Luister iedereen die dit zit en is opgelicht door Fx academie en nicholaas we gaan met ze alle aangifte doen en deze persoon zwart maken voor wat die heeft gedaan tim hofman komt ook derbij er is een... Toon meer
Voordat ik me bij FX Academy aansloot, wist ik niets over forex trading. Nu heb ik dankzij hun goed georganiseerde cursus en actieve community veel vertrouwen in mijn vaardigheden. Elke vraag die... Toon meer
Mocht je dit lezen, ga aub niet in zee met deze harteloze en gewetenloze mensen van FX Academy of FX International. Gladde praatjes. Ze maken je geld afhandig voor een cursus en een EA die tota... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
!!!OPLICHTING!!!
!!!OPLICHTING!!!
Aantal maanden geleden bij FXA terechtgekomen. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn maar toch ingetrapt met misleidende verkoop praat. Zeker niet opdringerig, maar dat is precies de truc! De EA wat zij aanbieden is een open source wat op internet te vinden is. Volledig toegankelijk en iedereen kan er zijn “eigen ding” van maken. Ze bieden cursus pakketten aan die onvolledige informatie bevat wat uiteindelijk tot niks leidt. En jij zit met de gebakken peren. Het grappige is ook dat de prijzen voor iedereen anders is, kwam ik recent achter. Laat je niet voor de gek houden want het is niet wat het lijkt! Swipe lekker verder als je FXA voorbij ziet komen op je social media :) Je geld besparen is ook een vorm van “geld verdienen”.
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf! In het begin lijkt alles poes lief en aardig maar daarna word je zwaar genaaid!!
Doe het niet!
Doe het niet! Allemaal mooie verhalen en in het begin dacht ik echt dat FXA anders was dan alle anderen op social media.
December ‘23 voor 3500 euro premium pakket gekocht. Mij werd verteld dat ik dit eenmalig hoefde betalen en hierna altijd toegang had. Nu wordt er opeens gedeeld dat dit voor een half jaar was en dat je dit nu kunt verlengen voor nog een half jaar voor maar liefst 1000 euro!!
En daarbij is de EA een gratis open source die je kan downloaden op het internet!!
Zijn ze toch niet zo betrouwbaar als ik dacht! Nu wordt er gezegd dat dit in de algemene voorwaarden stond/staat. Maar wat vooral belangrijk is, is dat ze je niet wijzen op de algemene voorwaarden. Als ik dit had geweten had ik nooit zoveel geld uitgegeven voor het premium pakket, want wat is dan de meerwaarde? Coaching krijg je amper..
Door veel leden is onvrede geuit, maar ze bieden geen oplossing. Ze blijven volhouden dat dit allemaal naar ons gecommuniceerd is en dat is bull….!!
Ik ben het vertrouwen in de FXA volledig kwijt. Dus aub, ga het ergens anders leren, niet hier!!
Doe het niet !!
Doe het niet !
Ik heb een hele slechte ervaring met FX Academy en raad het niemand aan.
Ze geven misleidende informatie. Het begin contact lijkt alles leuk, aardig totdat je eenmaal binnen ben, dan word je aan je lot over gelaten, ik had de cursus aangeschaft inclusief begeleiding, alleen bleek de begeleiding niks voor te stellen, in de live coaching sessies word heel veel verteld en gehouwehoerd maar weinig inhoud. De theorie cursus inhoudelijk is te basic en zal je nooit helpen om te leren traden, de kosten voor de cursus zijn giga hoog,de EA welke ze verkopen blijkt gratis te vinden op het internet. Slechte klantenservice, de staf zelf kan slecht tegen kritiek en verbetering
Zeer slechte EA! Geen Aanrader!
De EA is het zeker niet waard en naar je centen kan je fluiten uiteraard. Ik raad het niet aan, dit is zeker niet 2500 euro waard!
Zeer teleurgesteld
Op 19 maart 2024 sloot ik een premium lidmaatschap bij FX Academy af voor €4147,50. Helaas ben ik zeer ontevreden over het product en de dienstverlening.
De Expert Advisor (EA) van FX Academy blijkt een nauwelijks aangepaste versie van een gratis open source project te zijn, met beperkte instellingen en opties, alleen bruikbaar op MetaTrader 4. Ondanks verzoeken van leden, investeert FX Academy nauwelijks/niet in verbeteringen.
De beloofde persoonlijke begeleiding schiet tekort. De videocursus biedt onvoldoende ondersteuning bij bijvoorbeeld het opbouwen van een strategie, en de coaching sessies zijn ineffectief. De coaching is onprofessioneel, met hoog personeelsverloop en beperkte waardevolle live sessies.
De cursus mist essentiële informatie over strategieontwikkeling en backtesten. Verder bleek het lidmaatschap slechts zes maanden geldig, met een verlenging van €1000 per zes maanden, wat vooraf niet duidelijk was.
Conclusie: de prijs van €4147,50 is veel te hoog voor wat er geboden wordt. Ik raad af om met FX Academy in zee te gaan. Ik hoop dat mijn ervaring anderen kan behoeden voor dezelfde teleurstelling.
Ik heb nog nooit zo'n misleidende…
Ik heb nog nooit zo'n misleidende klantenservice meegemaakt. FX Academy beloofed gouden bergen, maar niets bleek waar te zijn. Het is duidelijk dat ze klanten met opzet valse informatie geven om hun verkoopcijfers op te krikken. Absoluut niet aan te raden!
Zeer onbetrouwbaar bedrijf
Zeer onbetrouwbaar bedrijf! FX Academy gaf mij verkeerde informatie over hun producten en diensten, wat resulteerde in onnodige kosten enveel frustratie. Vermijd dit bedrijf ten koste van alles als je niet voor een nare verrassing wilt komen te staan.
Vreselijke ervaring met FX Academy
Vreselijke ervaring met FX Academy. Ze hebben mij op alle mogelijke manieren misleid. De informatie die ze verstrekten was compleet vals en ik voel me enorm bedrogen. Ik raad iedereen sterk af om zaken te doen met deze oplichters!
Ik voel me echt genaaid, Trap er niet in mensen...
Helaas kan ik ook zeggen dat ik dit niemand aanraad. Ik heb het VIP Traject afgenomen t.w.v. €7500,- waarbij je 1op1 begeleiding zou krijgen en ik heb letterlijk 2x een 1op1 call gehad en de rest van de calls waren allemaal klassikaal waarbij iedereen hooguit 10min kon spreken en je kon vertellen waar je op dat moment stond maar om echt je punten te bespreken waar je tegen aan liep en daar dieper op in te gaan wat je wel verwacht bij een 1op1 vip traject dat gebeurt helaas niet.
Ik hoop dat iedereen die er aan denkt om een cursus te nemen bij FX Academy de reviews goed leest want het is het echt NIET waard!
Een absolute ramp
Een absolute ramp. De informatie die FX Academy verstrekt klopt van geen kanten en is puur bedrog. Ik ben boos en teleurgesteld det ik in hun leugens ben getrapt. Blijf ver wag van dit bedrijf als je je geld niet wilt verliezenaan misleiding en valse beloftes.
Zeer teleurgesteld in FX Academy
Zeer teleurgesteld in FX Academy. Hun website en vertegenwoordigers gaven compleet valse informatie over de producten die ze verkopen. Ik voelde me misleid en voor de gek gehouden. Dit bedrijf verdient geen enkel vertrouwen.
Te mooi om waar te zijn en dat is het ook !
In alle vertrouwen begonnen maar toch opletten want blijkbaar heel wat ontevreden klanten. FXA belooft je mooie dingen die eigenlijk te mooi zijn om waar te zijn... en dat is het ook. De EA blijkt een gratis te downloaden EA te zijn die wat extra functies heeft. Na een tijdje komt je er ook achter dat deze EA niet werkt op lange termijn. Er wordt ook vanuit FXA geen input gegeven om een goede strategie te geven voor deze EA... De EA zelf blaast sowieso je account op en hiervoor betaal je als klant 2500, 3500 of 7500 euro's. Shame on you guys !
Niet doen!
Het enige wat ze bij FX Academy doen is jouw geld in hun zakken steken. Zodra je lid bent, helpen ze je nauwelijks en bedenken ze keer op keer nieuwe redenen om je meer geld te laten betalen voor de cursus. Terwijl deze al ontzettend prijzig is. Ze leren je vrijwel niks over traden, alleen over hoe je de EA moet gebruiken. Tijdens het intake gesprek gaven ze mij onjuiste informatie, dit heeft me enorm veel onnodig exta geld gekost.
Koop hun cursus NIET!
Een absolute ramp
Een absolute ramp. De informatie die FX Academy verstrekt klopt van geen kanten en is puur bedrog. Ik ben boos en teleurgesteld dat ik in hun leugens ben getrapt. Blijf ver weg van dit bedrijf als je je geld niet wilt verliezen aan misleiding en valse beloftes.
Zeer teleurgesteld in FX Academy
Ik heb nog nooit zo'n misleidende…
Ik heb nog nooit zo'n misleidende klantenservice meegemaakt. FX Academy beloofde gouden bergen, maar niets bleek waar te zijn. Het is duidelijk dat ze klanten met opzet valse informatie geven om hun verkoopcijfers op te krikken. Absoluut niet aan te raden!
Zeer onbetrouwbaar bedrijf
Zeer onbetrouwbaar bedrijf! FX Academy gaf mij verkeerde informatie over hun producten en diensten, wat resulteerde in onnodige kosten en veel frustratie. Vermijd dit bedrijf ten koste van alles als je niet voor een nare verrassing wilt komen te staan.
Vreselijke ervaring met FX Academy