Furnicher Reviews

9.812

4,6

Zéér mooie en kwalitatieve kwaliteit prijs. Ook heel snelle levering en correct op de hoogte gebracht wanneer de levering zou plaatsvinden.

Had zelf verkeerde besteld, namelijk stoel op pootjes ipv met wielen. Werd door de klantenservice keurig opgelost. Kreeg ook nog een mens aan de lijn ipv een call/chatbot. Hier kunnen grote Nederlands... Toon meer

Beste, ik heb een prachtige witte bureaustoel bij jullie gekozen. Hij zit heel makkelijk en is zeer goed afgewerkt. Pure klasse! De stoel was ook heel degelijk en zorgzaam ingepakt. Toen wist ik al,... Toon meer

Ik had 6 stoelen gekocht. Ik had gekeken naar de afmetingen en de omschrijving. Nadat de levering was aangekomen bleek 1)2 kartonnen dozen beschadigd (gelukkig niets aan de stoelen) 2) De afmetingen v... Toon meer

1. #26 van de 98 beste bedrijven in Meubelwinkel
  2. #2 van de 4 beste bedrijven in Horecameubilair winkel
  3. #10 van de 36 beste bedrijven in Slaapkamermeubilair winkel
  4. #9 van de 32 beste bedrijven in Meubelaccessoires
  5. #2 van de 6 beste bedrijven in Meubelgroothandel
  6. #8 van de 17 beste bedrijven in Kantoormeubilair winkel

We are an Amsterdam-based furniture brand, with a focus on fresh design, quality and sustainability. Our furniture are timeless, crafted using the best quality materials and made to last. We empower interior spaces to be very best to give us comfort when they need it. This is what makes us different from our competitors: Passion for interior design and furniture High quality items with 2 years warranty Free shipping across EU 80% of items dispatched same day Environmentally conscious mindset 5 Star TrustPilot reviews

Our promises to you

1000+ items in stock, shipped out same day
We are an eclectic collection of designs that you can make your space, unique. Every piece of furniture and home decor has been designed to make your space more alive.
Pay after delivery with Klarna or Mondu (b2b)
Pay as you like with us. You can pay upfront with your preferred payment method or after delivery with Klarna. For B2B customers, we offer to pay within 15 or 30 days after delivery with Mondu.
Join our Trade program
For professionals like architects, interior designers, real estate developers, restaurants & bars we offer bespoke products & discount for your project.

Uitstekend

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(9.812)

567 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

poef

poef besteld, mooi afgewerkt, goede kwaliteit, levering verliep perfect .

11 mei 2025

Hoi Jean,

Bedankt voor je mooie recensie! We zijn erg blij om te horen dat de poef aan je verwachtingen voldeed, zowel qua kwaliteit als afwerking, en dat de levering soepel verliep.

Team Furnicher

Snelle levering en een top design…

Snelle levering en een top design product

4 mei 2025

Hoi Paul,

Bedankt voor je review!

We zijn blij te horen dat je tevreden was met de snelle levering en dat je het ontwerp van het product mooi vindt.

We stellen je feedback zeer op prijs en kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen!

Furnicher Team

Snel geleverd

Snel geleverd
Goed verpakt
Stoel zelf ook goed beschermd
Je krijgt een link om je levering te volgen, maar dat werkt niet (enige min-puntje)

29 april 2025

Hallo Vé,

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij te horen dat de stoel snel en goed beschermd is aangekomen.
Het spijt ons te horen dat de trackinglink niet goed werkte. We zullen dit onderzoeken om de ervaring in de toekomst te verbeteren.

Team Furnicher

Snelle levering en goede kwaliteit…

Snelle levering en goede kwaliteit bureaustoel!

3 mei 2025

Hallo J.J.,

Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de bureaustoel.
Veel plezier met je nieuwe set en neem gerust contact met ons op als je nog iets nodig hebt!

Snelle opvolging

Ik had bij mijn online bestelling mijn adresgegevens niet volledig ingevuld bij het leveradres. Ik had namelijk geen huisnummer ingevuld. Diezelfde dag kreeg ik een telefoon, in het Engels weliswaar, maar van een heel vriendelijke en alerte man om te vragen wat mijn huisnummer is.

18 april 2025

Hallo Mélissa,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en feedback!
Fijn om te horen dat ons team u snel en vriendelijk heeft kunnen helpen met het corrigeren van het leveradres.

Onze excuses dat het contactmoment in het Engels verliep — we proberen altijd zo duidelijk en efficiënt mogelijk te communiceren, en waarderen uw begrip enorm.

We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Geweldige service

Geweldige service, prachtige en leuke meubels.
Allemaal cadeautjes voor jezelf.

Tot snel!

Patricia Tesselaar
Traviatastraat 26
1827RK Alkmaar

15 april 2025

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor je fantastische recensie!

We zijn blij te horen dat je de service en je nieuwe meubels zo fijn vond. Het is altijd fijn om jezelf te trakteren op iets speciaals, en we zijn zo blij dat we daar deel van uit mochten maken.

We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn!

Team Furnicher

Goede website met duidelijke info en…

Goede website met duidelijke info en foto's van het gekochte artikel. Interessante prijs. Snelle en goede levering. Aan te raden.

Beste Denis,

Hartelijk dank voor je vriendelijke recensie!

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze website, productinformatie en bezorgservice. Het is fijn om te horen dat alles duidelijk en overzichtelijk was, en we stellen je aanbeveling op prijs.

We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Team Furnicher

Goede prijs-kwaliteit. Verzending niet dezelfde dag.

Goede prijs-kwaliteit
Voldoende keuze in meubels

Verzending helaas pas na 2 dagen ipv op dezelfde dag (zoals wordt geadverteerd).

13 april 2025

Beste Brian,

Bedankt voor je waardevolle feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit aan meubels die we aanbieden. Onze excuses voor de vertraging in de verzending en dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan wat betreft de levertijd. We werken er altijd aan om onze service te verbeteren en we stellen je begrip op prijs.

We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn!

Top service

Onlangs heb ik 5 Venice draaibare eetkamerstoelen aangeschaft bij Furnicher en ik ben erg positief over de gehele ervaring. Het vinden en bestellen van de stoelen via de website was bijzonder eenvoudig en de productinformatie was helder en accuraat. De communicatie vanuit Furnicher over de bestelstatus en de verwachte levertijd was proactief en duidelijk, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

De levering zelf verliep vlot en binnen de aangegeven termijn. De stoelen waren goed verpakt en werden netjes afgeleverd. De Venice stoelen voldoen volledig aan de verwachtingen: ze zijn van goede kwaliteit, zitten comfortabel en de draaifunctie is een fijne toevoeging. Een prima aankoop bij een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en goede service biedt. Furnicher is wat mij betreft een aanrader!

Beste Willy,

Hartelijk dank voor je geweldige en gedetailleerde feedback!

We voelen ons enorm vereerd dat je de tijd hebt genomen om je volledige ervaring te delen – van het gemak van bestellen tot de levering en vooral je tevredenheid met de Venice-stoelen. Het betekent veel voor ons om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de stoelen niet alleen aan je verwachtingen hebben voldaan, maar deze ook volledig hebben waargemaakt.

We besteden veel zorg aan zowel onze producten als onze service, en het is ontzettend fijn om te horen dat dit tot uiting is gekomen in je ervaring. Je vertrouwen en vriendelijke woorden motiveren ons om elke dag ons best te blijven doen.

Geniet van je prachtige nieuwe stoelen – en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Team Furnicher

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle levering!
Heel tevreden met mijn aankoop en de vlotte service. Een aanrader

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback!

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw aankoop en onze snelle levering. Het betekent veel voor ons dat u onze service aanbeveelt – we zullen ons best blijven doen om aan uw verwachtingen te voldoen!

Perfecte service en producten

Snelle levering. Goede verpakking en wat een mooie product. Wij hebben 4 hele mooie stoelen in ons huis en zijn er heel erg blij mee

8 april 2025

Beste Michael,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat de stoelen snel en veilig zijn aangekomen – en nog blijer dat je er thuis zo van geniet. Het is altijd fijn om te weten dat onze producten de ruimtes van onze klanten vrolijk en stijlvol maken.

Bestellen ging eenvoudig

Bestellen ging eenvoudig, en de levering was netjes op tijd en keurig verpakt. Het bankje wat is had besteld ziet er precies zo uit als op de foto's. Wel jammer dat je een account moet aanmaken om je pakket te volgen, dan wel je bestelling in te zien. Maar dat is detail.

4 april 2025

Hallo Marrit,

Bedankt voor je positieve review!

We zijn blij om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat je bank op tijd en zoals verwacht is aangekomen. We waarderen je feedback over de accountvereiste. We zullen dit zeker in overweging nemen. Geniet van je nieuwe bank! 😊

Snelle service

Snel, correct en keurige levering. Kwaliteit is prima.

31 maart 2025

Beste Maarten,

Bedankt voor je vriendelijke woorden!

We zijn blij om te horen dat je een soepele en nauwkeurige bezorgervaring hebt gehad en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. We kijken ernaar uit om je weer te helpen!

Vlotte en nette levering

Stoelen werden netjes en snel bij ons geleverd. Ook de opgevraagd offerte werd snel gemaakt. Ze staan nu prachtig te shinen in onze nieuwe bespreekkamer!

28 maart 2025

Beste Mandy,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn zo blij om te horen dat de stoelen snel zijn aangekomen en dat de offerte snel is verstrekt. Het is geweldig om te weten dat ze nu schitteren in je nieuwe vergaderruimte!

Eerste levering/contact met Furnicher

Levering gebeurde correct en op tijd!!
Goederen waren netjes verpakt en ook de staat van de stoelen was perfect.

Bedankt,

28 maart 2025

Beste Dave,

Bedankt voor je fantastische feedback! We zijn blij om te horen dat je levering op tijd was, de verpakking netjes was en de stoelen in perfecte staat aankwamen. We waarderen je vriendelijke woorden enorm en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Positieve winkelervaring !

Leuke, degelijke stoelen besteld met een mooie korting. Zeer snelle (gratis) verzending en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zeer tevreden !

27 maart 2025

Beste Fabienne,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de stoelen, de snelle verzending en de optie om later te betalen. We stellen je feedback zeer op prijs en hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Fantastische bureaustoel!

24 maart 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je fantastische recensie!

We zijn blij om te horen dat je dol bent op je bureaustoel. Comfort en kwaliteit zijn onze topprioriteiten, dus we zijn blij om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je ooit hulp nodig hebt of vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Geniet van je nieuwe stoel!

Service na verkoop👌

19 maart 2025

Beste Emmanuel,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze aftersalesservice. Het is erg belangrijk voor ons om onze klanten uitstekende ondersteuning te bieden.

Als u ooit weer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Prima website

Goede weergave van de stoel op de website. Degelijk verpakt en snel geleverd.

19 maart 2025

Beste Kees,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de presentatie van de stoel op onze website, evenals de verpakking en snelle levering.

Veel plezier met uw nieuwe stoel!

Team Furnicher

De stoelen zijn echt prachtig en topkwaliteit!

De stoelen zijn echt prachtig. Heel goede kwaliteit en snelle verzending. Geen trackingnummer gekregen, maar ze waren hier wel supersnel. In het weekend besteld en maandag al hier. En ze zijn zoooo mooi en topkwaliteit.

7 maart 2025

Beste Ellen,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je de stoelen geweldig vindt en dat ze zo snel zijn aangekomen. We waarderen je feedback over het trackingnummer en zullen eraan werken om dit in de toekomst te verbeteren. Geniet van je nieuwe stoelen!