Fynstermografi ApS Reviews

4,7

Brian lavede et super fint og grundigt stykke arbejde hos os. Han fandt frem til fejlen og var derfor en stor hjælp for det fremtidige arbejde. Brian var utrolig behagelig at have gående og vores 3... Toon meer

Vi havde en kompleks og frustrerende sag med et skjult vandforbrug, som flere undersøgelser ikke havde kunnet finde årsagen til. Fynsk Termografi gik til opgaven med stor grundighed og vedhold... Toon meer

Vi har brugt Fyns Termografi igennem flere år, da de er hurtige til at hjælpe og pålidelige. Der er aldrig fejl i faktura, alt er som aftalt og disse afsende ved endt opgave, således det kan fakt... Toon meer

Vi fik besøg af Brian, som startede med ærligt at sige, at han ikke kunne garantere, at han kunne fjerne problemet med manglene tryk på vandet, og så gik han ellers gang, og efter nogle timer, havd... Toon meer

1. Verzekeraar
  2. Loodgieter

Lækagesporing på alle typer skjulte vand og varmerør. Ingen opgaver for store, ingen opgaver for små. Vi er altid på telefonen for at besvare spørgsmål og vejlede vores kunder. Vi dækker hele Fyn og øerne.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk firma /

Vi havde et problem med vores ekspansionsbeholder i vores olie fyr.
Micheal kom inden for en time, og fik styr på det, og fik den skiftet.
Micheal og Co er skide dygtig og yder fantastisk service.
De bedste anbefalinger her fra 🤙🏼🤙🏼

23 januari 2024

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg var i tvivl om jeg havde ramt et vandrør da jeg borede huller i min væg. Jeg skrev derfor til Fyns termografi, og fik her god og ikke mindst hurtig rådgivning på hvordan jeg selv kunne tjekke det.
Kun varme anbefalinger herfra.

9 juni 2022

Fantastisk service

Jeg har overtaget et gammel hus fra 1900, og i den forbindelse ville jeg gerne have trykprøvet rør og vide, hvor de ligger. Så jeg ringede til Fyns Termografi, hvilket altid er spændende, når man aldrig har hørt om virksomheden. De sendte Michael ud i løbet af få dage (da jeg påpegede det ikke hastede).

Ikke alene fik jeg det jeg havde aftalt til den aftalte pris, men også meget meget mere. Undervejs blev tiden brugt til at sætte mig ind i nogle af mine installationer, komme med gode råd, fortælle hvordan enkelte dele kunne forbedres, og jeg fik kort sagt en fantastisk service langt ud over det forventede.

Tak for det - og kæmpe anbefaling herfra til andre husejere, der har brug for overblik.

8 november 2021

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales.
Kom forbi dagen efter telefon samtale, for gennemgang af udfordring.
Efter en halv times undersøgelse og god snak, kunne Michael konstatere at der ingen utætheder var og foreslog en anden løsning.
Ovenstående uden beregning, kontakter naturligvis Michael igen hvis behov eller opgave kommer i deres retning.

8 april 2020