Fusha Halal Reviews

4,4

Top geregeld allemaal! Contact met Anton was leuk en leerzaam. Superleuke en zeer professionele club mensen die goed communiceren en alles goed regelen. Van order tot levering. Puik werk! Petj... Toon meer

We hebben al verschillende onlineaanbieders in Nederland geprobeerd en allemaal waren/zijn ze goed maar toen kwamen we toevallig Fusha uit Oss tegen. Gewoonweg geweldig en we weten niet hoe ze het doe... Toon meer

Heerlijke lamsbouten! Goede kwaliteit! Anton, je bent geweldig en komt je afspraken na. We blijven bij jou bestellen. Ik raad iedereen aan om bij Fusha Halal te bestellen. Top kwaliteit en eerlijke me... Toon meer

keurig thuis afgeleverd, weliswaar aan de buurvrouw afgegeven, maar wel nadat ik was geraadpleegd. Volgens de buurvrouw, 2 keurige mannen die haar correct bedankten. Overigens, want daar gaat het om,... Toon meer

1. Slagerij

Ik breng je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met je familie of vrienden, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een halal vleesproduct dat je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Ik vind dat koken pas echt compleet is met een mooi stuk halal kwaliteitsvlees. Vlees van de beste dieren voor je geselecteerd door onze slagers met passie voor het vak. Uitsluitend van vleesrassen met een ongekende smaak en textuur. Dat gevoel wanneer je je ogen dicht doet en je tanden in ons vlees zet is het is het alsof je als klein kind bij je oma in de keuken zit. Willekeurig bij een slager wat vlees halen zit er niet meer in. Dit is genieten waar Fusha Halal voor staat.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kipfilet is uitstekend gewoon zalig…

Kipfilet is uitstekend gewoon zalig netjes verpakt goed bezorgd ,besteld nergens anders meer. Mijn complimenten Gr. Ger

4 april 2023

Beste Ger,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat we een nieuwe vaste klant erbij hebben.

Tot de volgende bestelling!

Best in town!

Alles staat duidelijk online makkelijk bestellen. Netjes op tijd geleverd en supergoed verpakt.

En het vlees was mooi schoon en vers!

Helemaal top♡

3 april 2023

Hi Soraya,

Wat fijn om te horen dat onze website makkelijk en duidelijk is. Het is erg belangrijk voor ons dat de website goed en makkelijk te gebruiken is.
Wij waarderen dat je ons 5 sterren geeft ( en het hartje wordt ook enorm gewaardeerd).

Team Fusha Halal

Gebeld door de slager voor overleg en…

Gebeld door de slager voor overleg en bereiding. Vlees van top kwaliteit, bezorging ook netjes, wel wat laat in de avond!

2 april 2023

Beste Bas,

Super bedankt voor de mooie review! Fijn dat we jouw hebben kunnen helpen met persoonlijk advies, dit doen wij graag. Wat betreft de bezorgtijd, daar willen wij ons graag voor verontschuldigen. Wij streven er altijd naar om onze producten op tijd te bezorgen, helaas is dit in jouw geval niet helemaal gelukt. We zorgen ervoor dat dit in de toekomst niet meer gebeurd.

Nogmaals bedankt voor jouw positieve feedback en hopelijk tot een volgende bestelling.

Aanrader!

Aanrader!

Het vlees is heerlijk en wordt heel netjes verpakt geleverd.

24 maart 2023

Antwoord van Fusha Halal

Een aanrader, zo worden wij graag genoemd!
Bedankt voor de 5 sterren.

Dikke aanrader

Vlees is super heerlijk. Ik heb heel wat soorten geprobeerd alles is echt aan te raden. Wij willen niet meer anders zolang de kwaliteit hetzelfde blijft. Goede en snelle service. En Anton doe ik aan de lijn heb gehad was een hele lieve nette behulpzame man. Bedankt voor de lekkere vlees en goede service.

17 maart 2023

Geweldige service

Geweldige service, snelle levering, top kwaliteit vlees en 100% een aanrader!!!

7 maart 2023

Beste Hosein,

Ontzettend bedankt voor de mooie review! Een 100% aanrader zo willen wij graag genoemd worden!

Tot de volgende bestelling,

Team Fusha Halal

Makkelijk te bestellen mooie website

Makkelijk te bestellen mooie website. En goed bereikbaar zowel via de telefoon als de chat

6 maart 2023

Beste,

Wij werken elke dag hard om onze website te optimaliseren, super fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor de 5 sterren!

Team Fusha Halal

Super service door de volgende dag te…

Super service door de volgende dag te leveren. Vers vlees, top kwaliteit. Ik had enkel gerookte kip nodig, maar heb meer besteld omdat 't er lekker uitzag. En, ik had gelijk!
De merguez worstjes zijn wel zouter dan onze smaak, echter 't gehakt dat in de worstjes zat was bijna zonder vet.
Echt 'n aanrader!

9 maart 2023

Beste Sandy,

Hartstikke bedankt voor uw positieve en uitgebreide review. Ten eerste super fijn om te horen dat zowel de service als de producten goed zijn bevallen. Ten tweede bedankt voor uw feedback op onze merguez worstjes, we zullen dit zeker meenemen in onze overwegingen voor de toekomstige productie.

We hopen dat u binnenkort weer geniet van onze mooie halal-producten,

Perfect

Communicatie was perfect en zijn heel
vriendelijk geweest. Vlees uitgeprobeerd en smaakte heerlijk!

20 februari 2023

ORD01568: Uitstekende kwaliteit!

Heel wat leveranciers uitgeprobeerd maar dit is de beste kwaliteit die ik tot nu toe heb gezien. Uitstekende kwaliteit vlees en heel goed verpakt en geleverd! Hier blijf ik!

1 maart 2023