Bedrijfsgegevens

3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Natuurvoedingswinkel
  5. Biologische winkel

Geschreven door het bedrijf

Functional Future er en dansk virksomhed grundlagt i 2016 af to barndomsvenner med en fælles mission: at gøre op med ugennemsigtighed og middelmådighed i fødevarebranchen. Vi sælger funktionelle fødevarer, herunder bone broth, kollagenpulver, ingefærshots og organ-kapsler, alle lavet på økologiske og biodynamiske råvarer fra nordisk og græsfodret kvæg. Vores produkter er forarbejdet minimalt, så det naturen allerede har skabt, forbliver intakt. Alle produkter er 3. parts testet for at sikre renhed og transparens. Vi tilbyder abonnement med rabat og sender hurtigt fra vores lager i Herlev.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frederik har været så sød og hjælpsom

Frederik har været så sød og meget hjælpsom, hele vejen igennem. Han har pænt besvaret alle mine spørgsmål.

Han er sød og meget professionel til at forklare om de forskellige produkter✨

Jeg har købt Bone Matrix, Bone Broth Kollagen i pille form, også deres to shots flasker med ingefær/gurkemeje og ingefær/gurkemeje/spirulina.

Jeg glæder mig meget til at se, om det virker
✨💃🏼✨

✨Jeg elsker alt ved deres koncept✨
Deres omtanke på alt, fremstillingen, Økologien, den højeste kvalitet, græs fodret Økologiske køer, fuldt sporbare økologiske råvare osv.✨❤️✨

Bare der fortjener de mere end 5 stjerner
🌟 🌟🌟🌟🌟

9 april 2026

Super

Jeg havde egenligt købt en juicer, og var igang med mine egne shots, men kan godt mærke jeg må spare min tid...Så jeg gik igang med at finde alternativ, og bestille så advanced shots og yes de kradser, men jeg vender retur og får oprettet abonnement og tør nu også købe flere af de lokkende sager I har! :)
Tak og god jul og hurtigt forsendelse.

9 december 2025

Hej Marie Louise,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide vores avancerede shot :).

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intet mindre end fantastisk service og…

Intet mindre end fantastisk service og fantastiske produkter. Min hud har aldrig set pænere ud. Den stråler af vitalitet. Jeg er kæmpe fan af jeres Calcium matrix og ikke mindst okselever og bonebroth, disse tre produkter har givet mig min ungdommelige glød tilbage ✨️✨️✨️✨️✨️

29 oktober 2025

Hej Malene,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du er fan af vores produkter, og at du føler at det gør en forskel :).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var en beskadiget vare i min ordre

Der var en beskadiget vare i min ordre. Jeg sendte en mail og fik en mere end passende kompensation og superhurtigt svar. Er meget tilfreds.

Derudover er det nogle virkelig gode produkter, og jeg føler at de gør en mærkbar forskel for mit velvære, mit immunforsvar og min urene hud. Jeg blev inspireret til at købe via nogle af mine yndlingsinfluencere, og jeg har på ingen måder fortrudt (selvom jeg var lidt tøvende først grundet prisen)

19 september 2025

Hej Sarah,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du syntes godt om vores service, og at du kan lide vores produkter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er superglad for min første…

Jeg er superglad for min første levering af økologisk bone broth kollagen 🙏 Endelig et økologisk alternativ til de mange kollagenprodukter på markedet – det betyder meget for mig, da jeg altid vælger økologi i mine fødevarer.

Inden købet fik jeg desuden rigtig god service af Frederik, der forklarede abonnements-setup og gav mig nyttig information om produktet. Det gav en tryg og professionel oplevelse.

Broth’en opløses nemt uden klumper i lidt kogende vand, der afkøles lidt + piskeris = perfekt resultat). Kan varmt anbefales!

18 augustus 2025

Hej Karoline,

Tak for de varme ord, og for at du delte din erfaring så detaljeret. Økologi er et bevidst valg for os, så det betyder meget at høre, at det også er et prioritet for dig.

Godt at vide at tip'et med piskeris virker, det er faktisk den bedste måde at få det opløst helt glat på 🙏

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.