Ik heb voor de verjaardag van mijn zoontje een game pc aangeschaft bij GameSkinShop. Niets van alle positieve reviews is gelogen. Ook ik werd heel goed geadviseerd door Steven. Ook hield Steven me p... Toon meer
Na een zoektocht voor een game pc uiteindelijk uitgekomen bij gameskinshop. We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Steven. Meerdere keren de offerte aangepast ivm onze wensen. Het was al... Toon meer
Je krijgt persoonlijk advies en een snelle service. Steven weet waar hij het over heeft. Kan GameSkinShop aan iedereen aanraden!
Via Marktplaats kwam ik in contact met Gameskinshop, omdat ik op zoek was naar een game-pc voor mijn zoon van 12 jaar. Vanaf het eerste bericht werd ik supergoed geholpen: eerlijk advies, duidelijk... Toon meer
- Computerwinkel
- Computers en accessoires winkel
- Computerreparatie
- Computerservice
- Computerondersteuning en -services
- Videogamewinkel
GameSkinShop verkoopt Game Computers, Bedrijfs Computers en workstations. Tevens zijn wij Marktleider in de benelux met de verkoop van Digitale game producten.
Ambonstraat 90F, 1782SK, Den Helder, Nederland
- +31 6 45195151
- info@gameskinshop.com
- gameskinshop.com
super fijn die snelle service en erg …
super fijn die snelle service en erg vriendelijk en behulpzaam
accounts zijn echt, geven goede instructies.
zeker een aanrader
net super goed geholpen door de …
net super goed geholpen door de aardigste persoon ter wereld.
heb minder dan een minuut hoeven wachten en alles ging heel soepel. goed aan te raden winkel ;D
dodelijke service,
dodelijke service,
had het niet zo goed verwacht. meteen mijn account gekregen en heb zelfs meer gekregen dan verwacht. beste service ooit!
zeer goede service!
zeer goede service!
altijd goed en snel geholpen en als er een klein foutje gemaakt is dan wordt dit ook uitstekend opgelost, zeker een aanrader!
Goeie service
Goeie service en koop mijn League skins hier lekker voordelig.
Levering zoals beloofd
In het begin vond ik het beetje eng om via zo'n website iets te bestellen, maar het is toch echt waar en ze kwamen alles na zoals beloofd.
Goed account gekregen
Goed account gekregen, met de beste service die ik ooit van een webshop heb gehad. Zeker een aanrader!
super snelle service bedankt!
Ik twijfelde eerst omdat er bij status …
Ik twijfelde eerst omdat er bij status ''afgerond'' stond en nog geen mail ontvangen had, maar dat was mijn eigen stomme fout, want de mail stond onder SPAM.
top service + kwaliteitsvolle snelle …
top service + kwaliteitsvolle snelle levering
en enorm vriendelijke support 10/10
uitstekende hulp met alles!!
vlotte en goede service.
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie, zelfs midden in de nacht!
swag overdose boek je account hier papi
berry gut website for accountz
Goed en snel afgehandeld
Goed en snel afgehandeld! Een account was out of stock in de eerste instantie, maar samen hebben we een nieuwe gevonden die ik wel wilde in plaats daarvan. Dus zeker aan te raden!
vieze oplichters dat het zijn je krijgt …
vieze oplichters dat het zijn je krijgt een inlog die niet eens bestaat
Zeer goede service
Zeer goede service, had al binnen enkele minuten na aankoop een account ontvangen naar wens!
Ik was eerst niet tevreden met de …
Ik was eerst niet tevreden met de aankoop van mijn account. Dit heb ik aangegeven en toen heeft de eigenaar ervoor gezorgd dat ik alsnog een account kon krijgen waar ik tevreden mee was. Dit had hij ook niet kunnen doen.
Thanks! Zeer tevreden
snelle service vlekkenloos