Oplichterspraktijken. Game besteld maar wordt niet geleverd. Dan maar geld terug vragen. Toezegging gekregen na lang wachten, maar geld komt maar niet aan. Vervolgens geen geluid meer. Als je g... Toon meer
Na een paar goede ervaringen ook Cyberpunk besteld bij ygz. De game zou donderdag geleverd worden maar is helaas nog niet binnen. Wordt via dpd verstuurd vanuit belgie terwijl er in mijn order pos... Toon meer
Mijn ervaring was zeer positief. Na lang zoeken naar een playstation 5, hadden ze contact met mij gezocht of ik geinteresseerd was. Zodoende heb ik een playstation 5 kunnen bemachtigen en ik kan niet... Toon meer
Hier een maand geleden Link's Awakening besteld. Kwam netjes de volgende dag aan. Het doosje waar de game in zat was helaas kapot aangekomen, dus een mailtje gestuurd en netjes een nieuw doosje... Toon meer
Available throughout Europe, GameO is the one and only platform that can meet 100% of all your gaming needs. Do you love a particular game? GameO offers a range of products not only to enhance your gaming experience, but also to help you discover the best accessories for your passion. With an experienced team present in the gaming industry for over 20 years and with the confidence of the most prestigious partners in the industry, GameO offers a fully localized and personalized gaming experience. GameO knows what gamers want and offers the best deals and packages. Play more, play better and make everything possible !
91 rue du faubourg Saint Honoré, 75008, Paris, Frankrijk
- help@gameo.com
- gameo.com
Oplichterspraktijken
Oplichterspraktijken.
Als je graag van je geld af wilt zou ik hier bestellen. Voor mij de laatste keer geweest. Oplichters. Als je zo je brood moet verdienen ben je wel erg zielig. Helaas voor GameO ga ik het er niet bij laten.
Update 7 april: nog steeds geen geld of game.
Zeer teleurstellend
Het was mijn tweede keer en mijn laatste keer nog nooit zo slecht behandeld.
- Slechte bereikbaarheid(FB,E-mail) sterker nog 4 mails verstuurd waarvan 1 is beantwoord via FB moet je soms uren wachten en als je na reactie weer terug reageert duurt het weer uren.
- Problemen website nooit op je account kunnen inloggen.
- Trage inladen website.
- Bestelling je wordt niet op de hoogte gehouden wanneer Bestelling verstuurd of verwerkt is voor verzending door de webshop maar wel van PostNL.
- De game die ik besteld had, had Maandag verstuurd moeten worden maar werd pas woensdag Verzonden omdat hun leverancier nog niet geleverd had, ook niet eventjes een mailtje krijgen dat de bestelling later komt.
Kort gezegd ik beveel deze webshop echt niet aan
Zeer slechte klantafhandeling
Zeer slechte klantafhandeling, Klantenservice slecht bereikbaar ondanks dat ze zeggen dat ze 24/7 open zijn. Skull and Bones- premium edition gepreorderd had ik gister moeten ontvangen en zit nu nog steeds op verzending te wachten. Reden zou zijn dat hun leverancier nog niet geleverd heeft. Ook totaal geen bericht van hun dat je bestelling verlaat is. En geen compensatie voor te late levering.
Goed product
Goed product, snelle verzending alleen jammer dat het in de collectors box werd verzonden zonder nog een box eromheen.
Artikel is prima en bezorgd zoals aangegeven.
Product voldoet aan de verwachtingen.
Bezorgd volgens afspraak.
Snelle levering en goed verpakt tegen…
Snelle levering en goed verpakt tegen een scherpe prijs.
Top site
Een special edition hier gepreordered en hij was gewoon netjes op de launch binnen. Verder hadden ze goede communicatie wat betreft de pre-order en levering. Ook hebben ze een mooi aanbod aan games
Ruim aanbod en nette prijzen
Ruim aanbod en nette prijzen. Ook worden de pre-orders altijd ruim op tijd verzonden. Bij klachten wordt er snel en professioneel gereageerd, ze bieden ze altijd een oplossing aan in voordeel van de klant.
Enige minpunt is dat de website wat aan de trage kant is.
factuur verbetering
factuur verbetering, juiste bestel en verzendadres erop en er stond BTW vermeld terwijl dit niet van toepassing was, verwarrend
Goede webshop
Snelle verwerking en tijdige levering!