Funchal Drive - Funchal Aeroporto Reviews 216

TrustScore 3 uit 5

3,1

Rua do Cano 42A, 9100-101 Santa Cruz, Madeira, PT

Bij aankomst op de luchthaven was het even moeilijk om telefonisch contact te leggen wegens mogelijk te druk, maar wij zijn heel goed geholpen geweest. Men hield zich ook aan de gemaakte afspraken en... Toon meer

Zeer vriendelijke medewerker en keurig op tijd. De auto voldeed aan onze verwachtingen en de borg was al teruggestort voor het einde van het huurtermijn. Echte aanrader!

1. Autoverhuur

A Funchal Drive é uma empresa de aluguer de viaturas dedicada a oferecer um serviço simples, transparente e de confiança. Com uma frota moderna e diversificada, preparada para responder a diferentes necessidades e orçamentos, destaca-se pelo atendimento personalizado, pela qualidade do serviço e pela proximidade com cada cliente. Se procura conforto, segurança e uma experiência de aluguer sem complicações, a Funchal Drive é uma opção prática, eficiente e confiável. ✅🌍

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bij aankomst op de luchthaven was het…

Men hield zich ook aan de gemaakte afspraken en het personeel was steeds vriendelijk en gaf ook steeds een duidelijk antwoord.

7 juni 2026

Easy booking process and quick service

Easy booking process and quick service
Friendly staff

25 mei 2026

Dear Kuijper,

Thank you very much for your kind feedback.

We are happy to hear that you found the booking process easy and our service quick, and that our staff made you feel well attended. Your satisfaction is very important to us.

We hope to welcome you again in the future!

Best regards,
Funchal Drive Team

Prima verhuurbedrijf, enkele kleine aandachtspunten

vriendelijk personeel. Wel op enige rijafstand (5 minuten) van het vliegveld, zeker als er meerdere mensen staan te wachten kost het je snel een half uur bij ophalen en vertrek. Tanken voor het terugbrengen is ook tijdrovend, omdat het tankstation zo druk is met huurauto's die allemaal daar tanken voor inleveren. Ik zou adviseren een tankstation eerder te stoppen om dit te voorkomen. Verder is er een semi-verplichte schoonmaak toeslag, 12,50 als je het vooraf al afneemt en 25 euro als ze achter vinden dat het nodig is (waarbij ik vermoed dat dit al snel zo is, daarom eigenlijk gevoelsmatig weinig keuze en ken ik ook niet van vele andere verhuurbedrijven).

3 mei 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij zijn blij te horen dat u ons personeel vriendelijk vond en wij waarderen uw opmerkingen over de ophaallocatie, het tanken en de optionele schoonmaakservice.
Uw opmerkingen zijn waardevol en zullen worden meegenomen in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Funchal Drive Team

Duidelik in verzekering en het halen en…

Duidelik in verzekering en het halen en brengen naar de luchthaven.
Auto schoon.
Jekiest om hem te laten wassen bij inlevering 12.50 euro.
Je mag het ook zelf doen zodat hij schoon is voor de volgende gast.
Dichtbij vliegveld.

2 mei 2026

Geachte Ernst,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij zijn blij te horen dat u tevreden was met de duidelijkheid van de verzekering, de luchthaventransferservice en de netheid van het voertuig.

Wij waarderen ook uw begrip met betrekking tot de optionele schoonmaakservice.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Good service

Good service. Nice people

23 april 2026

Dear Jeroen,

Thank you very much for your comment!
We are very pleased to know that you appreciated our service and our friendly team.
We hope to welcome you again soon.

Kind Regards,

Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel, makkelijk contact via WhatsApp

3 april 2026

Geachte Westdijk,

Hartelijk dank voor uw reactie en uw positieve beoordeling.

We zijn zeer blij om te horen dat u onze service heeft gewaardeerd en dat u de vriendelijkheid van ons team en het gemakkelijke contact via WhatsApp heeft benadrukt.

Het is altijd een plezier om onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden.

We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen.

Funchal Drive Team

Onze vlucht was 12 uur vertraagd…

Onze vlucht was 12 uur vertraagd waardoor we onze auto niet 's ochtends op konden halen. Hierover was contact geweest en het koste ons 35.- vanwege het late ophalen van de auto. Bij het ophalen 's avonds van de auto wilde ze ons naast de afgesproken 35.- ook nog eens 133.- laten betalen omdat we de auto 12 uur later ophaalde met als reden dat de huurovereenkomst vervalt als je niet binnen 2 uur van de oorspronkelijk afgesproken tijd je de auto ophaalt. Bijzonder als de volledige huursom al betaald is en er 35.- is afgesproken voor het later ophalen. Daarnaast werd ons ook gevraagd om 12.50 te betalen voor schoonmaakkosten. Na contact met Sunnycars verviel de 133.- en de 12.50 konden we bij inleveren betalen iets wat uiteindelijk ook niet betaald hoefde te worden.

9 april 2026

Geachte Ted,

Hartelijk dank voor uw feedback en onze oprechte excuses voor de beschreven situatie.

Wij begrijpen volledig de impact van een dergelijke vluchtvertraging en het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Wij streven er altijd naar om met maximale transparantie te handelen en passende oplossingen te vinden voor onze klanten, vooral in onvoorziene omstandigheden zoals deze.

Met betrekking tot de genoemde kosten danken wij u voor uw toelichting en zijn wij blij te vernemen dat de situatie is opgelost.

Wij betreuren het eventuele ongemak tijdens het ophalen van het voertuig en zullen dit intern evalueren om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Funchal Drive Team

Prima auto voor een goed prijs.

Prima auto voor een goed prijs.
We moesten bij aankomst wel een half uurwachten op de Shuttledienst van het vliegveld naar de autoverhuur. Op de terugweg ging dit wel prima. We werden direct gebracht. Auto gehuurd via Sunny cars. Dit ging verder allemaal prima. Bij het brengen van de auto kon in de sleutels afgeven en dat was het.

12 april 2026

Sehr geehrter Koos,

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Es freut uns, dass Sie das Fahrzeug als gutes Preis-Leistungs-Verhältnis empfunden haben und der Mietprozess insgesamt gut verlaufen ist. Wir entschuldigen uns für die Wartezeit bei der Ankunft, freuen uns jedoch, dass der Rücktransfer und die Rückgabe schnell und unkompliziert waren.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,

Very friendly employees

Very friendly employees, a great car (Volkswagen T-cross).
Good service!😃

23 maart 2026

Dear Paul,

Thank you very much for your feedback!
We’re delighted to hear that you enjoyed the friendly service and your Volkswagen T-Cross.

We truly appreciate your kind words!

We hope to have the pleasure of serving you again.

Kind Regards
Funchal Drive Team

Reviews in alle talen tonen. (216 reviews)