Dette er ren svindel
Dette er ren svindel. Det er IKKE en stakkel der er ved at lukke sin forretning, men bare skrammel fra Kina. Jeg skrev at jeg fortrød mit køb og bad om en bekræftelse, men den fik jeg aldrig - men jeg fik deres dårlige varer.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Deres tøj er ok, men de har ingen forståelse for kundepleje.
Super hurtig, venlig og professionel kundeservice. Så jeg føler mig tryg ved at bruge lidt extra penge på tøj når jeg ved at problemet bliver løst hurtigt skulle der være noget galt.
Har købt deres baby boots.
Det var dog den værste gang l… ja undskyld mit sprog.
De kan jo overhovedet ikke sidde på en babyfod. Med mindre den har tæer i begge ender.
Måske lidt vildt at tage 250,- for noget fuldstændig ubrugeligt.
Gad godt se hvilke babyfødder de passer på….!
Super fin service. Sendte uden diskussion og hurtigt en ny nederdel, da den anden havde en fejl.
Har købt uld tøjet igennem 4 år gennem andre hjemmesider, og det er kvalitet, som er svær at slide op, det kradser absolut ikke, farvene og formen holder tilmed.
Jeg har haft dårlig erfaring med forsøg på to køb via fub.dk, men har nu snakket med dem og de vil nu ændre lidt i proceduren for kundens skyld. Dejligt med en hjemmeside der lytter, hjælper og som er til at tale med. Jeg glæder mig til endelig snart, at være indehaver af et stykke uld til mig selv.