Heb een easyn BF1 camera gekocht, maar binnen een paar maanden was hij defect. Heb hem naar meerdere mails opgestuurd en ze zouden hem opsturen en zou dan een andere camera krijgen of deze zou gemaa... Toon meer

Wij hadden een android smartphone gekocht met dual sim omdat wij in de grensstreek wonen. Wij hadden een telefoon besteld maar deze was niet meer leverbaar. Kreeg snel bericht hierover en voorstel om... Toon meer

Heb een product gekocht. Helaas was de beschrijving slecht en product incompleet. Alles netjes retour gestuurd met retourformulier Krijg ik doodleuk te horen dat ik niets terug krijg omdat hij h... Toon meer

Heb op 13 december 2015 een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Keurig een mailtje gekregen dat mijn bestelling in behandeling was. Helaas bleek een iPhone scherm niet direct leverbaar. Na contact i... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gadgets4everybody is in 2009 opgericht te Abcoude , sinds 2014 zijn wij gevestigt in ons nieuwe pand in Nieuw-Vennep, Nederland. Stapsgewijs ontwikkeld Gadgets4everybody zich tot dé webwinkel in consumenten electronica zoals: smartphones, gadgets, car audio, car dvd, digitale camera, MP4-spelers, camera's, spy gadgets, beveilings producten, pc accessoires, telefoon en tablet onderdelen. En nog veel meer! Gadgets4everybody richt zich voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt en is onderdeel van het bedrijf ZGshops. Gadgets4everybody onderscheidt zich door producten aan te bieden voor een eerlijke prijs en altijd de klant op nummer één te stellen! Wij zijn pas blij wanneer u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw aankoop.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

klantonvriendelijk en slechte service

1e bestelling was verkeerde product geleverd. Daarna moet je zelf alles retour zenden en achter juiste product aan gaan. Vervolgens blijft service achterwegen als je hem wil omruilen.
1 x nooit meer

29 juli 2014
Logo Gadgets4everybody

Antwoord van Gadgets4everybody

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw reactie op trustpilot.com

Wij hebben uw naam opgezocht in onze database om contact met u op te nemen, echter komt bovenstaande naam niet voor in onze database.
Tevens hebben wij de door u genoemde klacht nooit ontvangen, wij horen hem hier voor het eerst.

Graag verzoek ik u om ons via de normale weg te benaderen, dit kan middels deze link: http://gadgets4everybody.nl/nl/Contact
Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact of middels de chat dan is dat ook mogelijk deze zijn bereikbaar van 10:00-16:00(maandag-vrijdag).

Gelieve uw daadwerkelijke naam en ordernummer te vermelden, wij zullen vervolgens ons uiterste best doen om de bovenstaande kwestie op te lossen.

Het Gadgets4everybody Team

Niet verkeerd en best wel aangenaam verrast.

Zo de stoute schoenen aangetrokken en op internet gezocht naar een goedkope 2din autoradio met navigatie mogelijkheid, moest uiteraard wel op android zijn, immers het besturingsprogramma WIN CE is hopeloos.

Ik kom uit op de site van Gadgets4 iedereen. Goedkope Chinese Ching Chang Chong troep waarvan ik genoeg gelezen heb op de forums, echter niet getreurd, ik maak mijn eigen ervaring. Meteen besteld voor 200 euro, en afwachten wat de postbode ons brengt.

Zo nu eerst een paar zaken die me direct opvielen bij de aankoop, geen iso stekker en geen metalen inbouwframe om hem vast te zetten, had even vermeld kunnen worden op de site,,,,,,maargoed voor 200 euro , niet zeuren denk ik.

Aansluiten, even toveren met wat draden en jawel, het werkt, meteen wifi en TomTom heeft gelijk een fix met de satelliet, perfect.
Mp3´s op een kaartje, egaal welke kwaliteit, werkt meteen, perfect.
Zo nu de test met videoclips, bij de `dure` 2din apparaten op WIN CE haperden de avi´s mp´g´s enz, gewoon bagger,,,,,,,,,echter bij dit no nonsens apparaat werkt alles, gewoon unfucking believeble,,,!!!!!

Dus wat het functioneren aangaat over een jaar of zo moet ik even afwachten, echter honderden euro´s een een Zenec , Pioneer ed geef ik nooit meer uit, dit spul werkt goed.

Oke de audiofielen onder ons beginnen nu te zeuren over geluid kwaliteit ed, shut up.
Ga maar lekker veel geld uitgeven, en probeer dan maar eens je navi te updaten, jammer dan, bij android loopt alles.
Bluetooth stond aan en handsfree bellen was kinderspel, ben erg tevreden over dit apparaat.

Zo eindoordeel, goed spul voor weinig geld, echter even een jaartje afwachten wat de kwaliteit is qua duurzaamheid, zou wel als kanttekening zetten om op de site te vermelden dat er een inbouwframe en iso stekker bij moet, maar nogmaals voor dit geld moeten we niet zeuren, dus van mij een dikke 10.

16 maart 2014

Prima service!

Cover en midframe van een Samsung S3 besteld, en geleverd gekregen. Helaas door de pakketdienst beschadigd aangekomen. Melding van gemaakt en binnen korte tijd een nieuw exemplaar ontvangen. Ook de emails worden adequaat afgehandeld.
Aanradertje!

28 januari 2014

Prima service !!

Verleden week een navigatie met achteruitrijcamera besteld.
Snelle levering.
Helaas voldeed het geleverde niet aan mijn verwachting.
Na een paar -snel beantwoorde- mailtjes, kon ik het product terugzenden en volgt creditering. Chapeau !!!

23 november 2013

In één woord Tevreden

Bestelling verliep allemaal soepeltjes hier heb ik dan ook niks op aan te merken.
Met het product was ook niks mis omdat deze zo was als verwacht en zoals beschreven op de website.
De verzending had alleen wat sneller gemogen duurde nu 3 dagen.
Maargoed ik had er dan ook geen haast mee.

Roberto.

23 november 2013

Niets op aan te merken!

Bij een bestelling van een smartphone goede service gekregen. Zowel telefonisch als via helpdesk.

Kortom veilig en betrouwbaar.

Groeten,

Yassin

20 november 2013

Perfect geholpen met mijn bijna verlopen garantieperiode.

Nu bijna een jaar verder was mijn telefoon defect geraakt (aan en uit was onbetrouwbaar).

Contact opgenomen met gadgets4everybody.
Daarna volgden een aantal vragen per email zodat zij een beter beeld hadden wat er aan de hand was of gebeurt was.
Vervolgens kon ik de telefoon opsturen.
Zij zouden indien mogelijk een vervangend toestel aanbieden.
Ik dacht gelijk aan een leentoestel, dat is dus niet zo.
Na verzending kreeg ik binnen enkele dagen een email, waarin het defect bevestigd was en of ik een vervangend toestel wil, omdat deze naar China opgestuurd word.
Daar had ik dus verkeerd op gereageerd omdat ik geen leentoestel wil.
Later begreep ik dat zij een nieuw toestel willen opsturen.

Ideaal van gadgets4everybody....mijn toestel is omgeruild en dat binnen een paar weken.
Nu heb ik een nieuw toestel voordat ik op vakantie ga.
Ik ben nu helemaal gereed voor mijn actieve vakantie met mijn nieuwe robuuste waterdichte telefoon.

Ik kan alleen maar zeggen...een goed begin van de vakantie
Bedankt Gadgets4everybody een perfecte en snelle service.

Niet tevreden, weinig support. 2013
Ok ik hou ermee op tobad zoals ik had verteld ik ben geen software technicus en als mijn toestel niet herkend word dan weet ik het ook niet meer.
Ik heb nog 1 vraag die nog openstaat !!! en ga ervan uit dat ik hierop nog een antwoord krijg via het contactformulier. Deze vraag gaat over de android en niet over windows.
Zoals zij al aangaven 'android is van hun' en vwb windows is mijn probleem.
Toch bedankt dat jullie het hebben geprobeert met de linkjes maar werkte niet met mijn telefoon.

Op het verzoek om mijn windows te updaten en daarna zal mogelijk de android direct herkenbaar zijn> dit was niet gelukt.
Daarop gereageerd op het verzoek om contact op te nemen met het contactformulier heb ik daarna gelijk gedaan.
Hierop kreeg ik direct een negatief gevoel doordat ze vonden dat ik ongepast bezig was om mijn gerief op deze site te zetten.
Volgens mij ben ik nog steeds de gedupeerde en niet zij.
In de mail hebben ze aangegeven dat android en windows niet met elkaar matchen of iets dergelijks.
Sorry hoor maar ik heb aangegeven dat ik een leek ben met androids en PCs/software toch wel.
Ik kreeg eerder het advies om mijn windows te updaten anyway ik heb van hun 2 linkjes gekregen met mogelijke oplossing.
Als ze dit als eerste hadden opgestuurd of hadden verteld dat windows en android niet matchen dan had ik tenminste een antwoord.
Ik ga de twee linkjes uitproberen en ga er vanuit dat het werkt.

Als iemand een klacht tot mijn bedrijf richt heeft dan ga ik kijken wat ik eraan kan doen ter verbetering van het bedrijf. De persoon die dit meld bedank ik dan ook daarvoor.
Tot slot ga ik ervanuit dat dit bedrijf een professioneel erkend bedrijf is met expertise op het vlak van hun producten. Zoals ik ook de andere beoordelingen had gelezen.
Tenslotte heb ik al veel plezier van mijn aangeschafte telefoon.

Jammer dat dit op deze manier voor mij was gelopen.

De bestelling(Robuuste Waterdichte, Stofdichte, Schokbestendige 3G Android 4.0 Smartphone) verliep niet zoals verwacht.

Ik kreeg mijn pakketje 2 dagen later dan geplant. Reden:mogelijk was het pakket 1 dag later aangeboden bij het verzendkantoor en i.p.v. t.a.v. ...... stond er op het pakket alleen de naam van het postkantoor vermeld. Waardoor dit mogelijk weer verwarring bracht bij de postkamer. Voor mij was dit een kleine tegenslag, als hij maar voor het weekend ontvangen had omdat mijn oude telefoon defect was en ik daarna een paar weken niet in Nederland ben.
Inleiding:
Bij ontvangst gelijk ingebruik genomen handleiding( summiere informatie) met 2 simkaarten en een SD-kaart geplaatst.
Gelijk het fototoestel uitproberen en andere mogelijkheden uitzoeken omdat de handleiding niet duidelijk is voor als je een leek bent met android.
Rond half augustus had ik het toestel op de pc aangesloten om mijn gegevens over te zetten. Komt er een popup 'waarschuwing mogelijk schade voor eigen gegevens en aan apparatuur. Reden: de software word niet erkend omdat dit geen handtekening heeft."
Actie:
Dezelfde dag contact opgenomen met Gagets4everybody.nl [Naam] via de chat.
Zoals u ziet heeft hij wel opgenomen:[Naam]Customer Support Manager
• Me:7:44 PM
Ik heb de robuuste android 4.0 smartphone gekocht.
• [Naam]:7:45 PM
ok
• Me:7:46 PM
Weet u een site waar het mogelijk om App's te downloaden met o.a. games. Nu lukt dat me niet omdat de sites naar een type en of merk vragen maar dit merk AGM kennen ze niet
Mijn Pc geeft ook aan dat de software geen handtekening heeft en dus onbetrouwbaar is. Kan ik de software vertrouwen en mijn PC/laptop aansluiten om gegevens te downloaden?
Hoi [Naam] als je niet direct een antwoord kan geven omdat je dit moet opzoeken, dan kan je het antwoord ook later op de avond mailen. Wat is voor jou de beste mogelijkheid?

Daarna heb ik nog een mail toegestuurd omdat [Naam] de gehele tijd offline was met dezelfde vragen.
Tot vandaag de dag heb ik niets meer vernomen van de Beste site GADGETS4EVERYBODY.nl.
Ik ben een leek met de PC dus mijn telefoon sluit ik niet meer aan op de PC. Jammer want ik vind dit voor mij het makkelijkste en de overdracht is sneller als failsafe/foolproof.
Voor wat betreft de handelingen en gadgets/app's: De oude manier werkt het beste (don't trust anybody) mijn vrienden en kennissen delen hun kennis met mij en daar put ik nu mijn informatie voor mijn telefoon uit.

Bedankt [Naam] GADGETS4EVERYBODY.nl

22 september 2013
Logo Gadgets4everybody

Antwoord van Gadgets4everybody

Beste Edward,

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat onze medewerker u niet te woord heeft kunnen staan in de chat. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest, wellicht was er een storing in de chat waardoor onze medewerker uw berichten niet binnen kreeg.

Gelieve ons een e-mail toe te sturen via het contactformulier met vermelding van uw ordernummer. Wij zullen er dan alles aan doen om u uw probleem te verhelpen.

Verder is het namelijk zo dat u eerst alle updates van windows dient te installeren op uw pc. Pas dan zal uw pc het android apparaat direct herkennen.

Het Gadgets4everybody Team

No Sweat /Cool

Ben tot nu toe hard stikken tevreden met al mijn bestellingen van Gadgets4everybody.nl.
Het gebeurd welles dat een bestelling wat langer duurt dan gepland, maar hey; nothing is perfect.
And by the way: geduld is een schone zaak, niemand is daaraan dood gegaan trouwens.(niet dat ik 't weet ten minste)
Gadgets4everybody.nl ; KEEP IT UP!!!!!!!!.
Zolang jullie naar verbetering streven, weet ik zeker dat alles steeds beter zal worden.
Want leren doen we zolang we leven(voor de willigen dan).
Nogmaals:
Gadgets4everybody.nl ; KEEP IT UP!!!!!!!!!
Thanks voor de mooie snufjes.
Peace

22 augustus 2013

Geweldige Service!

Ik had een schermpje besteld om mijn telefoon te repareren. Dit was na 1 dag al geleverd maar ik vond het toch iets te moeilijk om zelf te doen dus ik heb een nieuwe samsung s4 gekocht en daarom wou ik het scherm weer terug sturen. Ik werd erg vriendelijk geholpen in de chat en het was geen enkel probleem ik kon het scherm retour sturen met een retourformulier wat de website stond dus dit heb ik gedaan volgende dag kreeg ik al bericht van g4e dat het was ontvangen en het geld was terug gestort.
Ga zo door een dikke 10 voor jullie.

21 augustus 2013

Prima zaak met goede service

Vorige week donderdag enkele artikelen besteld bij dit bedrijf, o.a. accessoire voor een smartfoon en een mediaspeler.
Zaterdag al ontvangen, goed verpakt en artikelen in perfekte staat.
Over de mediaspeler was iets niet helemaal duidelijk dus de klantenservice even gebeld.
De medewerker was erg vriendelijk en duidelijk in de uitleg, alles werkt nu naar behoren.
Prima zaak, prima ondersteuning!
Zeker een aanrader.

20 augustus 2013

Slechte service tegen het oplichten aan

Gewoon slechte sevice. Ik koop er niet meer en zou ook iedereen adviseren dit ook niet te doen. Gadgets4everybody verkoop liever dan service te geven. Ik kocht namelijk via marktplaats een deurslot met vingerafdruk en code. deze kwam binnen maar de doos was beschadigd. Alles in de doos was een beetje beschadigd maar niet kapot en voor mij nog wel bruikbaar. Nu bleken de specificaties op marktplaats niet te kloppen en bleek het niet te werken voor een naar buitendraaiende deur. Ik dit gemeld en nu blijk dat zij geen verantwoording nemen voor hun eigen specificaties die zij zetten in hun eigen advertenties op marktplaats. Ik kan het wel terug sturen maar zij accepteren het niet. Het product werkt en doet het goed maar zij geven geen geld terug of ruilen het niet om voor een ander product.

12 augustus 2013