundig og dygtig montør, der stille og roligt, lavedede sit arbejde til topkarakter, og efterfølgende ryddede op og fejede efter sig, så køkkenet så ny og flot ud.
Èn dag og det hele var færdigt.
Tusinde tak for et flot køkken på en dag.
Kan varmt anbefales

9 januari 2026

Hej Gurli
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at du er tilfreds med resultatet. Jeg glæder mig over, at din oplevelse med os har været god hele vejen igennem forløbet. Jeg giver selvfølgelig dine roser videre til Claus og Jan. Vi håber alle, at du vil nyde din køkkenrenovering i mange år frem.

En positiv oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Frøsø Køkken i forbindelse med min køkkenfornyelse. Frank, ejeren, stod for opmåling og rådgivning og havde et godt øje for køkkenets udtryk og helhed. Resultatet blev både pænt og funktionelt. Henrik stod for monteringen, som blev udført omhyggeligt og professionelt. Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Frøsø Køkken.

5 januari 2026

Hej Lena
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at du har været glad for montørens arbejde og hans professionelle tilgang til sit arbejde samt mit arbejde omkring rådgivning og opmåling. Jeg er glad for at din oplevelse har været positiv omkring dit køkken projekt. Jeg håber at du vil nyde dit nye køkken i mange år frem.

Udskiftning af låger

Vi valgte udskiftning af låger og skuffer i stedet for den store tur med helt nyt køkken. Det var et godt valg, vores køkken fremstår som nyt til en brøkdel af prisen for helt nyt køkken. Hele forløbet fra tilbud til færdiggørelse var perfekt, selve arbejdet blev omhyggeligt udført af Jan, der ordnede det hele på 6 timer, imponerende.

15 december 2025

Hej bruger.
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at du er tilfreds med hele forløbet. Jeg er specielt glad for at i er tilfreds med vores montør Jan. Jeg giver meget gerne dine roser videre til ham. Jeg håber at i vil nyde jeres køkken i mange år frem.

Fint forløb og resultat

Fint forløb og resultat. Vi fik nye fronter i køkkenet og det er blevet som et helt nyt køkken.
Det tog 1 dag at montere og vi er fuldt tilfredse med udførslen og resultatet.

3 december 2025

Hej Brigitte
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du er tilfreds med forløbet samt resultatet. Jeg håber at i vil nyde køkkenet i mange år frem.

Nyt køkken med renovering

Frøsø Køkkenfornyelse tryllede vores 25 års gamle køkken om til et sprit nyt med renovering/nye låger og fronter. Så flot, vi er virkelig glade for det. Prisen var som aftalt, de kom som aftalt og skiftede det vi havde aftalt. De var grundige til opmåling og da de renoverede. Ryddede fint op efter sig. Alt var perfekt og nu har vi det flotteste køkken. Tak Frøsø :-)

1 december 2025

Hej Pernille
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den glæder os meget. Vi tilstræber alle hver dag for at vores aftaler overholdes. Dejligt at du har været tilfreds med montøren og konsulenten. Jeg håber, at i vil nyde jeres køkken i mange år frem.

køkken med god samvittighed

Jeg fik et godt, smukt køkken med genbrug af det meste af det eksisterende og et minimum af nyt. De kom og handlede - på 1½ dag var det opsat og alt blev ryddet op. Jeg er ovenud tilfreds - med køkkenet, håndværket, service og prisen. vh Ingrid

28 november 2025

Hej Ingrid
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi super glade for. Det glæder os meget at du er tilfreds med forløbet, service og at du også fandt prisen attraktiv. Jeg håber at du vil nyde dit nye køkken i mange år frem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt firma og køkkenet blev så flot!

Vores køkken er blevet så flot. På trods af lidt bøvl med bordpladen blev alt håndteret super og meget professionelt.
Jeg kan varmt anbefale Frøsø.

16 oktober 2025

Hej Gitte
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg beklager at bordpladen blev skadet, men trods alt dejligt at den kom hurtigt frem så vi kun blev forsinket et par dage. Jeg håber at du vil nyde dit køkken i mange år frem.

Nye køkkenlåger - super service

Frøsø får de bedste anbefalinger herfra. Claus stod for opmålingen, en masse farver og muligheder, havde fin tid til at gennemtænke muligheder, så tak til Claus.
Jan stod for monteringen af mine køkkenlågen - han er meget dygtig og kompetent - ryddede pænt op efter sig. Har intet at beklage, kun lidt lang leveringstid, men det var oplyst fra start, så intet kritisk herfra.

13 oktober 2025

Kære Merete
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at du er tilfreds med resultatet samt med konsulenten og montøren. Den lidt lange leveringstid skyldes større ordre tilgang, men som du skriver blev du informeret herom ved indgåelse af kontrakten. Jeg håber at du vil nyde dit køkken i mange år frem.

Nye køkkenlåger

Vi har netop fået skiftet køkkenlåger hos Frøsø Køkkenfornyelse. Processen har været upåklagelig og resultatet super flot.

7 oktober 2025

Kære Liselotte
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at du er tilfreds med resultatet. Jeg glæder mig særligt over at du har været glad for processen. Jeg håber at du vil nyde dit køkken i mange år frem.

Super oplevelse med Frøsø Køkkenfornyelse

Vi har fået moderniseret vores køkken med nye låger fra Frøsø Køkkenfornyelse, og vi er utroligt tilfredse med hele forløbet. Fra start til slut har håndteringen været professionel, og den lovede tidsplan blev nøje overholdt. Resultatet er virkelig flot, og det har givet vores køkken et helt nyt liv.

Ligeledes en stor ros til Jan, som stod for monteringen. Han var yderst professionel, effektiv og sørgede for, at alt blev færdigt til tiden – en rigtig dygtig håndværker!

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Frøsø Køkkenfornyelse. En stor succes for os som kunde!

28 augustus 2025

Kære Torben
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at i er meget tilfreds med forløbet samt resultatet. Jeg er super glad for at i har været tilfreds med Jan om hvor effektiv og dygtig han har været hos jer. Vi håber at i vil nyde jeres køkken i mange år frem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God proces og flotte låger

God proces og flotte låger. Da en af lågerne røg af hængslet få mdr efter opsætning, sendte de en ud for at fikse det. Meget ukompliceret og anbefalelsesværdigt firma👍🏻

1 juni 2025

Kære Katrine
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at i har været glade for processen omkring jeres køkken. Desværre kan ting ske engang imellem. Derfor er det også vores opgave at reagere så hurtigt som muligt. Så det er også dejlig at blive rost for denne proces. Jeg håber at i vil nyde jeres køkken i mange år frem.
Frank Foldager

Lees meer over geverifieerde reviews.