Furnicher Reviews

9.810

4,6

Zéér mooie en kwalitatieve kwaliteit prijs. Ook heel snelle levering en correct op de hoogte gebracht wanneer de levering zou plaatsvinden.

Had zelf verkeerde besteld, namelijk stoel op pootjes ipv met wielen. Werd door de klantenservice keurig opgelost. Kreeg ook nog een mens aan de lijn ipv een call/chatbot. Hier kunnen grote Nederlands... Toon meer

Beste, ik heb een prachtige witte bureaustoel bij jullie gekozen. Hij zit heel makkelijk en is zeer goed afgewerkt. Pure klasse! De stoel was ook heel degelijk en zorgzaam ingepakt. Toen wist ik al,... Toon meer

Ik had 6 stoelen gekocht. Ik had gekeken naar de afmetingen en de omschrijving. Nadat de levering was aangekomen bleek 1)2 kartonnen dozen beschadigd (gelukkig niets aan de stoelen) 2) De afmetingen v... Toon meer

1. #26 van de 98 beste bedrijven in Meubelwinkel
  2. #2 van de 4 beste bedrijven in Horecameubilair winkel
  3. #10 van de 36 beste bedrijven in Slaapkamermeubilair winkel
  4. #9 van de 32 beste bedrijven in Meubelaccessoires
  5. #2 van de 6 beste bedrijven in Meubelgroothandel
  6. #8 van de 17 beste bedrijven in Kantoormeubilair winkel

We are an Amsterdam-based furniture brand, with a focus on fresh design, quality and sustainability. Our furniture are timeless, crafted using the best quality materials and made to last. We empower interior spaces to be very best to give us comfort when they need it. This is what makes us different from our competitors: Passion for interior design and furniture High quality items with 2 years warranty Free shipping across EU 80% of items dispatched same day Environmentally conscious mindset 5 Star TrustPilot reviews

Our promises to you

1000+ items in stock, shipped out same day
We are an eclectic collection of designs that you can make your space, unique. Every piece of furniture and home decor has been designed to make your space more alive.
Pay after delivery with Klarna or Mondu (b2b)
Pay as you like with us. You can pay upfront with your preferred payment method or after delivery with Klarna. For B2B customers, we offer to pay within 15 or 30 days after delivery with Mondu.
Join our Trade program
For professionals like architects, interior designers, real estate developers, restaurants & bars we offer bespoke products & discount for your project.

Uitstekend

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(9.810)

567 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een aanrader!

Een duidelijke en gebruiksvriendelijke website - zeer interessante prijzen - de klantenservice is outstanding: vrijwel een onmiddellijke reactie op een fout in de facturering gevolgd door rechtzetting en een daaropvolgend bericht van het bedrijf met verontschuldigingen

19 februari 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u onze website duidelijk en gebruiksvriendelijk vindt en dat onze prijzen u aanspreken. Uw compliment over onze klantenservice waarderen wij bijzonder – zeker omdat het ging om een fout in de facturering die snel kon worden rechtgezet. Transparantie en snelle opvolging vinden wij erg belangrijk.

Dank u wel voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. We helpen u graag opnieuw in de toekomst.

Het Furnicher Team

Bureaustoel besteld in de stijl van de…

Bureaustoel besteld in de stijl van de Eames design stoelen, en voorlopig erg tevreden van, voor een fractie van de prijs

18 februari 2026

Beste Zjef,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bureaustoel en dat deze qua stijl en comfort aan uw verwachtingen voldoet – zeker gezien de prijs-kwaliteitverhouding. Dat is precies waar wij naar streven.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Furnicher en veel plezier met uw stoel.

Geen levering

Geen levering, terugbetaling?

9 februari 2026

Beste Marc,

Dank u voor uw bericht.

Wij hebben de zending nagekeken en kunnen bevestigen dat het pakket door DPD retour is gestuurd naar ons magazijn, om een voor ons onbekende reden. U kunt dit ook zien via de tracking:

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering niet aankomt. Wij hadden hierover ook al contact en uiteraard had u ons rechtstreeks kunnen laten weten dat u in plaats van herlevering een terugbetaling wenste.

Om dit correct af te handelen, hebben wij uw bestelling inmiddels volledig terugbetaald. Het bedrag wordt via de oorspronkelijke betaalmethode teruggestort en zal, afhankelijk van uw bank, binnen enkele werkdagen zichtbaar zijn.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Het Furnicher Team

Goede producten, vlot bestel proces en levering.

Bestel proces ging vlot en levering was zeer snel. Product werd geleverd zonder beschadiging. Goed product, wat voldeed aan mijn verwachting.

13 februari 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat het bestelproces vlot verliep, de levering zeer snel was en het product zonder beschadiging is aangekomen. Mooi dat het volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Furnicher. We helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Het Furnicher Team

snel verstuurd en prima geholpen toen…

snel verstuurd en prima geholpen toen ik een vraag had mbt de levering

9 februari 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat uw bestelling snel is verstuurd en dat u goed geholpen bent bij uw vraag over de levering. Service en duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Furnicher en graag tot een volgende keer.

Het Furnicher Team

Goede telefonische uitleg levering van prima product

Goede telefonische uitleg. Zeer snelle levering en vergaderstoel monteo van zeer hoge kwaliteit en zelf eenvoudig in elkaar te zetten

28 januari 2026

Beste JPJ van Muijen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de telefonische uitleg, de zeer snelle levering en de hoge kwaliteit van de Monteo vergaderstoel. Goed om te lezen dat de montage eenvoudig verliep en het product aan uw verwachtingen voldoet.

Het Furnicher Team

“Uitstekende bureaustoel voor een scherpe prijs – een echte aanrader!”

We hebben recent een bureaustoel aangekocht en zijn enorm tevreden over onze keuze. De prijs was helemaal niet duur, zeker in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
De stoel zit heel comfortabel, biedt goede ondersteuning en ziet er bovendien stijlvol en modern uit. Ook de snelle levering door de verkoper was een aangename verrassing. Alles verliep vlot en zonder problemen.
Kortom: een aanrader voor wie op zoek is naar een kwalitatieve bureaustoel zonder een fortuin uit te geven!

21 januari 2026

Beste Niels,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw bureaustoel en dat zowel het comfort, de ondersteuning als het design aan uw verwachtingen voldoen. Ook uw compliment over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering waarderen wij enorm.

Dank u wel voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. Wij wensen u veel plezier en comfort met uw bureaustoel en staan uiteraard graag voor u klaar bij een volgende bestelling.

Het Furnicher Team

Prachtig product en kwaliteit !

Mijn ervaring is, wat je besteld, komen ze na en er is een heel kort traject om het thuis te mogen ontvangen

23 januari 2026

Beste J.A. Oosterling,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van het product en dat alles is geleverd zoals besteld, met een snelle levering tot bij u thuis. Dat is precies waar wij bij Furnicher naar streven.

Het Furnicher Team

non-levering bureaustoel - een continue storie

Oorspronkelijke review dd 24 jan. 2026
Na aankoop bevestiging in nov. 2025 nog steeds geen aflevering. Wel wat inadequate mailtjes ontvangen. Laatste bericht was dat er in januari 2026 zou worden geleverd.
Het is nu 24 januari 2026, en nog niets geleverd noch enige info wanneer dan eindelijk wel.

Wel wekelijkse mails met aanbiedingen met kortingen en gratis verzendingen. Waarschijnlijk houdt gratis in dat er niet wordt afgeleverd.

26 jan. 2026 Additionele informatie op verzoek van Trustpilot
Het betreft order met nummer 10104905.
Bestelling gedaan en bevestigd op 5 november 2025.
Drie keer een onzinnige email met een gewijzigde leveringsdatum. (laatste verstrekte leveringsdatum : 5 januari 2026).
Op 19.12.2025 een email gezonden aan Furnicher waarin ik mijn ontevredenheid uitte over het blijvend vooruitschuiven van de leverdatum en de slechte inhoudelijke informatie.. En ook mijn bezwaar tegen hun infantiele berichtjes.
Kopie van mijn email dd 19.12.25 kan ik u desgewenst toezenden.
Geen antwoord op mijn email gekregen. Ook leverdatum 5 januari 2026 niets ontvangen. Ook geen bericht, tracking info. Niets, niks, nada, nul!
Sinds december 2025 niets meer gehoord van Furnicher.
Wel doorlopende bull shit emails met aanbiedingen, kortingen ed. van wege sale etc. Alles met vermelding van een snelle en gratis levering!! Een gotspe dus.

Ik ben helemaal klaar met deze toko.
Het is een onbetrouwbare leverancier. De feedback van teveel andere klanten over met name bureaustoelen is negatief. Het is hetzelfde verhaal, niet leveren, een en al onduidelijkheid en niet de waarheid zeggen.
De inmiddels ontvangen reactie van de klantenservice
van F. kent een hoog bla bla gehalte. Heb dat al voorbij zien komen bij andere gedupeerde klanten. Inhoudelijk gaan ze voorbij aan waar Furnicher ernstig tekort schiet. Het bedrijf is oneerlijk, ze suggereren dat er wordt geleverd, maar verbloemen dat er problemen zijn. En nog veel erger, dat ze ook in 2024 en 2025 deze dezelfde problemen hadden. Oprechte excuses lijken wel klantgericht, maar zijn wezenlijk een schaamlap voor het weten dat zij de klant bedriegen en voorliegen.
F. heeft mij inmiddels, en opeens, een track en trace informatie gegeven. De stoel is gearriveerd in het locale depot. Maar wat zegt me dat? Wanneer zal hij echt worden afgeleverd? Dat zou een correcte afd. klantenservice mij al lang hebben laten weten. Tevens de telefoon hebben gepakt om met mij als klant te overleggen.
Ik kan dingen begrijpen, accepteer dat soms iets anders loopt dan gewenst. Maar ik accepteer niet willens en weten te worden te worden gepiepeld.
Levering kan zo maar 5 maanden of langer duren. En zij ,F. , zullen de handen wel wassen in onschuld want het ligt niet aan hun maar aan de vervoerder DPD. En die had kennelijk, ook in 2024 en 2025 ook al logistieke problemen. En daarmee is het niet meer het probleem van Furnicher. Dat vinden zij gegarandeerd. Schande dus, en een bedrijf onwaardig.
Kortom, allemaal geen ervaring om ooit nog zaken te willen doen met Furnicher.

Als ik niet deze week verneem dat de gekochte stoel nog in januari 2026 wordt afgeleverd, zal ik het traject 'ongedaan maken van de koop' in gang zetten. Gelukkig heb ik daartoe de mogelijkheden.

Al met al een bedroevend verhaal.

24 januari 2026

Beste Alex,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij begrijpen uw frustratie over de vertraging en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Uw bestelling met ordernummer 10104905 is inmiddels verzonden en onderweg naar het opgegeven afleveradres. De levering wordt uitgevoerd door DPD en kan op dit moment online worden gevolgd via onderstaande trackinglink:

Track & trace nummer: 0104 5258 6743 22 A

De vertraging is het gevolg geweest van een opeenstapeling van logistieke omstandigheden, waarvoor wij u nogmaals onze excuses aanbieden. Wij begrijpen dat onze marketingmails in deze context als ongepast kunnen zijn ervaren en nemen uw feedback hierin serieus.

Mocht u na ontvangst nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan kunt u ons rechtstreeks per e-mail contacteren. Wij helpen u graag verder.

Furnicher – Customer Support

Top product en snelle levering!

Snelle levering en een heel mooi product ontvangen! Zeer tevreden over onze nieuwe stoel.

17 januari 2026

Beste T.,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u zo tevreden bent met uw nieuwe stoel. We wensen u er veel plezier van en danken u voor het vertrouwen in Furnicher.

Het Furnicher Team

Zeer tevreden, aan te raden.

Zeer tevreden! Correcte snelle levering. Zeker aan te raden.

22 januari 2026

Beste Sam,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en dat de levering correct en snel is verlopen. Bedankt voor uw aanbeveling en voor het vertrouwen in Furnicher.

Top!

Ontzettend snelle levering. Goed verpakt. Prachtige stoelen voor een goede prijs.

5 januari 2026

Beste Ilse,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review.

Wat fijn om te horen dat de levering ontzettend snel was, alles goed verpakt aankwam en dat u zo tevreden bent over de stoelen en de prijs-kwaliteitverhouding. Dat is precies waar wij bij Furnicher naar streven.

Mooie en kwalitatieve stoelen

Mooie en kwalitatieve stoelen. Klanten service was erg snel en ik kreeg duidelijk antwoord. Bestelling vandaag binnen gekregen en wij zijn er erg blij mee 🙃

31 december 2025

Beste T.K. Wong-Cheung,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring.

Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de stoelen én met onze klantenservice. Fijn dat de bestelling goed is aangekomen en dat alles naar wens is.

Veel plezier met uw nieuwe stoelen en nogmaals dank voor het vertrouwen in Furnicher.

Het Furnicher-team

Prima stoelen

De stoelen zijn zoals beschreven en zitten lekker. De kwaliteit is goed en de verpakking zorgde voor een onbeschadigde levering die bovendien vlot en snel verliep.

2 januari 2026

Beste Bernard,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat de stoelen volledig aan de beschrijving voldoen, comfortabel zitten en van goede kwaliteit zijn. Ook zijn we blij dat de verpakking heeft gezorgd voor een onbeschadigde en snelle levering.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Furnicher. Wij helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Fijn bedrijf

Duidelijke communicatie via de mail en de stoelen waren er de volgende dag al. Alles was netjes ingepakt.

30 december 2025

Beste Rinske,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u onze communicatie duidelijk vond en dat de stoelen al de volgende dag zijn geleverd. Ook goed om te lezen dat alles netjes was verpakt.

Het Furnicher Team

Snelle levering prima eetstoelen…

Snelle levering prima eetstoelen makkelijk inelkaar te zetten

29 december 2025

Beste Tineke,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de eetstoelen, zowel qua kwaliteit als montagegemak. Dat is precies waar wij bij Furnicher naar streven.

Het Furnicher Team

Een heerlijk zittende barkruk gekocht

Een heerlijk zittende barkruk gekocht, Top , geen wiebelbenen meer, echt een aanrader

29 december 2025

Beste Harriet,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw barkruk en dat deze comfortabel zit zonder wiebelende poten. Uw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd door het hele team van Furnicher.

Het Furnicher Team

Snel geleverd volgens afspraak en goede…

Snel geleverd volgens afspraak en goede kwaliteit

22 december 2025

Beste Mathieu,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat de levering snel en volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Dat is precies waar wij bij Furnicher naar streven.

Het Furnicher Team

De bestelling werd correct en snel…

De bestelling werd correct en snel geleverd, de stoelen zien er prachtig uit, mooie kwaliteit! Het zitcomfort is goed en het materiaal is stevig mooi en natural zoals beschreven op de website, we zijn zeer tevreden klanten

19 december 2025

Beste Inge,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat uw bestelling correct en snel is geleverd en dat u zo tevreden bent over de uitstraling, kwaliteit en het zitcomfort van de stoelen. We besteden veel zorg aan de materiaalkeuze en productbeschrijvingen, dus het is prettig te horen dat alles volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Furnicher. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Het Furnicher Team

Snel geleverd, goed verpakt. En de stoel was gemakkelijk in elkaar te zetten. Mooi van kleur, voldoet aan de verwachtingen, en zit bekwaam.

13 december 2025

Hallo Harold,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat de levering snel verliep, de stoel goed verpakt was en eenvoudig te monteren. Ook mooi dat de kleur, het comfort en de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Team Furnicher