Dansk Gældsrådgivning Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Dansk Gældsrådgivning. Jimmy er meget kompetent og samtidig imødekommende. Kun ros herfra. Vh. Niels

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har efter en konkurs været helt nede i kælderen pga. uoverskuelig gæld. Heldigvis kontaktede jeg Dansk Gældsrådgivning, som har sørget for at jeg har fået en gældssanering. Jeg kan ikke takke... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik anbefaldet dansk gældsrådgivning af en kollega. Kontaktet dansk gældsrådgivning i forbindelse med deling af gæld ved skilsmisse. Fra første samtale var rådgiveren lyttende og forstående ove... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top professionel rådgivning. Fra start til slut. Behagelig, fleksibel, imødekommende, hjælpsom og beroligende samtaler når sagens akter spidsede til. Jeg kontaktede Dansk Gældsrådgivning, da kort... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schuldbemiddelaar
  2. Economisch adviseur
  3. Kredietadvies

Geschreven door het bedrijf

Hos Dansk Gældsrådgivning er vi eksperter i håndtering af gæld og få privatøkonomien på rette spor igen. Vi lægger stor vægt på gældsrådgivning, der hviler på et fundament af basale dyder som ordentlighed, pålidelighed og menneskelighed. Dansk Gældsrådgivning har igennem årene hjulpet rigtig mange danskere med at blive gældfri. Skal vi også hjælpe dig ? Kontakt os idag.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent og mere end tilfredsstillende…

Kompetent og mere end tilfredsstillende rådgivning. Man er i gode og trygge hænder hos Dansk Gældsrådgivning. Jimmy tog lyn hurtigt over i forhandlinger og kontakt med kreditorerne og gav mig den ro jeg havde brug for til at få et overblik af min situation.
Jeg kan kun anbefale firmaet til folk der sidder i en mere eller mindre overskuelig økonomisk situation.
Ønsker alt det bedste til Jimmy og co - de leverer !!!

6 juni 2019

Top professionel rådgivning

Jeg kontaktede Dansk Gældsrådgivning, da korthuset væltede, som igennem et lille års tid, med deres rådgivning og strategi, har gjort det muligt for mig at komme videre i livet uden flere bekymringer.
Jeg har kun top karakter til Dansk Gældsrådgivning v/ J. Behrens.

GOD sommer :D

14 mei 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tog kontakt til Jimmy ved dansk…

Tog kontakt til Jimmy ved dansk gældsrådgiving i efteråret sidste år. Da mine lån til alt for mange forskellige kreditorer, blev uoverskuelige og afdragene blev umulige at overholde.
Efter en behagelig telefonsamtale med Jimmy, aftalte vi et personligt møde. Hvor kortene blev lagt på bordet, det var enormt lettende!
Inden mødet virkede fremtiden usikker og trist, efter mødet gik jeg derfra med mod på fremtiden og med oprejst pande.

Der er pt afviklet to af mine lån, og forhåbentlig er der flere aftaler på vej.

Det har været en lettelse af kunne svare de utroligt mange pågående telefon opkald fra diverse kreditorer, med at kunne sige jeg nu har en gældsrådgiver på og det er med ham den fremtidige kontakt skal gå igennem.

Håber meget på Jimmy fortsætter arbejdet, indtil nu er det ihvertfald en gave der har gjort livet værd at leve.

7 mei 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bliver simpelthen bare nødt til at…

Bliver simpelthen bare nødt til at anbefale DG til alle med uoverskuelig gæld. Jeg har en diagnose som delvis er skyld i mine økonomiske problemer. Min rådgiver var bare så fantastisk, han havde både erfaring med udfordringerne som min diagnose giver, samtidig med stor kompetence omkring økonomi. Stor tak for hjælpen / Søren P.

30 april 2019

Fantastisk oplevelse

Jeg har benyttet Dansk Gældsrådgivning, da jeg stod med en kæmpe studiegæld. Jeg fik en meget dygtig herre i røret, der vidste hvad han snakkede om. Jeg følte at jeg blev taget seriøst og at han var meget grundig i sit arbejde. Jeg havde en meget behagelig oplevelse og kan helt klart anbefale dem!

12 februari 2019

Behagelig gældsrådgiver

Jeg har været igennem et forløb på 1 1/2 år hos Dansk Gældsrådgivning. Min rådgiver har fungeret både som Coach ( i de hårde tider) og som økonomisk rådgiver med alt omkring min økonomi og gæld.
Han har været min "livslinje" - super behagelig og yderst kompetent.

Stor anbefaling fra mig :)

Kenneth Kapolsky

28 november 2017

Grundig og professionel virksomhed

Har benyttet Dansk Gældsrådgivning i forbindelse med min virksomhed gik konkurs. Har fået den bedste rådgivning og kan kun anbefale Dansk Gældsrådgivning. Har fået eftergivelse fra Skat og kan nu endelig komme i gang igen.

Tusind tak for hjælpen Jimmy :)

VH. Lasse

22 november 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette firma kan ikke anbefales

Dette firma kan ikke anbefales. Jeg har prøvet dette firma uden held, man var enorm hurtigt om at bede om penge efter de havde modtaget dette stoppede samtalerne og mails pluslig var det min atityde den var gal med, fordi jeg forlangte der skete noget, så blev jeg beskyldt for at give urigtige oplysninger osv. osv.

Jeg bede om at få min sidste indbetaling tilbage det blev ikke modtaget godt.

Jeg sagde så må jeg jo komme ned og hente dem dette blev taget som en trusel og så kunne han komme til mig med det samme osv farsen forsætter har i dag sat en advokat på

Han henvendte sig igen og vi blev enige og at køre videre det gik så godt lidt han ad vejen så stoppede han med at svare og
Sagen ente med at blive stoppet siger ikke at det er hans skyld men der var ingen opbakning eller info til møderne med advokaterne sad alene med det uden hjælp kan slet ikke anbefale dette firma

23 oktober 2017
Logo Dansk Gældsrådgivning

Antwoord van Dansk Gældsrådgivning

Hej Teddy

Vi har læst din anmeldelse og har en noget anden opfattelse af forløbet.

Vi gennemgår din sag og bliver enige om, at der er en fornuftig mulighed for en gældssanering.

Ved udarbejdelsen af ansøgningen finder vi ud af, at du har givet en hel del "urigtige" oplysninger, for at fremme din sag hos skifteretten. Vi informerer dig om, at dette er strafbart, og vi ikke kan stå inde for det. Du vil så have honoraret betalt tilbage, hvilket vi afslår. Du vil herefter komme personligt og sørge for at få dine penge, hvilket med rette gør bogholderiet bekymret.

Som du skriver, vælger vi at fortsætte sagen uden ekstraomkostninger for dig. Vi får udarbejdet en ansøgning med de rette informationer og fremsendt til skifteretten. Du bliver indkaldt til møde i skifteretten, og vi afholder et telefonmøde inden, hvor vi gennemgår hele forløbet med dig. Derudover får du fremsendt materiale i forhold til, hvad der skal ske på mødet i skifteretten.

Det er korrekt, at der i dit honorar ikke er inkluderet, at vi møder personligt op i skifteretten. Dette er et særskilt honorar.

Vi har på daværende tidspunkt den fornemmelse, at du virker meget tilfreds.

Pludselig får vi så en "sviner" sms, at vi ikke er vendt tilbage på en tidligere sms, som vi aldrig har fået. Du har ej heller ringet eller sendt en e-mail.

Vi har efterfølgende forsøgt at komme i kontakt med dig, for at se på dit afslag - uden held.

Dansk Gældsrådgivning

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har en kompliceret situation

Jeg har en kompliceret situation, da i 10 år havde vi problemer med huset vi har købte med fejl, ud af det en masse af gæld, da vi skulle betale over 300 tusind i alt , vores økonomi er skrøbelig, så jeg kontaktede dansk gælds rådgivning. Jeg betalte 5000 kr. og har send tre gange en fuldmagt, fordi de andre to blev forældet, jeg fik ikke så meget ud af det, og fik rådgivet at sælge huset. De er muligvis meget dygtig til andre situationer, men i din gæld har det kunne hjælpe mig hurtigere, med at lave en budget, og ser om jeg var i stand til at betale tilbage,, samt at lave en aftale på de renter som var meget høje. Vente tiden for mig det var lang, min erfaring derfor er middel, de vil gerne sikkert hjælpe, men i vores situation, de var ikke i stand til det. De var venlige, men det var mig som skulle kontakte dem hver gang. Jeg har ingen tvivl om at de kan være god til mere enkelte sager, men hvis man har en kompliceret gæld situation, og psykisk kan ikke overskue at sælge huset, som i min situation, en hurtig svar på situationen kan være til mere hjælp, uanset resultat.

1 oktober 2017
Logo Dansk Gældsrådgivning

Antwoord van Dansk Gældsrådgivning

Hej Bianca

Først og fremmest er vi hos Dansk Gældsrådgivning meget kede af, at vi ikke kunde imødekomme dit ønske.

Vi har gennemgået din sag/økonomi og har i flere omgange prøvet at overbevise dig om, at det vil være økonomisk uforsvarligt ikke at sælge huset. Vi tager i hver enkelt sag både hensyn til det økonomiske og det menneskelige aspekt. I dette tilfælde kunne vi ikke stå inde for anden løsning, da dette vil forværre din og din families situation betragteligt i fremtiden.

Vi kan forstå, at du har fået en anden rådgivningsvirksomhed til at imødekomme dit ønske. Dette gør os lidt bekymret på branchens vegne.

Vi skal for en god ordens skyld nævne, at din sag er en helt almindelig standard sag og på ingen måde kompliceret. Vi har i denne sag bare ikke været dygtige nok, til at overbevise dig om den rigtige løsning.

Vi ønsker dig god vind i fremtiden.

Dansk Gældsrådgivning

Kompetente folk

Blev hjulpet godt igennem en stor gæld grundet tvangsauktion og skilsmisse. Fik gældssanering her i februar. Mange tak for hjælpen :)

Mvh. Poul

24 februari 2017

Super rådgivning

Fik anbefaldet dansk gældsrådgivning af en kollega.
Fra første samtale var rådgiveren lyttende og forstående overfor mig, som var i krise og ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med min økonomi.
Han rådgav om hvilke muligheder jeg havde og hvilke dokumenter, jeg skulle finde frem, som han skulle bruge.
Han overtog sagen, havde alt kontakt med de forskellige involverede parter. Han holdt mig orienteret og rummede mine mange opringninger vedr. frustrationer over min økonomi. Jeg var ikke tvivl om, han kæmpede for min sag.
Han fik forhandlet min gæld ned fra 500000 kr til 250000 kr.
Stor tak for hjælpen Jimmy, jeg ved ikke, hvad jeg skulle havde gjort uden din hjælp.
Tina

4 januari 2017

Fantastisk!

Vi stod i vores livs krise med en kæmpegæld efter en tvangsauktion. Heldigvis kontaktede vi Dansk Gældsrådgivning, som har lavet nogle helt utrolige aftaler med vores kreditorer.

Tusind tak :)

Daniela og Carsten

22 november 2015

Super professionel virksomhed

Jeg kan klart anbefale Dansk Gældsrådgivning, hvis man overvejer at få styr på sin økonomi. Jeg havde fra start til slut en super dygtig og behagelig Rådgiver.

Mange tak for hjælpen

Oscar Jensen