Gadens Stemmer Reviews 1.822

TrustScore 5 uit 5

5,0

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En hel fantastisk rundtur med Martin P. (Sydhavnen) Som fortæller om sin opvækst misbrug kriminelle fortid, på en humoristisk måde og et smil på læberne. Jeg er helt forundret over at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem fantastisk oplevelse i går hvor vi lyttede til Christines tunge og svære fortælling om en barndom hvor ingen så den lille pige og de svære opvækst vilkår som var hendes virkelighed. Ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores familie (15-49 år) havde en intens og nærværende gadevandring med Phillip. En fortælling om et liv som på mange måde kunne være dit og mit, men som alligevel endte med misbrug, kriminalitet og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen af at bruge 2 timer i Christians selskab, hvor han fortalte sin livshistorie, og som i høj grad påvirkede os, og satte mange tanker i gang hos os alle sammen. Jeg kan varmt anbe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Med Flemming og Pixi

Jeg havde en helt særlig oplevelse med Gadens Stemmer – og især med Flemming og hans hund Pixi.
Det her var ikke bare en guidet tur, men en ærlig og rørende fortælling om et liv, der virkelig har været igennem noget – og fundet styrke på den anden side.

Flemming er en utrolig inspirerende person. Han formår at fortælle sin historie med både sårbarhed, styrke og en form for ro, der virkelig rammer én. Man kan mærke, at det er ægte. Der er ingen facade – kun ærlighed. Det gør oplevelsen meget stærkere og mere nærværende.

Og Pixi… hun er bare prikken over i’et. Så sød og loyal – man kan virkelig mærke båndet mellem dem. Det giver hele turen en ekstra varme og menneskelighed.

Man går derfra med noget at tænke over. Det sætter ting i perspektiv og giver en større forståelse for mennesker og livets udfordringer.

Stor anbefaling herfra – det er en oplevelse, der bliver siddende længe efter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En kig ind i livet på kanten af samfundet

Jeg var med en HF klasse på tur på Nørrebro med guiden Flemming og hans hund pixi. Det var en levende og røerende oplevelse at være i direkte med en som har levet livet på kanten af samfundet. Det gav forståelse for dette liv gennem at Flemming åbnede døren til det og inviterede til samtale om det.

Guidede tur med Flemming og Pixi

Guidede tur med Flemming og Pixi
Først og fremmest en super læringsfuld og spændende tur!
Virkelig inspirerende og vigtigt at få et indblik i, hvordan en hverdag i en som Flemmings liv kan foregå og generelt synes jeg, at det var en meget betydningsfuld oplevelse.

Fantastisk tur med Patrick Krüger

Jeg var på en gåtur med en der hedder patrick krüger og han var den sødeste. Det var en fantastisk tur sammen med ham og min klasse. jeg lærte en hel masse om ham og hans liv hvilket var meget spændende. der var ikke nogen der stillede nogen spørgsmål men jeg ved fra at snakke med mine venner at vi alle syndes det var meget hyggeligt og vi ønsker alle kun gode ting på hans veje.

Patrick

Patrick krüger kan hvirkelig noget elsker og høre hvordan han kunne komme igennem hans liv og håber det beste for ham.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mig og min Klasse var med en som hedder…

Mig og min Klasse var med en som hedder Patrick Küger han var nok den bedste jeg har hørt fortælle sin livs historie man bliver virkelig fanget af hans historie og han er virkelig god til at snakke og give en go læring og hans humør er så degligt og beroligen bedste tig at gøre i kbh konge person anbefaler 1000%

Rundvisning med 1g gymnasieklasse

Jeg er gymnasielærer og havde en 1g klasse med på turen. Vores rundviser, Mark, ledte os rundt til steder omkring Halmtorvet, hvor han har haft personlige oplevelser på godt og ondt. Mark er fantastisk til at fortælle sin historie, - autentisk, følsom uden at være sentimental. Vi fik en meget personlig beskrivelse af den tilværelse, som ledte op til at eksperimentere med stoffer og livet som stofmisbruger. Han fortalte også om vendepunktet, hvor han tager beslutningen om at blive fri for misbruget. En fortælling som vækker til eftertanke om betydningen af, hvordan vi mennesker behandler hinanden. Jeg kan varmt anbefale en tur med Mark.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min varmeste anbefaling af Patrick!

Jeg var på guidet rundtur med min 1.g-klasse fra Rysensteen Gymnasium den 21/4/26 og vi havde den store fornøjelse, at blive guidet af Patrick, som fortalte sin livshistorie, mens han viste rundt på Vesterbro. Patrick er en rigtig dygtig og engageret fortæller og formidler, og han fortalte ærligt, humoristisk og reflekteret om sit liv - både det svære og det glædelige. Tak til Patrick for en rigtig god tur og en stærk historie.

21 april 2026

Byvandring

Vi var ude med vores klasse på byvandring med guiden Patrick K. Han var mega sød og det var meget rørende at høre ham stå og tale om sit liv. Det var også meget lærerigt og en hyggelig tur♥️

Patrick Krüger er super!

Det var en fantastisk, rørende og spændende oplevelse. Vores mega søde guide Patrick Krüger var sindssygt god til at fortælle om hele hans livshistorie og gjorde den meget rå og hårde fortid til en lærerig og spændende tur for os elever i 9kl. Man får et meget mere levende og anderledes synspunkt på hvordan livet også kan se ud, og for mange af os der selv har boet på Vesterbro hele vores liv får vi også et andet indblik i hvordan det også har andre sider. Vi vil helt sikkert anbefale andre til at tage på den her tur. Hilsen 9kl på Børneuni♥️

God mand

Mo er en god mand med gode historier der får en til at tænke meget om det her med afhængighed af stoffer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var 3 kvinder der havde bestilt…

Vi var 3 kvinder der havde bestilt rundvisning af Mark, og sikke en oplevelse. Mark er en enestående ung mand, der bare havde en fantastisk evne til at fange os alle med sin fortælling om sit liv. Det var en helt fantastisk oplevelse at gå gennem sammen med ham. Jeg/vi har den dybeste respekt for Mark, og alle dem som er med i Gadens Stemmer, og det er bestemt ikke sidste gang vi prøver det.

18 april 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.