Hoi echt super classe. Ik heb mijn nieuws game pc bij gameskinshop gekocht en het is echt fantastisch hoe het van het scherm spat. Super relaxte kerel en bovendien weet waar hij het over heeft. Ik ga... Toon meer

Ik heb voor de verjaardag van mijn zoontje een game pc aangeschaft bij GameSkinShop. Niets van alle positieve reviews is gelogen. Ook ik werd heel goed geadviseerd door Steven. Ook hield Steven me p... Toon meer

Via Marktplaats kwam ik in contact met Gameskinshop, omdat ik op zoek was naar een game-pc voor mijn zoon van 12 jaar. Vanaf het eerste bericht werd ik supergoed geholpen: eerlijk advies, duidelijk... Toon meer

1. Computerwinkel
  2. Computers en accessoires winkel
  3. Computerreparatie
  4. Computerservice
  5. Computerondersteuning en -services
  6. Videogamewinkel

GameSkinShop verkoopt Game Computers, Bedrijfs Computers en workstations. Tevens zijn wij Marktleider in de benelux met de verkoop van Digitale game producten.

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Herinstallatie

Ivm nieuwe studie, wilde ik mijn laptop opschonen. Ik werd erg vriendelijk en professioneel geholpen. Ik kon snel terecht en bij het herinstalleren van software zoals office werd ik geduldig bijgestaan. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en zal het zeker opnieuw benaderen indien nodig.

18 augustus 2023

Top PC reparatie

Ik heb net mijn pc laten repareren bij gameskinshop. De service was buitengewoon efficiënt, vriendelijk en de communicatie verliep fantastisch. Ondanks dat ik Engels spreek, was dit geen enkel probleem en ik waardeerde de dienstverlening in het Engels enorm. Voor eventuele toekomstige problemen zal ik zeker terugkeren.

7 augustus 2023

Aanrader

Vorig jaar een computer gekocht voor mijn zoon. Denkt mee in alles en wist een mooie computer te bouwen in ons budget. Voor dezelfde prijs nog wat kosteloos upgrades gedaan. Recent wat software problemen gehad maar dit was ook binnen een dag gefixt. Erg blii mee!

12 juli 2023

Game pc

Bij gameskin een game pc voor mijn zoon gekocht. Goed advies gekregen op basis van welke spellen hij wilde spelen en wat de beste opties waren voor een eventuele upgrade in de toekomst. Snel geleverd en tussendoor goed op de hoogte gehouden door Steven. Zeker een aanrader om hier een goede game pc voor een betaalbare prijs aan te schaffen die er ook nog eens heel mooi uitziet.

22 november 2022

Een betaalbare beginners game pc voor…

Een betaalbare beginners game pc voor mijn zoon .
Meedenken en advies van Steven was top .
Ook de mogelijkheid te upgraden is super .
Zo had ik voor mijn zoon een betaalbare game pc om mee te beginnen met opties uit te breiden.
Top service . Vriendelijk, behulpzaam mee denken .

24 oktober 2022

Voor het derde jaar op rij een upgrade…

Voor het derde jaar op rij een upgrade op de computer van mijn zoon. Wat begon met een betaalbare gamecomputer, is inmiddels een serieuze computer geworden, met een zware videokaart. Zoals bij de eerdere contacten met Steven, zeer goed advies, eerlijke prijzen, prettig contact en echt een heel nette afwerking van de computer. Veel aandacht voor details.
Mocht er weer wat nodig zijn, dan weten wijwie we moeten bellen

10 juni 2022

Super service

Na een zoektocht voor een game pc uiteindelijk uitgekomen bij gameskinshop. We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Steven. Meerdere keren de offerte aangepast ivm onze wensen. Het was allemaal geen probleem! Uiteindelijk binnen twee weken onze game set opgehaald en dat voor een mooie prijs. Het ziet er allemaal super gaaf uit en wat zal onze zoon gamen straks!!! Nogmaals bedankt Steven!

4 juni 2022

Nieuwe game pc gekocht

Nieuwe game pc gekocht, met een paar extra upgrades. Binnen een week alles netjes werkend opgestuurd gekregen. Ook op vragen goed antwoord gekregen

7 april 2022

Prachtige pc afgeleverd opties…

Prachtige pc afgeleverd opties schitterend en super snelle game pc
Makkelijk te installeren plug and play
En super de hulp op afstand 👍🏼
De en prijs is ook top als je kijk wat je er voor krijg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 februari 2022

Perfect geholpen, snelle reactie, solide advies en bouwkwaliteit

Gedegen, persoonlijke en snelle service van Steven. In de wereld van custom PC's is helder en eerlijk advies moeilijk te vinden, maar hier allemaal onder 1 dak gevonden. Perfect geholpen, snelle reactie en solide advies en bouwkwaliteit voor keurige competitieve prijzen. Absolute aanrader!
Nogmaals bedankt voor de persoonlijke aandacht en inzet! 5+ sterren

8 februari 2022

Ongekende service

Onlangs mijn wensen via WhatsApp aangeleverd en na grondig onderzoek kwam steven uit bij de laptop die ik nu gebruik. Ik ben er ontzettend blij mee en stond versteld van de geleverde service. Na een paar weken de vraag gekregen of ik blij was met mijn aankoop. Dat noem ik nou service. Voor mij geen andere plek meer om computers aan te schaffen of onderhoud te laten plegen. Dank!

7 februari 2022

Goeie service

Geweldig mooie pc ontvangen binnen een week van gameskinshop vooral een voordelige prijs vergeleken andere sites als je voor een game pc zoekt moet je hier zijn! :)

1 februari 2022

Goede service. Mijn zoon heeft naar zijn eigen wens een pc laten samenstellen en heeft zijn oude game pc zelfs in kunnen ruilen tegen een eerlijke prijs. Dit is nu de 2e game pc die we bij hem hebben gekocht en ik heb 2 tevreden mannen in huis. Aanrader!

26 januari 2022