Goede website, makkelijk om te bestellen en de volgende dag had ik het al in huis. Wat heel erg fijn is dat mijn stofzuiger met een vervoerder werd gebracht die alleen tussen 17:00 en 22:00 leveren.... Toon meer
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring op deze webshop. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, wat het eenvoudig maakt om precies te vinden wat ik zocht. Alle telefoonaccessoires zijn duide... Toon meer
Smart tech, Smart prices. Bij GadGo vind je al jouw elektronische producten die je nodig hebt. Ons team van experts staan altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
Nederland
- info@gadgo.nl
- gadgo.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering, goede prijs en mooi assortiment !
Goede webwinkel.
Goede website, makkelijk om te bestellen en de volgende dag had ik het al in huis. Wat heel erg fijn is dat mijn stofzuiger met een vervoerder werd gebracht die alleen tussen 17:00 en 22:00 leveren. Ideaal.
Het pakket was goed verpakt. Top
Snelle en correcte verzending. Goede prijs. De robot stofzuiger doet zijn werk, alleen de app Tuya heeft hem een paar keer vast laten lopen. Met kunst en vliegwerk weer aan de praat gekregen. Inmiddels de app verwijderd en met de afstandsbediening werkt hij perfekt.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Gaat goed over de mat. Haalt de meeste vuil weg. Zet hem s avonds even aan. Heb dan weer een lekker schoon huis. Alleen de dweil functie is niet optimaal
Retour bestelling wordt niet terugbetaald.
Bij GadGo een hoes besteld voor mijn Pixel. Per ongeluk de verkeerde besteld, de XL versie. Deze vervolgens geretourneerd. Via track and trace blijkt deze retour bij hun aangekomen.
Maar mijn geld is nog steeds niet terug. Ik ben inmiddels een maand verder en er wordt niet gereageerd op mail. Telefonisch krijg ik de voicemail.
Kom geen stap verder.
besteld wat ik nodig had en snel…
besteld wat ik nodig had en snel geleverd
Onlangs de Revahs clipper gekocht
Onlangs de Revahs clipper gekocht, top product en snel geleverd.
Vorige week heb ik mijn steelstofzuiger…
Vorige week heb ik mijn steelstofzuiger in goede handen ontvangen, product werkt goed en naar behoren. Een tevreden klant erbij!!
Overweeg nog een Vibrix Luchtreiniger pureflow70 pro te kopen ivm hooikoorts.
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt. De aircooler werkt perfect en was precies zoals beschreven.
Betrouwbare site
Betrouwbare site, goede service, zeker een aanrader!
Snelle levering, goede service en alles duidelijk! Zeker een aanrader om op deze site te bestellen!
Goede service, klantenservice reageert snel op mijn email. Snelle levering van mijn product
Ik had een vraag over een product
Ik had een vraag over een product. Snelle respons en fijn geholpen!
Wij waren op zoek naar de Maicura…
Wij waren op zoek naar de Maicura professionele massage gun. We waren aangenaam verrast door de korting die we op onze eerste bestelling mochten toepassen. De bestelling werd zoals aangekondigd netjes na 2 dagen geleverd. Goed verpakt en via track & trace te volgen. Prima service.
Macura massagegun
Product voldoet aan de verwachting. Snelle levering. Had eerst duurder product besteld. Deze geannuleerd en direct geld terug. Prima service en betrouwbaar! Aanrader.
Snelle verzending
Snelle verzending. En het product was goedkoper dan andere sites.
Snelle levering van mijn aankoop
Snelle levering van mijn aankoop. Ruim assortiment, ik kom zeker nog eens terug bij Gadgo
Gebruiksvriendelijke massage gun
Gebruiksvriendelijke massage gun, ergonomisch en praktisch in te stellen, levert goede resultaten, vlot oplaadbaar
Handige massagetips bijgeleverd
Vlotte service
Snelle levering en een geweldige…
Snelle levering en een geweldige robotstofzuiger!