Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmeste headshop, gav os gratis opgradering på bongen, gratis grinder, gratis trays, gratis slik, gratis merskumshoved, gratis joint tubes - WAUW, en fantastisk oplevelse. 10/10, shopper udelukkend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg troede faktisk, den var falsk, men jeg bestilte den online alligevel, og så fandt jeg ud af, at leveringen ville blive meget forsinket på grund af påske. Og jeg tog hen til butikken, og vi er virk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækre produkter, og bliver, som altid, leveret til tiden og altid med lidt slik til mundvigen... Ville give 6 ud af 5 stjerner, hvis man kunne... Danmarks ældste og bestemt den bedste head... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte igår kl 17:10. Kunne hente det i formiddags kl 10:34.. super service, samt ekstra lighter, mixerbakker, vingummi pose. Alt i alt velsmagende produkter, effektiv. Gadehash er skrald ifht renh... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tabakswinkel
  2. Schrijfwarenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Free Wheelin Headshop, din go-to headshop i Herning! 🌿 Vi har et kæmpe udvalg af rygerudstyr, hvor du finder alt fra bonger, vaporizers og piber til grinders, rolling papers og cones – altid i topkvalitet og til skarpe priser. Vi tilbyder også et bredt udvalg af filtre, dab rigs, rullebakker og opbevaringsløsninger, så du har alt, hvad du behøver. 📍 Kom forbi vores butik i Bredgade 10B, Herning, eller bestil nemt online på free-wheelin-head-shop.dk. Vi sørger for hurtig og diskret levering, så du kan få dine varer uden besvær. 🛒 Vi glæder os til at sende din næste ordre afsted! 💨🔥 – Free Wheelin Headshop

4,9

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

2 maart 2026

Hej Frank

Mange tak for din anmeldelse! 🙏
Vi sætter stor pris på at høre, at leveringen var hurtig – det er noget vi virkelig prioriterer i hverdagen.

Tak fordi du handlede hos os, og du er selvfølgelig altid velkommen igen. 😊

fwheadshop.dk 🌱✌🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt lervering og lækre produkter 👌

2 maart 2026

Tak for de pæne ord Oliver! 🙌
Fedt at høre du er tilfreds med både levering og produkter – vi gør os altid umage for at få tingene hurtigt afsted 🚀

Vi håber at se dig igen i shoppen.

fwheadshop.dk 🌱

24 februari 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse — fedt at høre du har haft en god oplevelse hos os 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid rart personale god service og…

Altid rart personale god service og godt udvalg:)

18 februari 2026

Tusind tak for de pæne ord, Mathias 😊

Det betyder virkelig meget for os at høre — vi gør os altid umage for både god service og et solidt udvalg. Vi håber, vi ser dig igen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I var hurtig og dejlige med en slik…

I var hurtig og dejlige med en slik pose 😀

Fedt at høre John 😄

Vi synes altid, der skal være lidt ekstra med i pakken — så det glæder os, at slikposen faldt i god jord! Tak fordi du handlede hos os.

Fantastisk oplevelse

Der var en lille misforståelse pga It, så jeg ikke fik mit track-and-trace og ordrebekræftelsen. Efter en mail, fik jeg et opkald kort efter og alt blev løst lynhurtigt og professionelt. Allerede dagen efter kom mine varer. Virkelig en forretning med styr på tingene og gode varer. 10/10 point på oplevelsen som en helhed og service i topklasse

14 februari 2026

Tak for den gode anmeldelse Martin — og tak for snakken i telefonen 😊

Der var desværre en lille IT-misforståelse, men jeg er virkelig glad for, at vi hurtigt fik løst det sammen, og at pakken nåede frem allerede dagen efter. Det betyder meget for os, at oplevelsen endte godt hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det sætter vi stor pris på!

Bedste sted i byen.

Vanvittig god service, den er virkelig top klasse! 👍🏼

Tusind tak for de vilde ord, Kåre 🙏
Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give – fedt at høre, du mærkede det.

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig ekspedition og hurtigt fremme:)

Tusind tak for de pæne ord, Lisette 🙌
Fedt at høre, at både hjemmesiden og leveringen spillede – det betyder meget for os.

En tilfreds kunde.

Når jeg vælger cones og urtetobak, får jeg altid varerne i den forventede kvalitet, og den er høj.

1 februari 2026

Mange tak for de pæne ord, Palle 🙏
Dejligt at høre, at kvaliteten lever op til forventningerne – det er præcis dét, vi går efter.

FW Headshop

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service fik lige hvad jeg…

Super god service fik lige hvad jeg skulle have 10/10❤️

3 februari 2026

Tusind tak for anmeldelsen ✌️

Mega fedt at høre, at du fik præcis det, du manglede – 10/10 tager vi med et stort smil ❤️
Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at give feedback.

Du er altid velkommen igen 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service leveret på under 24…

Bedste service leveret på under 24 timer. Hurtig effektiv søde unge drenge

30 januari 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Cecilie ❤️

Vi er glade for at høre, at både service og levering sad lige i skabet – det er præcis sådan, vi gerne vil have det. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service herinde ❤️ fornøjelse…

Altid god service herinde ❤️ fornøjelse at komme her

29 januari 2026

Tusind tak for de pæne ord, Peter – det betyder virkelig meget for os ❤️

Fedt at høre, at du altid har haft en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen, både online og i butikken.

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, prisen er god og leveringen hurtig.

Har før i tiden besøgt butikken et par gange: et besøg værd.

23 januari 2026

Hej Patricia

Tusind tak for den flotte anmeldelse — det gør os virkelig glade at høre, at både kvalitet, pris og levering har ramt plet.

Og mega fedt at du også har været forbi butikken før, du er altid mere end velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste shop til ryge grej og diverse…

Bedste shop til ryge grej og diverse ting

20 januari 2026

Antwoord van FW Headshop

Tusind tak for de pæne ord 🙌

Det betyder virkelig meget for os at høre!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

DK’s bedste headshop!

DK’s bedste headshop!
Har altid modtaget hvad jeg har bestilt og aldrig haft bøvl med noget.
Og så er det altid fedt med de ekstra gaver! 😁

6 januari 2026

Antwoord van FW Headshop

Tusind tak for de fede ord 🙌

Mega glad for at høre, at alt altid har spillet – og at de små ekstra gaver rammer plet 😁
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os 💚

Fwheadshop.dk

Som altid

Som altid , hurtig levering og en lille gave .
Denne gang en lille pose Haribo guldbamser .
Man kan mærke at det er folk som elske sit arbejde.

13 januari 2026

Hej Georg

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse — og at den lille gave faldt i god jord.

Det betyder meget for os, at du kan mærke engagementet bag.
Tak fordi du vender tilbage.

Super hurtig levering

7 januari 2026

Hej Josephine

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Fedt at høre, at leveringen gik hurtigt — det er noget, vi gør os umage med hver dag.

Tak fordi du handlede hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke engang modtaget…

Har ikke engang modtaget ordrebekræftelsen

11 januari 2026

Hej Jannick

Tak fordi du skriver – og virkelig beklager, at du ikke har modtaget en ordrebekræftelse 🙏
Vi er lige nu midt i et skifte af hjemmesidesystem, og her er din mail desværre røget i svinget. Det er selvfølgelig ikke optimalt, og det beklager vi helt oprigtigt.

Vi kan dog se, at din ordre er blevet behandlet, og pakken er allerede på vej – den lander hos dig i morgen 📦✨

Som et lille “undskyld for bøvlet” sørger jeg personligt for, at der ligger en god gave med i din næste ordre 💚

Hvis du mangler noget som helst i mellemtiden, så skriv endelig.

De bedste hilsner
Free Wheelin

Lees meer over geverifieerde reviews.