Mooi aangelegd klimbos, met veel verschillende uitdagingen. Zoon en manlief hebben zich prima vermaakt! Begeleiding is ook prima, uitleg is duidelijk.
Super ervaring voor de kids! Een groepje enthousiaste stuiterballen van ong 9 jaar oud, sommigen hadden al eens geklommen voor anderen was het nieuw. Het spel element met de bananen zoeken, de schatki... Toon meer
Namens onze school wil ik Fun Forest bedanken voor de spannende en enerverende ervaring voor onze leerlingen. -Prima ontvangst -duidelijke uitleg -alles volgens afspraak -Goede afhandeling m.b.t... Toon meer
Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.
Verlengde Trappistenweg 35, 5932 NB, Tegelen, Limburg, Nederland
- 0883697000
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Op een warme dag
Op een warme dag, de koelte tussen de bomen op zoeken met een leuke activiteit voor jong en oud. We werden vriendelijk en goed geholpen. Zonder klim ervaring, een heel leuk parcours kunnen doen. Echt een aanrader voor gezinnen.

Antwoord van Klimpark Fun Forest - Venlo
geweldig onderdeel van ons kamp
Het klimbos waren we tijdens ons kamp al meerdere voorbij gelopen en de kinderen hadden het uiteraard gezien. Hoe mooi was het om dan halverwege het kamp dan toch ineens daar langs te gaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en daarna konden we gaan klimmen. Wat een feest voor zowel de kinderen als leidingen hebben genoten van de verschillende niveaus. Een aanrader.
Mijn dochter van 5 heeft hier geklommen…
Mijn dochter van 5 heeft hier geklommen en vond het fantastisch. Nadat ze eerst parcours 1 twee keer had gedaan zeiden de rode helmen dat ze parcours 2 wel aan zou kunnen. Met af en toe wat hulp deed we dit met veel plezier en na afloop werd ze verrast met een diploma. Kortom, goede begeleiding, leuk parcours.
Heel erg leuk gehad
Heel erg leuk gehad, prachtige routes! En begeleiding allemaal even aardig. De een wel wat kundiger dan de ander, maar iedereen moet het leren toch?
Een mooi park met veel mogelijkheden
Een mooi park met veel mogelijkheden, en leuke hulptroepen ( de rode helmen ).

Antwoord van Klimpark Fun Forest - Venlo
De kinderen hebben heel hard genoten…
De kinderen hebben heel hard genoten van hun avontuur voor die die niet klimmen zou er was meer zitplaatsen mogen zijn maar het belangrijkste is dat de kids het super tof vonden

Antwoord van Klimpark Fun Forest - Venlo
Leuk dag met de familie gehad
Leuk dag met de familie gehad. Mooie parcoursen, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Voor herhaling vatbaar!

Antwoord van Klimpark Fun Forest - Venlo
We hebben het heel leuk gehad
We hebben het heel leuk gehad, parcoursen waren goed en enkele ook spannend. Er liep veel personeel rond om te helpen waar het nodig was. Top dag.

Leuk en uitdagend klimparcoers
Leuk en uitdagend klimparcoers. Wij zijn in de ochtend van 10:00 tot 13:00 wezen klimmen. Wij bezochten dit park voor het eerst. Wij waren in Limburg op vakantie. In deze tijd hebben wij ons geen moment verveelt. Het was redelijk rustig waardoor wij niet hoefden te wachten op mensen voor ons in het parcour. De instructies waren duidelijk en goed door een vriendelijke instructeur gegeven. Al met al een mooie ochtend gehad.
superleuke ochtend gehad
superleuke ochtend gehad. moeten we vaker doen want merken toch dat met ouder worden, er meer angst komt. En door dit meer te gaan doen, kunnen we dat misschien voorkomen.
Prettige ervaring
Prettige ervaring. Goede begeleiding. Zeer oplettend. Uitdagend park.

Erg leuk klimbos
Erg leuk klimbos, voor ieder wat, jammer dat er net 2 uitdagende banen in onderhoud waren. Toch leuk gehad, fijn en vriendelijke medewerkers

Antwoord van Klimpark Fun Forest - Venlo
Zeer leuke ochtend gehad met onze…
Zeer leuke ochtend gehad met onze scouting groep. Goede en duidelijke instructies op de dag zelf en vooraf ook zeer vriendelijk te woord gestaan met hulp bij het plannen. Eigenlijk geen negatieve punten te vermelden. (Met verenigingen is het mogelijk om korting te krijgen).
Leuk uitstapje voor jong en oud
We hebben een super leuke middag gehad. Genoeg uitdaging voor jong en oud, ervaren of onervaren. Leuk dat je tussendoor even lekker iets te drinken of eten kunt halen.