Gamledanskefilmfamiliehygge Reviews

2. Film- en videoproducer
  3. Smartshop
  4. Videowinkel

Geschreven door het bedrijf

Webshop - Gamledanskefilmfamiliehygge.dk er en online shop med Salg af danske filmklassiker på dvd vi sender alle ugens dage også I weekenden inden kl 21 efter vi har modtaget bestilling levering 1-3 dage bedst med prisen også med levering. Vi får hele tiden nye filmklassiker hjem på lager. Vi har et Stort Udvalg af danske dvd film og Flotte Portræt tegninger af danske skuespiller. Vi sender alle ugens dage også lørdag-søndag inden kl 21 vi pakker varen med det samme når ordren er modtaget og vi sender hverdag inden kl 21. Vi sender altid med forskring på vores vare og som virksomhed webshop med salg er der selvfølgelig returret på alle nye film i folie så længe folie ikke er brudt er der 14 dages returret. Brugt film er der også returret på inden for 14 dage hvis de af en eller anden grund ikke kan afspilles (Der kan dog forkomme almindelige brugsspore på dvd,en) da de jo er brugte. Vi sætter stor pris på tilfredes kunder i vores webshop. Vi er en af de billigeste webshop,s på nettet med danske dvd film. Vi er momsregistert hos skat. Men da vi bare er et lille firma tager vi ikke moms af vores vare så man spar altså også moms hos os. vi startet vores lille online firma i 2021. vi ønsker alle vores kunder en rigtig god handle hos os - i vores webshop på www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ingen klager!

Fandt den film, vi skulle bruge, som ellers var svær at opdrive (skoleopgave om “9.april”). Fin behandling inkl. mails om status og hurtig levering med DAO. Ingen klager!

18 mei 2025

Kan varmt anbefale…

Kan varmt anbefale gamledanskefilmfamiliehygge.dk
Rigtigt god pris, hurtig levering.
Og så var der lige et lille stykke slik med i pakken.
Det er sku da hyggeligt, og god stil💪

21 december 2023

Kære Patrick..

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Det varmer rigtig meget at læse om din tilfredshed med vores leverance, og handelsforløbet og vores hurtige Levering. Det er præcis den tilfredshed, du sidder tilbage med, vi ønsker for alle vores kunder.

Forventningens glæde er størst

Forventningens glæde er størst, når den bliver belønnet (!) - Tak :)

12 juni 2023

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak for din anbefaling på trustpilot..

Bjørn
Gamledanskefilmfamiliehygge.dk

jeg handler altid hos…

jeg handler altid hos gamledanskefilmfamiliehygge.dk der finder man mange gode danske film til gode priser og fin service og hurtig levering. kan varmt anbefale at handle der MVH Carsten Bech

6 april 2023

Kære Carsten

Meget tilfreds.

Er meget tilfreds med hele handelsforløbet.

Hurtig respons og hurtig levering.

Ikke sidste gang at jeg handler her.

27 januari 2023

Kære Ole

Har købt flere gange

Har købt flere gange. Altid venlig og hurtig betjening. Absolut ikke sidste gang vi handler her..... Tak for jeres altid tålmodighed og venlige svar til en pensionist der ikke al tid kan finde ud af det..... Godt I er til... tak

30 oktober 2022

Hej 1000 tak for din anmeldelse om os den varmer i hjertet

Vi gør alt hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder med at yde den beste service

Moto er vores kunder glade og tilfredse er vi også tak endnu engang for jers tillid til vores shop på www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk 🤝

Kan klart anbefales

Har handlet flere gange og har kun været yderst tilfreds.
Fin, god, nem og overskuelig hjemmeside, med mange gode titler til yderst rimelige priser.
Altid god kommunikation og fin service.
Filmene er altid i orden - mange i ubrudt folie.
Hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale at handle her og jeg vender gerne tilbage.

9 september 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak fordi du valgte og handle hos os og vi sætter pris på din anbefaling af vores shop og vare 🤝

gamledanskefilmfamiliehygge.dk 🍿🇩🇰

Købt til gave

Købt til gave. Har ikke hørt eller set dem endnu. Men fin hurtig levering .

26 augustus 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak fordi du valgte og handle hos os..det glæder os du er tilfreds med dit køb 🍿🎬

gamledanskefilmfamiliehygge.dk 🇩🇰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne give jer et stort 5 tal…

Jeg vil gerne give jer et stort 5 tal for en god service fra jer nu kh Hanne

4 augustus 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak for din anmeldelse, Vi er glad for du valgte og handle hos os og håber at handle med dig igen.

www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk - https://familiehygge-dvd-shoppen.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget fin betjening

Meget fin betjening, bortset fra at jeg 2 gange har været udsat for at adressen var forkert. Det betød at jeg ikke fik sendt filmene hjem men skulle selv afhente dem ved en cykelforhandler som også havde post. I havde nu alligevel sendt den forkert, jeg bor i nr 6 og i havde sent til nr 1.. Men ok det kan jo smutte i farten. Ps Nr 1 eksisterer ikke, den blok blev revet ned for at gøre plads til Letbanen. Mvh Laila

26 juli 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Hej tak for din feedback..
Forstår ikke helt du skriver at vi har sendt forkert da vi sender til den adresse som er opgivet i ordren om men skal ha sendt som hjemmelevering eller til pakkeshop.

Kan kun klart anbefale

Kan kun klart anbefale at handle her hos denne net butik

18 juli 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak for handlen og din feedback

Nem hjemmeside at finde rundt i

Nem hjemmeside at finde rundt i
Får hurtigt det man har bestilt
Er fuldt ud tilfreds 😊

22 juni 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak for din anmeldelse, Vi er glad for du valgte og handle hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig forsendelse og tydelig…

Hurtig forsendelse og tydelig kommunikation .

5 juni 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak for din anmeldelse og fordi du valgte og handle hos os vi håber og handle med dig igen.

Godt udvalg

Godt udvalg, lave priser, hurtig forsændelse.

3 juni 2021

www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kom hurtig 👍

30 mei 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak for dit feedback vi er glade for du er tilfreds med din oplevelse som kunde hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg af film til meget rimelige…

Stort udvalg af film til meget rimelige priser.. forsendelsen sker hurtigt og du har dine film indenfor den leveringstid der loves. Varm anbefaling herfra og handler her gerne igen i fremtiden

29 mei 2021

Antwoord van Gamledanskefilmfamiliehygge

Tak for den flotte anbefaling og vi er glade for du er tilfreds med din oplevelse som kunde hos os.
Gamledanskefilmfamiliehygge